Ondoni Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Tak mi přibyl nový kousek. SEIKO 7002. Pořizoval jsem je na eBay a šly rovnou na resuscitaci k panu Frýdlovy, který je znovu rozdýchal a já mu za to tímto díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kuncák7 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Ta pepsi luneta mě fakt baví, a odpustil bych jim i to, že jsou to seika .Ta fotka s tou půlkou ve slunci se ti fakt hodně povedla.
Ondoni Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Díky, za málo peněz fakt hodně muziky. Kupoval jsem je v těžké kocovině na ebay a přišly v totálně šrotovém stavu - teda strojek, pouzdro super. Odpoledne přezuju na hadr a půjdu testovat WR na bazén....jo a pepsi lunetu jsem dřív bytostně nesnášel a ejhle, už je doma a dělám mi radost jak cyp
Jeronimo Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Odesláno 28. července 2014 Tak mi přibyl nový kousek. SEIKO 7002. Pořizoval jsem je na eBay a šly rovnou na resuscitaci k panu Frýdlovy, který je znovu rozdýchal a já mu za to tímto díky.Vítej v klubu. PEPSI lunetka je veselejší, tím se dá vyblbnout s řemeny i hadry. Vůbec nejlepší jsou na jubilee tahu. Divím se, že jich tady není víc.
Lu2cz Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Gratuluji!! Vypadají moc dobře, taková Colors of.... edition alespoň teda foto
Ondoni Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Vítej v klubu. PEPSI lunetka je veselejší, tím se dá vyblbnout s řemeny i hadry. Vůbec nejlepší jsou na jubilee tahu. Divím se, že jich tady není víc. Díky myslím, že tohle léto se řady docela rozšířily, i když tedy vesměs o SKX009. Na blbnutí se strapama se těším, ale původní majitel tam nějaké pro mě nepochopitelné stěžejky. Včera jsem se s tím mordoval půl hodiny a jediný výsledek mého snažení je bodná rána na levé ruce takže dneska jdu k nějakému hodináři a jsem zvědavý, jestli se mu to podaří z té Z22 gumy shodit. Gratuluji!! Vypadají moc dobře, taková Colors of.... edition alespoň teda foto Dikec Já je původně zamýšlel právě jako hodinky na Colours, ale nějak to holt nevyšlo, pan Frýdl je zavalený až po střechu tipuju.
Ondoni Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Zřejmě poslední foto se Z22 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ondrej71 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Zřejmě poslední foto se Z22Snad je neprodavas?
Ondoni Odesláno 29. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Snad je neprodavas? Z22 je ta guma a ta šla do ři...šuplíku. Nesedí mi na ruce. Musel jsem kvůli tomu dneska k Bechyněmu. Jednak jsem chtěl udělat tlakovku na 10bar (ok) a druhak sundat tu gumu. Museli štípat stěžejky, protože tam předchozí majitel narval nějaké napevno (wtf). Takže neprodávám, jen jsem je hodil na zulu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Odesláno 29. července 2014 Uz jsem se lekl . Na tom Zulu je to super, tesim se jak je zkouknu u nejakeho skopku nazivo
Ondoni Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Na zulu to vypadá dobře, ale pořídil jsem nějaký moc masivní. A na ruce to nejni uplně ono. Takže mě čeká varianta Nato strapu. Jo a taky se těším na škopek...a na ty Tvoje rolby! Uz jsem se lekl . Na tom Zulu je to super, tesim se jak je zkouknu u nejakeho skopku nazivo
Ondrej71 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Jestli je ten Zulu 22 a cerny, z fotek to nepoznam, tak bych na nej u pivka kouknul
Ondoni Odesláno 30. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2014 Jestli je ten Zulu 22 a cerny, z fotek to nepoznam, tak bych na nej u pivka kouknul jj, černý, 22 a má i docela dobrou strukturu...prodávat ho do té doby určitě nebudu, takže vezmu s sebou
Ondoni Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Moje nejstarší modelka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 5. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. srpna 2014 Tah má mimo jiné tu výhodu, že můžete moony použít jako stolní budíček... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Jak je možné, že jsem do tohoto tvého vlákna zavítal až dnes? To jsem se ale ochudil o nádherné fotky překrásných hodinek. Ty štajny se ti povedly
Ondoni Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Díky moc za pozitivní reakci! Štajny se povedly hlavně Gunterovi nosím je sice méně často jak dřív, ale stále neskutečně baví...modřené ručky, nátah, průhled, velikost, zvuk strojku...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se