petr_cha Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 (upraveno) A komu tim jako prospejete.. tema fotkama.. furt to same.. kolem dokola.. no tak je to sejdrem no... Forever sejdrem.. :-o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https%3A%2F%2Fforums%2Ewatchuseek%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D5041091&share_tid=5041091&share_fid=13788&share_type=t&link_source=app Upraveno 27. září 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Dycky šejdrem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 (upraveno) ...potom sa niet čudovavat že ludia tak rychlo rozoberu sice kopirku kde to nejde šiegrom a ponuka aj niečo navyše https://www.longislandwatch.com/Islander_Automatic_Dive_Watch_p/isl-02.htmlne .....ešte pre zaujmavost všetky sučiastky su kompaktibilne zo seiko skx ,takže možno použit na mody všetok aftemarket Upraveno 28. září 2019 uživatelem Karol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Mě teď hodně zaujala limitka SPB111J1 - Presage Green enamel dial. Decentní, hodně tmavý smaltovaný ciferník. Rozumná velikost. Uvidíme, jak to bude vycházet cenově, ale mám nakročíno . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 150 japonskejch litrů, proslýchá se. Takže s DPH bratru za 40. Taky mě neurážej Škoda, že řemen asi nebude nic moc, kdybych o ně moc stál, už by mi nevadilo připlatit o pár tisíc víc a mít něco fajnýho OEM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Jak to jednou rikal Instant.. enamel az tak od 40 000 tisic.. ale euro (parafrázuji hodne vulgárně)... aneb ze to je ficura, ktera patří spise do jiných sfér.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Recenze na kompasy:https://monochrome-watches.com/seiko-prospex-automatic-field-compass-srpd31k1-review-price/?fbclid=IwAR3V-StnXj5qEgbJezrqHUoaRlDv3MTLvksBb6WxfeuQ3IPH23quUbXRlvg#image-gallery-1 Po dlouhé době Seiko, které bych zvážil koupit. Ruku na ně nemám, ale kdybych jí měl větší, šel bych do nich, dost se mi líbí... A re-edice Arnie to samý. Ale teda ty nový pětky tragédie za mě. Aspoň, že drží nelícovací tradici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 (upraveno) Jak to jednou rikal Instant.. enamel az tak od 40 000 tisic.. ale euro (parafrázuji hodne vulgárně)... aneb ze to je ficura, ktera patří spise do jiných sfér.. :-)Taky si to vybavuju (hlavně pro to, že jsem asi půl minuty nechápal, resp. špatně chápal, co znamená "umela koza", než mi to přes ne-diakritiku docvaklo). Já na to jasnej názor nemám. Pochopitelně se to nebude dát srovnávat s grand feu na frajeřinách za za mega+, ale taky to neznamená, že je to tím pádem nutně na pytel, třeba na ty světlý chrona, co jsou možná pořád v inzerci, je pěknej pohled (i když to není nic pro mě). Tím, že mě smalt zas tolik nepřitahuje, mě to tolik nedráždí. A někdo to třeba vnímá jako (cenovou) demokratizaci jinak drahý techniky, což k Seiku (aspoň starýmu) docela pasuje. Upraveno 29. září 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 (upraveno) Tyvole já tam (zelený smalt) plácám úplný kraviny, tak prej krokouš. Podle fotek mi to ale fakt nepřišlo (na wus leckomu taky ne). edit: samozřejmě to ale neznamená, že třeba stejně nebude hnusnej Upraveno 29. září 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Nebyla by k dispozici nelimitovana a nezelena verze? Cifr a rucky se mi libi, konecne neco jednoducheho a nepreplacaneho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Ale jo, Presage s SD za GS peníze. Krása, že? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://www.hodinkee.com/articles/seiko-presage-prestige-line-enamel-dial-spring-drive Ještě mi to nedá k sockosmaltu: že je lacinej mi samo o sobě tolik neva. Třeba u těch zelenejch mě krká jiná disproporce - smalt, krokouš - a vevnitř pak tluče šest erko? I když to nový lepší s delší rezervou. To k sobě prostě nepasuje. Mně (Seiku asi ne a asi chápu proč) by dávalo smysl, kdyby to stálo třeba sedmde, ale mělo to aspoň tu osmičku. Takhle je to céčkovej mercedes s motorem ze škodovky. A ne, že to nejde - ta pár let stará limitní edice (jak jsou teď ty bílý v inzerci) jsou 8R chrona a přitom to mělo ceníkovku asi osmdesát, jestli si to dobře pamatuju. A když už mám ranní grafomanskou: s tím Presage ať jdou fakt do prčic už. Fakt jen listovali slovníkem, než našli kombinaci hlásek, kterou jim nejvyšší marketojaponec schválil? Fajn. Furt ale nechápu, jak mohli vybrat slovo, který znamená, co znamená. Upraveno 30. září 2019 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Ja nemůžu soudit, nemel jsem smaltovane v ruce.. ale u fotek vždy taha za oko okolí datumoveho okenka.. ukonceni/zvlnění barvy kolem vyseku datumovky.. Nazev moc nelaka, to jo.. Pro nas cechy to je navíc tak trochu na Prasaka, no.. :-) Upraveno 30. září 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Jo, ten výmol je konzistentně neatraktivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 zeby som sa ja kedy stazoval na umele kozy.. malo chlastame a vela kecame o hodinkach. to si treba nasypat popol na hlavu, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 To, na co sis stěžoval, bylo opravdu v singuláru. Což je anatomicky vskutku jaksi znepokojující. Myslelo se to tehdy ale jinak MImochodem, 6L35/Soprod A10 kalibry snad až na dvě reference zase úplně zalezly, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 sak skusaju.. ked nepojde, stiahnu to a ide sa dalej. rozmyslanie sa vseobecne precenuje. ked mas sikme oci, jednoduchsie je 14h pracovat ako hodinu zmysluplne rozmyslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 To jo, náš rovnooký poměr 14h flákání/1h práce mi sedí víc. Za půl roku dostupná SBGA401 limitka, asi jsem viděl horší, člověk je už rád za cokoli: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (LE = průhled samozřejmě pokaženej kontrastním, tlustolinkovým kocourem.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ale jo, Presage s SD za GS peníze. Krása, že? Screen Shot 2019-09-30 at 07.41.10.pnghttps://www.hodinkee.com/articles/seiko-presage-prestige-line-enamel-dial-spring-drive Tohle je ale uplne jiny zak z jine tridy. To nechcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Já vám, nevím vy tu taky od Seika zkritizujete cokoliv . Se mi zdá, že občas jen tak z principu. Když na to kouknu objektivně, tak ta nová 6R35 je určitě na úrovni klonů ETY s 80h rezervou. Takže tu máme hodinky se slušným strojkem, ve střízlivém pouzdře se safírem. Na svojí třídu super zpracovaným ciferníkem s aplikovanými indexy (mě se ta díra na datumku líbí) a navíc krokodýl. Jasně nejsou to levná Seika za 10 nebo 15. Prostě se Seiko tlačí do segmentu střední třídy. Ale myslím, že pokud to srovnám se švýcarskou produkcí v této cenové kategorii, tak jsou plně konkurence schopné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Mne se prave ten cifr libi, strojek super (i kdyz to prodrazuje)... kdyz by byla verze pro ne-myslivce, bylo by to super. Klidne nelimitka s ne takovou cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se