maros1974 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Kedze sa mi pred 2 tyzdnami narodil syn (uz treti syn tak som mal opat prilezitost rozsirit moje rady mechanickych hodiniek (kazdy z nich raz jedny po mne dostane, tato zamienka zaroven posobi ako brzda aby som sa prilis nerozbehol, 6 mechanickych hodin fakt nepotrebujem ale viem si predstavit ze by som ich nazbieral velmi rychlo ))). Pre tuto prilezitost som si vybral Panerai Luminor Marina 104. Dlhsie som guglil Panerai katalog a najviac ma zaujali 104 a tiez 001. Rozhodol som sa pre 104 kvoli 44mm diameter, ze maju aspon jednu komplikaciu a to datum + zvacsovacie sklicko nad datumom (retro styl) a tiez sa mi paci ze su na ciferniku len cislice 12 a 6, pride mi to take symetricke. Na 001 sa mi pacila trosku vacsia dizajnova cistota ciferniku a presklenie zadneho viecka. Kupil som ich dnes vo Viedni u Bucherera. Cenu sme dohodli v obchode, bral som navyse 2 remienky od Panerai. S nakupom ako takym i hodinkami som zatial velmi spokojny. Dufam ze cas potvrdi dobry vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Gratulace k synovi, ať je zdráv a roste jako z vody, aby mohl už brzo ty parádní PAMy. Co mají Ti dva ostatní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 gratulace + moc krasne hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Také se přidávám ke gratulantům ,jen aby to nebylo naopak,rozšiřování rodiny kvůli vizi nové chrono akvizice ( ).Takže gartuluji a šoupni sem fotku celý chrono rodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Take se pridavam ke gratulantum, at je syn zdravyjak ripa a roste jak z vody! A samozrejme gratulace k novemu chrono prirustku. PAMy a prave Luminor Marina, s kyklopem, se mi moc libi... pro me zatim dreamwatch, ale urcite bych je nekdy chtel zkusit na ruce. Me se hodne libily tusim 048, ted ale z hlavy nevim, co jim chybi oproti tem 104kam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1974 Odesláno 21. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Dakujem za gratulacie ! Mam este Maurice Lacroix Pontos 6158 white dial a potom uz len quartzky (stare mohutne Festiny chrono flyback, 2 Suunta potapky a outdoor, DKNY dizajnovky,este nejake binarky z Japonska) apod. Ale quartz nepocitam, takze mi ostava este 1ks mechanickych hodin to go ...rozmyslam na El Primerom alebo Portuguesami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 No a proč ne obě ? Zenith / IWC / Panerai ať se deti nehádaj a ty si necháš ML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1974 Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Dik, ale ako som uz pisal nechcem prehanat. Nie som klasicky chronomaniak a ziadnych hodin sa nechcem zbavit predahom apod. Takze one more to go. Az budem mat potomstvo "pokryte" budem sa venovat minaniu penazi na ine hobby;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Velká gratulace. Super výběr. Ať ti slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Velká Gratulace k dalšímu synovi i pěkným hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Gratulujem, mas to dobre vymyslene A ake hodinky planujes tie tretie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
de-tomaso Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Velká gratulace k synkovi. :-). Hodinky moc pěkné, čistý nadčasový design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1974 Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Tak prikladam este fotku Riska (ma 1mesiac) a PAM104 s druhym remienkom (ako spravny panerista ;-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrk67 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Velká gratulace k synovi i k Panerai . Kluk at roste jak z vody , hodinky šlapou jako švýcary . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1974 Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 este nejake zabery z trailu na mtb, 104ky som mal na gumenom remienku,bolo potrebne posunut o jednu dierku navyse remienok aby boli napevno, aj tak tazky strojcek udieral intenzivne o chrbat dlane, na taketo aktivity ich nemozem odporucit (zvycajne nosim suunto core all black, tie su idealne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1974 Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 a tu este par 'selfies' so 104-kami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Jsi celkem odvážný ze nosis takový hodinky na kolo. Nejsem si jisty jestli to strojku udělá úplně dobre. Jinak se mi líbí doporučení výše. Pro kluky aby se nehádali : Panerai, IWC Portuguese, zenith El Primero Upraveno 23. července 2014 uživatelem ondralbc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Hm.... taky si nejsem moc jistej, jestli jim taková naklepávačka na biku dělá úplně dobře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros1974 Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 beriem to tak, ze musia nieco vydrzat a Panerai ich tiez poziciuje do akcie.... ale mozno ten bike je uz prilis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Kuwa, na to bych nemel gule :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se