kamilb Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 E-ink mě vždy přitahoval,jednou neodolám.A ten větší model je sice protivný jako všechny,ale má spoustu příjemných doplňkových funkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 Presne tak - idealne weekendovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2016 E-ink mě vždy přitahoval,jednou neodolám.A ten větší model je sice protivný jako všechny,ale má spoustu příjemných doplňkových funkcí. Na e-ink mám aj ja zálusk, len čakám na ten správny model. Celkom zaujímavé sú Epson Smart Canvas, akurát tematicky mi nič z nich nepasuje. Presne tak - idealne weekendovky Ak vie variť, prečo nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 30. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 hm. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Ma baví, ako Seiko v poslednom čase machruje s veľkými hodinkami na malú ruku. Tie biele sú milučké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 To "milučké" je eufemismus pro "vypadají jako dětská hračka"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Tak ty bílé jsou snad první Seika co se mi nelíbí. Luneta jak ze silonu, divně zapuštěné indexy a těch šipek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 To "milučké" je eufemismus pro "vypadají jako dětská hračka"? Spise jak dámské... Kdyby clovek neznal velikost tech Transoceanu, mel bych tendeci je vzit pro moji drahou polovicku.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 (upraveno) zdrojhttps://www.seiko-watch.co.jp/news/pressrelease/posts/495/20160201 Musim ist do prace, japostinu som neprekladal. Funkcie a parametre prestudujem neskor. Upraveno 1. února 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Jezisi mne ty Transky pripominaji moje Samuraje... Ted jsem to cely precetl a ... No mozna je potreba koupit do komba cerny samuraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Já nechápu, proč tyhle outdoorový hodinky nemůžou mít standardně tvarovaný ocelový pouzdro s normálním uchycením řemenu, aby se to v případě potřeby dalo vrznou třeba na nato místo těch plastovejch originální řemenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Tak som sa potešil keď som ich zbadal a zase veľké hovadá na moju ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Jsem ani netušil, že se do toho hrabe i Seiko, vypadá to všechno stejně. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Zelenaaaa. Viac zajtra. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Nejake dalsi recrafty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 people... fiha, tie s normalnymi indexami sa mi pacia, co je to za model, to je seiko5 ? A je to len render?A ten model s cislami na cifry, ten font, si robia srandu? Strasne za mna tie modre, aj by som uvazoval mozno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 (upraveno) Kdyby to byly petky, tak maj takovy malý odznacek na cifru ;-) Na tech renderech jim u tech poslednich nejak vynechava to "srafovani" na cifru :-) Upraveno 6. února 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 (upraveno) SNKN69http://seikousa.com/collections/recraft/SNKN69SNKN70http://seikousa.com/collections/recraft/SNKN70SNKN72http://seikousa.com/collections/recraft/SNKN72 Upraveno 6. února 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 SNKN73http://seikousa.com/collections/recraft/SNKN73 SNKN75http://seikousa.com/collections/recraft/SNKN75SNKN77http://seikousa.com/collections/recraft/SNKN77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 (upraveno) Dnesni citace z wus... Asi se mame na co tesit.. Nova prerostla GS z novych materialu jsou na ceste.. Ze by cesta globalni expanze zahajena skrze Transoceany a nyni i v dalsich radach.. Oh this is insane! I just got the dips on the new 2016 GS collections including the limited editions. Pics and specs and all but sworn not to share with public yet. Let's just say Seiko went all nuts and goes IWC route. Huge sporty watches with black advanced material (you can guess) cases and all totally out of line. When they said GS wants to go global they really meant it. The bad news is they doubled all their prices of the limited editions... I have photos of the catalog inc all the details but can't share it yet. You'll fall off your chair when you see the literally crazy chronograph dial with spring drive PR indicator. Suffice to say, very exciting colors and new MSRPs that shocked even the dealer. To be fair I think it's only natural given the new materials used on cases and dials... Upraveno 6. února 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se