Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  Filipes napsal:
ta prostřední varianta je moc pěkná :)

roone dej nám tam prosím ještě pro srovnání plongeur ručky

tady to je, pro srovnaní, přidávám i ty původní ručky

kulicky_80_plongeur_3.jpgkulicky_80_bez_pozdi_2.jpg

Upraveno uživatelem roon
Odesláno (upraveno)
  roon napsal:
tady to je, pro srovnaní, přidávám i ty původní ručky

kulicky_80_plongeur_3.jpgkulicky_80_bez_pozdi_2.jpg

jako nezúčastněný pozorovatel, který akorát do všeho kecá doporučuji spíše větší "kuličky". Větší "kulička" = větší svítivost :D

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno
  ¨safi napsal:
jako nezúčastněný pozorovatel, který akorát do všeho kecá doporučuji spíše větší "kuličky". Větší "kulička" = větší svítivost :D

A co udělat rovnou svítící celý ciferník :D

Odesláno

Vlákno sleduji od začátku velmi pozorně, a přidávám se k vážným zájemcům. Datum ANO, ale když nebude, není to pro mně důvod nechat si utéct SEIKO Ch.l.e.

Odesláno (upraveno)

no-mně se to takhle už docela líbí, asi bez připomínek :)

aktuálně je nás 15 zájemců

asi polovina by chtěla dodat s plongeur ručkami

Upraveno uživatelem Filipes
Odesláno

prostřední varianta... rovné nápisy... plonguer ručkami se přestávám být jistý

myslím, že ten nápis "dokola" degraduje původní záměr, působí rušivě, celý číselník dělá nepřehledný, komplikovaný, ošklivý...musím říct, že mě to úplně rozladilo

:starwars:

Odesláno
  Filipes napsal:
já se taky nejprve zhrozil, ale na druhej pohled je ten obloukovej nápis prima šmrncovní :speak_cool:

Tak to jsme na tom stejně, já ho takhle udělal, koukal jsem na to a říkal si no tak tohle ani náhodou :D, ale čím déle jsem na něj koukal tím více se mi líbil.

No uvidíme co na to řeknou ostatní.

Odesláno

Me se libi prostredni varianta - zakulaceny napis ma rozhodne neco do sebe, ten se mi libi, vetsi indexy ano a asi bych byl pro oramovani datumovky pokud tam bude, protoze takhle je to takovy bez chuti ;) Rucky plongeur u me porad zustavaji :whistle:

A jestli nas uz je tolik tak by mozna mohla vyjit i ta 13/x :whistle:

Odesláno

Jinak co s etyce napisu - ma to rozhodne neco do sebe, ma to svuj nezamenitelny styl, je to LE protoze vsechny ostatni hodinky maji jenom radky textu a celkove to takhle sedi k motivu, ktery je na ciferniku. jedine co bych asi zkusil je napis nechat v bile barve, o tolik vyraznejsi to nebude a bude to myslim mnohem lepsi ;)

Odesláno

i s časovým odstupem to na mě působí stejně....myslím, že ten kruhový nápis zkresluje původní význam červeného kruhu. Vypadá to jako pozadí pro nápis, nikoliv jako japonský symbol (s rovným nápisem to podle mě zůstává čitelný japonský symbol).

Odesláno
  spiderer napsal:
Jinak co s etyce napisu - ma to rozhodne neco do sebe, ma to svuj nezamenitelny styl, je to LE protoze vsechny ostatni hodinky maji jenom radky textu a celkove to takhle sedi k motivu, ktery je na ciferniku. jedine co bych asi zkusil je napis nechat v bile barve, o tolik vyraznejsi to nebude a bude to myslim mnohem lepsi ;)

Tak tady je ta bílá (ještě jsem u ní trochu poupravil text), pro porovnání přidávám i původní šedou. Poslední možnost je si ten nápis nechet udělat luminiscenční a v noci nám bude krásně svítit :D (viz poslední obrázek)

kulicky_80_bez_pozdi_White.jpgkulicky_80_bez_pozdi_2.jpg

kulicky_80_bez_pozdi_Luminous.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...