Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-2024

People

Doporučené příspěvky

Tuhle reklamu by mě povinně vidět každý, kdo nosí potápky k obleku. Konečně je někde dobře vidět, jak blbě to jako celek vypadá. Je to asi jako mít místo polobotek ploutve.

Tuším že na hodinkee byl test SKX, k obleku jim padly výborně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuším že na hodinkee byl test SKX, k obleku jim padly výborně.

Ale jak to pak vypadá. Pokud máš padnoucí košili, tak hrnec typu SKX pod manžetu prostě nedáš, jen se ti o to bude chytat rukáv jako o fake béčka.

Ale pokud nosíš polyesterový pytle z Tesca, tak k nim se SKX přímo hodí :)

Parádních oblekovek je na trhu mraky, nevidím jediný důvod, proč by někdo (zvlášť chronomagor s plnou kabelou) měl nosit tooly ala SKX k obleku.

Hodinkee%20SKX007.jpg

5a-Tampil-Keren-dengan-Jam-Tangan-Beken.

Takhle to má vypadat ;-)

tumblr_mni1ykVMFm1ssf4k5o1_500.jpg

vu5ape6e.jpg

3ytyguny.jpg

ExplorerJubileeSuit.jpg

Upraveno uživatelem Liqid
Odkaz ke komentáři

Tuhle reklamu by mě povinně vidět každý, kdo nosí potápky k obleku. Konečně je někde dobře vidět, jak blbě to jako celek vypadá. Je to asi jako mít místo polobotek ploutve.

Je to tak, je to pěst na oko. Dnes je jiná doba a bude hůř :D

Odkaz ke komentáři

To bylo kruté....  :lol2:

Ale měl by tam být 6R15 a ten až takové psí kusy nedělá ne? Spíše to vypadá jako nějaké zpomalené video...

na vacsine zaberov stoja a na niektorych je to kruto spomalene (zrejme zoom v postprodukcii so 4k/6k masteru).. hodinky kruto obycajne, takze sa asi budu predavat.. take ocucane, vyzehlene samurajo-skx-5sports-seikodajvre. koniec poplachu.

Odkaz ke komentáři

Je fakt, ze ta reklama je divna, hlavne ten borec mi nesedi. Takovej pozitivni rypak. Ta luneta je keramika? Pokud jo, tak palec nahoru, jinak nevim. Prijdou mi takove nevyrazne, ale proti gustu zadna. Obludy to rozhodne nejsou.

Odkaz ke komentáři

Ale jak to pak vypadá. Pokud máš padnoucí košili, tak hrnec typu SKX pod manžetu prostě nedáš, jen se ti o to bude chytat rukáv jako o fake béčka.

Ale pokud nosíš polyesterový pytle z Tesca, tak k nim se SKX přímo hodí :)

Parádních oblekovek je na trhu mraky, nevidím jediný důvod, proč by někdo (zvlášť chronomagor s plnou kabelou) měl nosit tooly ala SKX k obleku.

No podle mě to prostě vypadá dobře, proto jsem to tady zmínil. Ale sám jsem si svoje SKX k obleku nikdy nevzal a ani to do budoucna neplánuji, polyesterové pytle ještě zvážím.

Souhlasil bych s tím, že obecně potápky a oblek k sobě moc nejdou - už z podstaty. Ale stejně tak bych asi oblek nekombinoval s Explorery - z téže podstaty, přesto, že s manžetou problém dělat nebudou.

Ale tak už to chodí, pravidelně potkávám "mořské vlky" i "dobrodruhy" v oblecích, někdy to prostě vypadá dobře, jindy ne.

Upraveno uživatelem stosi
Odkaz ke komentáři

MM300 vyzeraju k obleku lepsie ako 95% Rolexiek. Len k nim musi byt zladeny aj majitel. Ked si raz ulizany bazilisek, tak to fakt bude vyzerat divne, no..

likvidovi, len aby vedel v akom strednotriednom omyle zije - TAKTO TO MA VYZERAT:

Nevím, jak si ty ladíš oblek k potápkám, ale já teda nechávám obvykle šnorchl a ploutve doma. A MM300 asi těžko sedno k obleku, když je to takovej těžkej hrnec. Nebo je nosíš jako Agnelli Omegy?

A střednotřídní omyl to asi nebude, jen nejsem takovej dinosaurus, abych nosil jen kožku. Dřív to asi mělo smysl, ale s ohledem na úroveň dnešních tahů je to passé.

Odkaz ke komentáři

Liqi, kaslat na trend, ako to ma vypadat, ako chronomagor si kupim radsej desiate diver/tool/neoblekovky, je mi proti srsti nosit oblekovky pretoze "Takhle to má vypadat ;-)"

K obleku nezoberem tie extremne kusky, ale diver na styl mm300, skx, rolex sub apod urcite ano...

Jediny moj pokus o oblekovky (lew huey, aj to je skor taky hibrid na styl omega aqua terra, aj k riflam) dopadol tak, ze ich znarodnila zena a je spokojna...

Takhle to má vypadat ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...