Přejít na obsah

Ondoňovy kousky

Ondoni

Doporučené příspěvky

Měl jsem ty 42mm, vlastně to byly první hodinky co jsem si koupi po příchodu na fórum. Náhodou solidně zpracované hodinky a nejvíce jim podle mě seděl rios wawe. Podobnost s Rolex samozřejmě čistě náhodná :D ale jak tyhle mají trochu jinou lunetu, tak už je to snesitelné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlavní popud byl ten, že jsem si chtěl po delší době zase koupit nějaké funglovky a furt jsem brousil všude možně. Když tu pak někdo hodil odkaz na ty 39, hlodalo mě to fakt fest. U Guntera byly zatím jen na "presale", tak jsem napsal Kubsonovi a následně udělal objednávku s tím, že jsem myslel, že je budu mít tak v říjnu. No a na ruce byly tuším do tří dnů  ;)

Já mám rád, když v té mojí rodince je nějaký rozptyl jak do velikosti, tak do váhy a užití. No a tychle 39 zapadají někam doprostřed. Rozměrově je to fakt naprostá paráda, sedí krásně, nikde nic nepřečuhuje, netlačí, tah netahá :) Spokojil bych se asi s nižší váhou, ale je to o zvyku. Věřím, že až je hodím na nato nebo nějakou vintage kůži, nebudu o nich vědět. Pod rukáv jdou krásně, což byl další důležitý důvod. Nastupuju do nové roboty a dress code tam bude asi trochu přísnější než v té stávající, takže košile každý den :(

Věděl jsem, že se mi budou líbit, ale že mě takhle očarí hned na první dobrou, to jsem fakt nečekal. Fajn je ta keramická luneta, která není černá, ale spíš antracit a pod určitým úhlem nejdou v podstatě ani vidět čísla. No a jak psal Vojta "jednička", od jejich předobrazu je to celkem odlišuje. Taky třeba tím, že tam není "10" a lumidot v trojúhelníku. R už jsem na ruce párkrát měl a chtěl bych je, o tom žádná, ale teď jsem fakt spokojený a jako fejkonoš se rozhodně necítím.

Fotky přes víkend nějaké asi nasekám

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Já jsem taky celkem dlouho stagnoval :) ne že by to byl teď nějaký fičák, ale zase mě to trochu začíná bavit. Přihodím ještě dvě fotky putovních JUNKERS z řady Bauhaus, které mám teď na pár dní k dispozici. Fajn oblekovky, ale v reálu horší čitelnost a přehlednost. Pokud bych z téhle řady něco zvažoval, tak asi v černém cifru.

Hamiltony jsem půjčil tatíkovi, protože jsem si jeho Zeppeliny odvezl do Prahy na servis - a asi se s nima můžu rozloučit :) celý víkend chrochtal blahem, co se komfortu nošení a čitelnosti týče. 

post-20351-0-25466600-1528272801_thumb.jpg

post-20351-0-60717900-1528272811_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...