mAra_ Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 No tento tyden mam ranní, takže odpoledne klido můžu. A je otázka kdy v tomto tydnu budeme mít liberecký chrono sraz v hospodě :-) Protože ten je taky naplánováný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 (upraveno) No tento tyden mam ranní, takže odpoledne klido můžu. A je otázka kdy v tomto tydnu budeme mít liberecký chrono sraz v hospodě :-) Protože ten je taky naplánováný...ja mam porad volno, tak jestli se chces nekam projed, dej vedet, dneska sem byl decin-teplice. Upraveno 12. září 2015 uživatelem karel k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Pondeli nemůžu. Zbytek tydne nevim (liberecký chrono sraz nevim jestli bude v týdnu nebo v pátek). Když tak sem napisu. Šak on by se někdo i přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Tý jo průšvih, poslední klobása z Kněžmosta, co s tím uděláme?Tak že by ve čtvrtek motorka a v pátek hospoda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 OK tenhle plán se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Bych čekal že na klobásu od Bejra chuť nebude po dovolené plné Prosciutta a Mortadelly?;-) Jinak jsem pro!Sice nevím jak budu stíhat ve čtvrtek ale asi to dám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 A já si tady povídám jenom s Márou ve vedlejším vlákně Mě je to jedno, jestli bude sraz ve čt nebo pá. Spíš jsem čekal, jestli se ještě někdo ozve.Tonda řekl, že půjde (i když ještě nevěděl konkrétní den), Láďa taky potvrdil. Takže já už to neřeším, kdo další, a dejte vědět, který den platí.Jo a taky teda místo a jeslti někdo uděláte rezervé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 A gdy teda? Končím celý týden až v 17:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 A v kolik bys mohl byt na omv u nádraží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Si z Liberca? Tož do rachoty na masine a pak hned na benzinu na keré si domluvime sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 A v kolik bys mohl byt na omv u nádraží?17:10, pokud fšechno půjde hladce. Taky se můžu připojit na Agipce u Nisy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Nechcu mluvit za ostatní ale to je podle mě ještě řešitelný čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Asi jo, sice budu mít hodinu fuku po práci, ale s tim si nějak poradím. Co teda zas nekudy do Knezmosta a zas nekudy zpátky? Asi nic dlouhyho, kolem osmy bych byl rád doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) Jj v osm už zapadá sluníčko, tak o moc delší výlet asi ne. Ale za tři hodky se dá ledasco podniknout. Upraveno 14. září 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 17:10, pokud fšechno půjde hladce. Taky se můžu připojit na Agipce u Nisy... Asi bys nemohl z práce zdrhnout o hoďku dřív?By se k nám připojil ještě kolega na TT, když pojedem do toho Kněžmosta.Pokud by to nešlo, tak nic. Buď to teda můžeme vzít jak minule přes Mnichovo Hradiště pro klobásu. Z Kněžmosta bych to už ale na dlouhou vyjížďku neviděl, rád bych aspoň viděl dítě.Nebo jiný návrhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Z Knezmosta můžem rovnou dom. Tak uvidíme jak to budeme stíhat, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Jo v pohodě. Když se Klobadysek utrhne, pojedeme ve čtvrt na pět z OMV, když ne, tak asi v těch čtvrt na šest z AGIPky. Zase třeba dlouhej most.., nebo ještěd.. směr MH a Kněžmost, to je fuk.Akorát bych to potřeboval vědět tak nějak dřív kvůli Jerrymu, abych mu dal vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Já vůbec nevím jak budu zítra stíhat, mám nějaké lítání po doktorech.Takže se klidně může stát že nedorazím vůbec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Tak uvidíme. S Láďou jsem mluvil, je mu to jedno, jenom mu napíšu kdy a kde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se