Ondoni Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Víkendovky a jedny z nejpohodlnějších co mám. Vlastně i pres týden je vytahuju, když se jdu proběhnout do lesa, aby mi z toho Praglu nehráblo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2017 To je škoda brát je jenom do lesa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2017 Tak o víkendu je tahám v podstatě všude, pokud teda zrovna nejdu do Rudolfina na koncert...a víkendovky znamená, že je vytahuju poctivě každý víkend v roce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Safír je zvedl minimalně o třídu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 tenhle kousek bude asi opět čeřit zdejší hladiny. každopádně těch 39mm je naprostá paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 14. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 No doteď jsem nic takového nezavnímal, tak doufám že nezačnu. Řekl bych, že to bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Vypadají opravdu nositelně. Začíná mě svrbět prst na myši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Zmensujes?Pamatuju, ze jsem od tebe koupil ty 42 gmt s pepsi lunetou a velky mi to na tvy ruce nepripadalo.Ale vypadaji nositelne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Měl jsem ty 42mm, vlastně to byly první hodinky co jsem si koupi po příchodu na fórum. Náhodou solidně zpracované hodinky a nejvíce jim podle mě seděl rios wawe. Podobnost s Rolex samozřejmě čistě náhodná ale jak tyhle mají trochu jinou lunetu, tak už je to snesitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Tak hlavní popud byl ten, že jsem si chtěl po delší době zase koupit nějaké funglovky a furt jsem brousil všude možně. Když tu pak někdo hodil odkaz na ty 39, hlodalo mě to fakt fest. U Guntera byly zatím jen na "presale", tak jsem napsal Kubsonovi a následně udělal objednávku s tím, že jsem myslel, že je budu mít tak v říjnu. No a na ruce byly tuším do tří dnů Já mám rád, když v té mojí rodince je nějaký rozptyl jak do velikosti, tak do váhy a užití. No a tychle 39 zapadají někam doprostřed. Rozměrově je to fakt naprostá paráda, sedí krásně, nikde nic nepřečuhuje, netlačí, tah netahá Spokojil bych se asi s nižší váhou, ale je to o zvyku. Věřím, že až je hodím na nato nebo nějakou vintage kůži, nebudu o nich vědět. Pod rukáv jdou krásně, což byl další důležitý důvod. Nastupuju do nové roboty a dress code tam bude asi trochu přísnější než v té stávající, takže košile každý den Věděl jsem, že se mi budou líbit, ale že mě takhle očarí hned na první dobrou, to jsem fakt nečekal. Fajn je ta keramická luneta, která není černá, ale spíš antracit a pod určitým úhlem nejdou v podstatě ani vidět čísla. No a jak psal Vojta "jednička", od jejich předobrazu je to celkem odlišuje. Taky třeba tím, že tam není "10" a lumidot v trojúhelníku. R už jsem na ruce párkrát měl a chtěl bych je, o tom žádná, ale teď jsem fakt spokojený a jako fejkonoš se rozhodně necítím. Fotky přes víkend nějaké asi nasekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Zavládla spokojenost. Už jen dotáhnout tu rekonstrukci SKX031 a...začnu se zase nudit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Co jsou ty sposni vedle steinhartu, nemuzu to precist ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 American time jsou to celkem obycejne vintazky, poridil jsem je na ebay nefunkcni a nechal rozchodit. Nosim je rad, jsou lehounke a clovek o nich ani nevi. Neco takoveho by se Ti mozna šiklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2017 Včera sem se krapet zburčákoval a koketoval s myšlenkou, že pudou...ráno modřejsí večera, zvostanou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Včera jsem se coural Prahou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Sváteční kousek, vytahuju jen k výjimečným událostem...a přesně taková dneska byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Tak po dlouhé době opět nějaký přírůstek. Pohodlí jak cyp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Tady jsem nebyl moc dlouho. Sám si škodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Já jsem taky celkem dlouho stagnoval ne že by to byl teď nějaký fičák, ale zase mě to trochu začíná bavit. Přihodím ještě dvě fotky putovních JUNKERS z řady Bauhaus, které mám teď na pár dní k dispozici. Fajn oblekovky, ale v reálu horší čitelnost a přehlednost. Pokud bych z téhle řady něco zvažoval, tak asi v černém cifru. Hamiltony jsem půjčil tatíkovi, protože jsem si jeho Zeppeliny odvezl do Prahy na servis - a asi se s nima můžu rozloučit celý víkend chrochtal blahem, co se komfortu nošení a čitelnosti týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se