sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition ? Quanti?me Perpétuel 8 Jours SQ JLC predstavil na SIHH 2014 novej vecnej kalendar, skeleton, inspirovanej kapesnima hodinkama JLC z roku 1928. Pouzdro bily zlato 42mm, tepe v nich upravenej kalibr 876, slozenej z 260 soucastek, 37 kamenu, a tloustka kalibru je jen 6,6mm, vsechno ovladany peti polohama korunky. luneta je zevnitr lemovana dvema smaltovanejma krouzkama, jeden zepredu a jeden zezadu, vyroba dvou krouzku trva dva dny. v pripade, ze je chvili nenosite, v pouzdre na osmicce je tlacitko, kterym muzete jednoduse skakat po dni, vsechno pekne sladeny. limitovano 200ks, dostupnost JLC butiky, cena na dotaz zdroj: http://www.hodinkee.com/blog/introducing-the-jaeger-lecoultre-master-grande-tradition-a-quantieme-perpetuel-8-jours-sq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Tak to je samozřejmě paráda,pro mně zábavnější komplikace než turbo,povedená preparace a vidět ten orloj v chodu musí být zážitek.Asi by se mi je fakt nechtělo nastavovat,když se zastavěj,momentálně nevím jak to maj vymyšlený a v tomto případě bych snad dal i přednost těm júžasnejm kapsáčům.Už to čtu s tim nastavením paráda. Upraveno 23. února 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri78 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 ty cibule jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 jj, z tech cibuli su tez vodvarenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Já jsem z toho teda odvařenej celkově, to je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 toz to jo, ale cibule se mi libjou vic, nez reedice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 jo, jo reedice je skoro hezčí zezadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Ty cibule jsou dokonalé...ty bych nosil....a hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Ta kombinace s emailem je zajímavá - a vůbec se nepamatuju, že bych tento prvek kdy u současných JLC viděl. Těší mne, že se JLC furt pouštějí do něčeho nového! Na téma nanášení emailu na pouzdro mne tento týden poučovali v JLC butiku ve Vídni (mají tam pár unikátních kousků - ocelová Reversa TT 1931 s emailovou miniaturou fotografie od Hubertuse von Hohenlohe, prodávají to v kompletu vždy se zasklenou autorskou fotografií): nejde to prý aplikovat na standardní pouzdro, u kterého prý dojde při vypalování někde kolem tisíce °C k různým průhybům, pokud si člověk chce nechat svoje reverso touto technikou nazdobit, musí se požadavek zadat již při výrobě daného kousku, zapouzdří to do nějaké festovnější verze pouzdra. Zpět k postovanému věčnému kalendáři: zde ukázka, jak vypadá původní verze strojku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Taky se přidávám k obdivovatelům cibulí, jsou fakt nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Koukám, že kdysi měli lepší vkus . Upraveno 23. února 2014 uživatelem rolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Tak to je opravdový nářez. Ty cibule , to je fakt nálož. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Takove kapesni hodinky je hrích nosit v kapse!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Takove kapesni hodinky je hrích nosit v kapse!!!Jj, daj se povesit na krk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Taky se připojuju k obdivovatelům těch původních kapesních! Jedny z nejkrásnějších, co jsem kdy viděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se