Přejít na obsah

Repost z ostatnich serveru

IzTaPa

Doporučené příspěvky

Odesláno

vzhledem k - na muj vkus - vlaznemu pristupu k repostum z ostatnich serveru, jsem se rozhodl kontaktovat par vybranych serveru a zjistit podminky pro repost jejich obsahu tu na serveru.

doplnim kus po kusu jakmile budu mit odpovedi--

monochrome-watches.com

ok s linkama, pokud budou vzdy uvedeni jako zdroj

Odesláno

Hledáš problém tam, kde není. Těžko bude mít nějaký zájmový web problém s tím, když někdo bude postovat jeho fotky s uvedením zdroje na nekomerčním fóru, kde se sdružují lidé vyhledávající stejné téma, na nějž je ten daný server zaměřen. To by byli sami proti sobě, znamenalo by to, že nestojí o návštěvnost. V téhle oblasti se denně pohybuji, věř mi. Masová média a agenturní fotky, to možná ano. Ale tohle? Těžko.

Prostě jste si s Josefem01 vybrali špatný argument, a to obzvlášť, když většina fotek ve Snowových vláknech jsou press fotky uvolněný výrobcem. 

EDIT: Ještě k tomu, že vám vadí, že nemůžete Romanova témata ignorovat. Mně tu nezajímá minimálně 50% témat a bez problému s tím dokážu žít. Oba jste evidentně dospělí chlapi, kteří mají v životě něco za sebou. Opravdu vás tohle tak trápí, je to pro vás tak klíčové, že musíte tohle řešit? Já mám teda mnoho příjemnějších věcí na práci.

Odesláno
  V 20. 2. 2014 v 18:53, IzTaPa napsal:

Co ti prijde tak smesny? Ze se snazim chovat spravne?

Vid dole prispevok od Chumpusa. Keby som nebol lenivy, tak by som napisal nieco podobne. Pride mi to ako vojna na pieskovisku, tot vse...

Odesláno

Abyste mohli tohle téma vůbec vykopnout, měli jste si zjistit, jak je to vůbec s definicí co je "privátní", což je taková ta běžná hláška jak smíme nakládat s obsahem jiných webů.

Podle mě "privátní" klidně může znamenat mj. "nekomerční" (nejsem právník) a pak tu řešíte kraviny, protože to my tu jsme, my ty cizí informace nezpeněžujeme...

A zamyslete se nad rozdilem mezi "dělat správné věci vs. dělat věci správně". To druhý je většinou taková ta korporativistická demence a nikam to nevede...

Odesláno

Na postovani fotek se zdrojů neni potřeba hujersky oslovovat ostatní servery. Zadnej problém neni. Napis spolu s Josefem Snowovi, omluvte se a on vam rekne, jak tady postuje cele roky.......s vama nebo bez vas!

Odesláno

Podle mě se hluboce mylí ti, co si myslí, že na komerčních webech jsou fotky zdarma. Už se mnoha lidem stalo, že je autor zažaloval za podstatně menší porušování autorských práv a věřím, že si to majitel (tedy právnická osoba) tohoto serveru uvědomuje. Koneckonců, ať si to dělá každý jak chce, ale stačí si přečíst např. TYTO podmínky jednoho z webů a i hloupému musí dojít, že je cosi "ve státě dánském shnilého".

Ovšem tohle není můj argument, mé výhrady vůči příspěvkům snowa byly, aby příspěvky (které beztak čte minimum lidí) byly nějakým způsobem agregovány do nějakého tématu a měly nějakou hodnotu a ne jenom odkaz na řadu komerčních webů. Takto vkládané jsem je označil jako diskuzní spam (tedy stovka příspěvků během krátké doby) a to může dělat i naprogramovaný webový robot, to nemusí dělat člověk.

Nemám se za co omlouvat, řekl jsem svůj názor a jestli má někdo jiný, je to v pořádku.

Odesláno
  V 20. 2. 2014 v 20:56, Josef01 napsal:

Ovšem tohle není můj argument, mé výhrady vůči příspěvkům snowa byly, aby příspěvky (které beztak čte minimum lidí) byly nějakým způsobem agregovány do nějakého tématu a měly nějakou hodnotu a ne jenom odkaz na řadu komerčních webů. Takto vkládané jsem je označil jako diskuzní spam (tedy stovka příspěvků během krátké doby) a to může dělat i naprogramovaný webový robot, to nemusí dělat člověk.

