Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Nove Spirity. 230USD

Factory release is October 24, 2014.

SCVE001                                                                                           SCVE003

b01.jpgb01.jpg

SCVE005                                                                            SCVE007

b01.jpg b01.jpg

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle ceho vlastne soudite, ze maji vyjit nove Suma? Stare se stale vyrabeji,novejsi strojek Seiko nema...nenapada me duvod.To,ze budou nejake nove divery, to chapu, jen mi nejde do hlavy, kdo a jak prisel na Suma, kdyz oznaceni SBDC ma vic hodinek.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem zvedav, jak to dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Podle ceho vlastne soudite, ze maji vyjit nove Suma? Stare se stale vyrabeji,novejsi strojek Seiko nema...nenapada me duvod.To,ze budou nejake nove divery, to chapu, jen mi nejde do hlavy, kdo a jak prisel na Suma, kdyz oznaceni SBDC ma vic hodinek.

Jo, nemusí to být nutně náhrada Sumo. Na druhou stranu, na wus proběhlo, že u oranžových ukončili produkci. Pokud se ty nové modely mají lišit jen drobnostmi, tak by dvě tak podobné řady nedávaly smysl. Možná to nějaký čas budou vyrábět paralelně a pak potopí stará Suma. No, nejpozději na začátku listopadu budeme vědět víc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...