siwi Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 ... Štajny se povedly hlavně Gunterovi ... To máš teda velkou pravdu. Měl jsem je onehdá půjčené na víkend a od té doby jsem změnil názor na pilotiky. Do té doby jsem si totiž myslel, že to není nic pro mě.
Lu2cz Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Ondra má fotky klasicky dobré a zajímavé...no a štajny jsou štajny... až budu velkej, tak si koupím 44ky v bronzu
Ondoni Odesláno 7. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna 2014 Na parapetu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ondoni Odesláno 8. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2014 Díky pánové. Včera jsem hlídal haranti a když mi ta menší usnula (asi na 20 minut) tak jsem místo kávy fotil moony
Ondoni Odesláno 11. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2014 Dneska mi přijdou jakési vysmáté. Asi ten úplněk nebo co.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 12. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jencekgs Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2014 Super fotky, ta vysmata me rozesmala. Pekna hra se svetlem.
Ondoni Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Díky, ony jsou vysmáté skoro furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lu2cz Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Nádhera a taky řemen vypadá fajnově....
Bells Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2014 Díky, ony jsou vysmáté skoro furt Nádhera, mohl bys prosím cvaknout i víc ten řemen vypadá hodně povedeně.
Ondoni Odesláno 14. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Dík chlapi...řemen je bezchybný, po víkendu ho zkusím cvaknout nějak líp. V robotě, kde většina zdejších fotek vznikla, je bohužel mizerné světlo. A mimo práci mám furt za prde.í mimina, ale zkusím
Ondoni Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Nádhera, mohl bys prosím cvaknout i víc ten řemen vypadá hodně povedeně. Tady pár pokusů o zachycení, ve skutečnosti je samozřejmě mnohem mnohem hezčí Vyroben v atelieru Šíma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Tady pár pokusů o zachycení, ve skutečnosti je samozřejmě mnohem mnohem hezčí Vyroben v atelieru Šíma Děkuju ti, vážně moc pěkný kousek, také mám od Šímy jeden řemen, takže moc dobře vím, že odvádí krásnou práci a tady se to opět potvrdilo.
Ondoni Odesláno 20. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Nuda ve vlaku...mel bych stáhnout nějakou gamesu do telefona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2014 Tak jsme se rozrostli o jeden kontroverzní kousek Chtěl jsem rozhodně ještě jedny Štajny do komba k pilotkám a tyhle se mi prostě líbí a zpracování je za ty prachy fantastické Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se