Nemám se za co omlouvat, řekl jsem svůj názor a jestli má někdo jiný, je to v pořádku.

Pod to sa podpisujem. Vacsina hodiniek bola nekupitelnych ci uz z fin.dovodov, alebo  mnozstevnych, mala nezapametovatelne nazvy, vsetko to boli ofiko obrazky bez realnych fotiek na ruke. Snow by si zasluzil jedno vysokoluxusne vlakno a verim, ze vsetci by boli spokojni. 

Odesláno

Josefe 0:

Jestli máš pocit, že Snowovy posty nikoho nezajímají, myslím, že se dost myslíš. Většina lidí je prohlédne a ocení, ale nemá důvod přidávat bezobsažnou poznámku.

Odesláno

Kluci - projděte si Snowovy posty s hodinkami a uvidíte, kolik lidí tam vložilo různé komentáře. Je to oživení hodinkového fóra právě o ty hodinky a hodně lidí zde to nenechává chladnými. Já se taky vždy těším, čím mi zase Snow rozšíří obzory a udělá radost.

Odesláno

Podle mě se hluboce mylí ti, co si myslí, že na komerčních webech jsou fotky zdarma. Už se mnoha lidem stalo, že je autor zažaloval za podstatně menší porušování autorských práv a věřím, že si to majitel (tedy právnická osoba) tohoto serveru uvědomuje. Koneckonců, ať si to dělá každý jak chce, ale stačí si přečíst např. TYTO podmínky jednoho z webů a i hloupému musí dojít, že je cosi "ve státě dánském shnilého".

Dost se pleteš, že ty příspěvky od Snowa čte minimum lidí...

Odesláno

je rozdiel zneuzitia fotiek a pouzitia. nemyslis, ze majitelia tych KOMERCNYCH web stranok by este romanovi mohli dakovat za traffic, ktory im roman pravidelne vytvara??

V 20. 2. 2014 v 21:09, People napsal:

Pod to sa podpisujem. Vacsina hodiniek bola nekupitelnych ci uz z fin.dovodov, alebo  mnozstevnych, mala nezapametovatelne nazvy, vsetko to boli ofiko obrazky bez realnych fotiek na ruke. Snow by si zasluzil jedno vysokoluxusne vlakno a verim, ze vsetci by boli spokojni. 

ja by som nebol spokojny. je rozdiel ked pouzivas vyhladavac na vyhladanie podla nazvu vlakna a ked vyhladavas v jednom velmi dlhom vlakne. okrem toho by to v podstate znemoznilo diskusiu na jednotlive kusky..

Odesláno
  V 20. 2. 2014 v 21:11, lib napsal:

Josefe 0:

Jestli máš pocit, že Snowovy posty nikoho nezajímají, myslím, že se dost myslíš. Většina lidí je prohlédne a ocení, ale nemá důvod přidávat bezobsažnou poznámku.

Nic takového nepíšu. Pouze říkám, že mají velmi malou návštevnost. Já osobně používám RSS čtečku a mohu těch X odkazovaných webů vidět najednou včetně textu, na to nepotřebuju listovat na foru, ale nic proti tomu, že si to někdo čte tímto způsobem.

Odesláno
  V 20. 2. 2014 v 21:42, marosh napsal:

Dost se pleteš, že ty příspěvky od Snowa čte minimum lidí...

On si asi Josef dodnes nevšiml, že u témat je počítadlo zobrazení...

Jinak je to samozřejmě absurdní, stěžovat si na hodinkovém fóru na to, že se tu objevují příspěvky o hodinkách. Nelíbí se vám forma? Fajn, ale dokud to nebude vadit moderátorům nebo majiteli, tak smůla. Vyjádření názoru? Ano, ale jak malý děti.

Odesláno

add 1) musim rict ze posledni dobou se tu resi dost pi....ny

add 2) to jak se k sobe nekteri clenove virtualne chovaji je taky celkem sila

Nejak se to tu zvrtava, asi by to chtelo poresit at to je zase to pohodove forum bez urazek a buzeraci.

Odesláno
  V 20. 2. 2014 v 21:09, People napsal:

Nuž, tak poď ty, predveď sa. Založ nejaké to vlákno, na ktoré sa budem tešiť, keď uvidím, že People pridal ďalší príspevok. Prídávaj info o zaujímavých, kúpiteľných hodinkách so zapamätateľnými názvami a s reálnymi fotkami na ruke. A keď budeš týždeň preč, možno sa u niekoho v statuse objaví niečo v zmysle "Kde je People?"

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...