Chumpus Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 (upraveno) SRPA09K SRPA05KSRPA11K SRPA12K Upraveno 7. července 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 (upraveno) SGEH59P SGEH63PSRPA25K Upraveno 7. července 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 (upraveno) GPS SOLAR SporturaSSF003JWater Resistance - 100 MetresCase Material - Titanium & CeramicCase Size - 45.2MMCase colour - SilverBand/Bracelet Type - Bracelet - TitaniumBand/Bracelet colour - SilverBand Reference - M0ESA64J0Glass Type - SapphireCrown Type - Pull OutLAYOUT SPECIFICATIONSDial Colour - BlackHand Indicators - Hour, Minute, SecondsCalendar Indicators - DateLumibrite - Hands & MarkersDial Markers - BatonsFEATURESPerpetual Calendar - Calendar Automatically Adjusts For Short Months and Leap Years Until February, 2100World TimePower Reserve Indicator SSF007JSSF005JWorld Time Alarm ChronographSSC479P SSC483PSSC481P Upraveno 7. července 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 (upraveno) SSC485PSSC487P SSC489P Upraveno 7. července 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 7. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2016 Hmmm, ty SSF jsou pěkný, konečně trochu umírněnější design. Jen si nejsem jistý zpracováním rezervy. Ta vypadá, jako kdyby ji malovali děti ve školce vodovkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Turtle Zimbe limitka, prvá cena čo sa objavila je 23600 THB, čiže orientačne 600 EUR. To je hlboko pod instantov limit, čiže máme o jedného záujemcu menej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Už sa na smetiarske auto podobajú trochu menej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Mi se teda líbí dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Peopl asi chce zaujmout,nebral bych ho vážně. Mě se líbí,jen to X mě u těch novinek sére. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Peopl asi chce zaujmout,nebral bych ho vážně. Mě se líbí,jen to X mě u těch novinek sére....jenze voni to nacpou sulini uplne vsude, vsadim se, ze kdyby to na reedici zelv nedavali, prodavaj se dvakrat lip... Upraveno 8. července 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Sakra, líbí se mi čím dál víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Mně se líbí... Já jim věřym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Akože, môže byť, len to "X" ma teda pekne irituje. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 ...jenze voni to nacpou sulini uplne vsude, vsadim se, ze kdyby to na reedici zelv nedavali, prodavaj se dvakrat lip...Já bych to tak černě neviděl.. Mě třeba to "X" nechává naprosto chladným a zkoušel jsem to ukazovat pár "nepostiženým" lidem - X bylo nejmenším problémem.Ale vypadalo by to čistěji, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Jak Baťa cvičky. Sekaj to kus za kusem, už ztrácím přehled co kam patří.Už mi to přijde že každou řadu dělá jiný tým a vykrádají se vzájemně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Z toho X nejsem nejak odvarenej, ale uz ho tam mam, tak co uz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 (upraveno) To X by mě vadilo jen v jednom konkrétním případě a to na korunce SBDX017jinak se mi líbí. Až si na to lidi zvyknou tak pak budou brblat, že tam to X chybí, takže tak... Upraveno 9. července 2016 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Jak Baťa cvičky. Sekaj to kus za kusem, už ztrácím přehled co kam patří.Už mi to přijde že každou řadu dělá jiný tým a vykrádají se vzájemně. Mám podobný pocit. A ešte robia mrdník aj v značení. Tie turtle limitky sú napr. SRPA19. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Já bych to tak černě neviděl.. Mě třeba to "X" nechává naprosto chladným a zkoušel jsem to ukazovat pár "nepostiženým" lidem - X bylo nejmenším problémem.Ale vypadalo by to čistěji, to jo.Vetsine nepostizenych lidi v mym okoli je hlavne u prdele, co nosim za hodinky, natoz aby poznali, co ma nebo nema bejt na ciferniku. Vzdyt to cpou na kazdej druhej novej model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se