Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj nevim jestli ma smysl se chlubit snad nejproflaknutejsimi hodinkami zde na foru, no ale proc ne, kdy uz tady to vlakno je.

Jelikoz je kady zna nema smzsl psat nejake recenze tak jen napisu jak jsem se k nim dostal.

Pred x lety jsem poridil manualni Poljoty (poljoty pote ucarovaly celou rodinu a dnes je krom meho otce nosi I stryc a bratrnec), a prestoze vydrzely I plavani v bazenu bylo mi lito je pri mem aktivnim zivote zrasovat  a tak jsem hledal neco odolneho a levneho ceho nebude skoda. A tak jsem poridil Seiko SKX031. Ty se na me ruce zabydletly tak, ze jsem prodal Poljoty a nechal si pouze tyto Seiko Submariner. Pocase prisel cas na neco univerzalnejsiho a elegantnejsiho. No a protoze Seika za doslova par stovek vydrzely neskutecne veci a presto vsechno delaly 1-2min za mesic, byl jsem zvedavy co dokazou asi 5x drazsi Spirity. A tak jsem je poridil a na rasovani pri sportu doplnil o Gcka. Spirity super! Proc jsou podobne Swiss x-krat drazsi, kdyz na prvni, druhy ani treti pohled v nich neni zadny kvalitavni rozdil? No to je jina debata.. Nicmene po case jsem zjistil ze mam na ruce stale casteji Gcka a Spirity zustavaji osamoceny v supliku. Stale vice mi vsak chybely rucicky, tikani a hlavne neskutecna lumi, a mackat cudlik pro osvetleni mi vylozene lezlo na nervy. A tak jsem si rekl potrebuju neco odolneho a mechanickeho. Vybiral vsude mozne pres Hamilton, Sinn, Oris,.. ale pokazde jsem tak nejak skoncil u Seika. Proto po prodeji Spiritu padla volba na legendu SKX007.

Pro nekoho mozna downgrade, ale konecne mi doslo co je pro me nejlepsi.

Ted mam hodinky ktere dokonale sedi k memu zivotnimu stylu, od chronomagu snad bude nachvili pokoj a muzu setrit na vysneme Moony, nebo Poljot Strela, ze bych zase porusil pravidlo s tou rekou, ze se do ni dvakrat nevstoupi?

Soutezit s kvalitou fotek chlubitele predemnou nema smysl tak pridam jen neumetelskou obligatku na ruce abyste mi verili ze je mam.

Poradte mi k Seikam nejaky pekny silikonovy remen, ktery me ale nezrujnuje. 

post-13781-0-08743900-1392983022_thumb.jpg

Odesláno

Gtatuluju,kurva už je mám v hlavě taky,minule jsem se svezl na omega vlně a teď to aspoň vyjde levnějš.Taky se mi moc líběj.Má tenhle tah extensi?

Extenzi ta spona nema. Já se nepotapim tak me to netrapi.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

SKX su klasika, submariner temnej strany :) tymi nic nepokazis, skor naopak. Odporucam skus najprv zulu/nato strap, gumu neporadim ale na textile sa mi viac pacia a urcite budu aj pohodlnejsie ako na gume.

Odesláno

.. pohodlnejsie ako na gume.

Na klasické rovné gumě DAL1BP nebo 4F24ZZ se nosí líp a vypadají dobře, než na vlnkách Z22

Odesláno

Tak jsem si řekl,že to budou moje první Seika,ale je vidět,že si nejsme souzeni Aukce končila v době,kdy jsem si ji nemohl ohlídat a novej kousek za 4 mi utekl o pajdu.Tak je zas pouštim z hlavy.

Kup si je z creationwatches a máš novej kousek taky za 4.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...