pavel23 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Mě se to líbí. Japonci jsou machři, za malý peníze udělají i limitku. To by se měli ostatní výrobci naučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 To jo,treba v Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Mně se líbí ty prostřední. Modrá je prostě dobrá. A v kombinaci s bílou nemá chybu. O zajímavě řešené lunetě nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Z prvni fotky ty vpravo, fakt pekny. Zadny pozlatka a pozlaceni pro cigose, fakt bych je bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Na tahu by byly neodolatelné. Hlavně ty prostřední. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 limitka Sottsasshttp://www.seiko-watch.co.jp/spirit/sottsass2015/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 17. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 toto sa mi paci. SARW015SARW017SARW019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Pekne, toto jsou subciferniky, ktere mi davaji smysl a vyuzil bych je. Day-date + rezerva, co vic si prat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Rezervu beru, ale nemuzu si pomoct, ale subcifry v podobe data na me pusobily vzdy strasne lacine. Asi to mam zazite z levnych Bentimu, Festin atp. Subcifr ma mit bud chronograf a nebo tam byt nema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Rezervu beru, ale nemuzu si pomoct, ale subcifry v podobe data na me pusobily vzdy strasne lacine. Asi to mam zazite z levnych Bentimu, Festin atp. Subcifr ma mit bud chronograf a nebo tam byt nema Já to mám obdobně. Když datum či den, tak v "okénku" nežli v subcifru. Nelíbí se mi to a dle mého názoru se v tom hůře orientuje. Naopak rezerva nátahu super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 SBDC043, SBDC049140.000 JPYhttp://www.seiko-watch.co.jp/prospex/sea/diverscuba/zerohalliburton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Všechno super, jen ty pruhy to zabíjí... Bez nich by to byl hezký mezistupeň mezi Sumo a MM300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 ty pruhy jsou jen těhle dvou Zero Haliburton limitkách, tuším 500ks.Ostatní mají jiný vzor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 V tom případě paráda Jsem zvědavý na reálnou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 (upraveno) Tak ty jsou luxusní. Upraveno 22. ledna 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 TADY jsou k nim nějaké informace, velikost a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Na Transocean jsem sakra zvědavý. Safír, keramická luneta, svůj vlastní design. Ještě jaká bude spona, bude mít extenzi? Reálná cena by mohla být 800 - 900 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Škoda toho integrovaného tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Kazdy hodinky musi mit nejakou vadu, abys mohl pokracovat v ceste Mohli by pridat do krabicky integrovanou gumu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Jestli budou populární, tak se určitě objeví aftermarket verze gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se