Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nic na tom neměň - stejně za chvíli budeme všichni euroobčani! :D

Čechů je dost, Slováků taky, ale Čechoslováků je čím dál tím míň.

Původně jsem to směřoval na Odklízeče, ale platí to i pro tebe Omni.

Odesláno

Nevidim na tom nic alibistickeho? Proste jsem se narodil v ceskoslovensku a tak to pro mne i zustava. A je mi celkem jedno, ze si par dementnich politiku vymyslelo hru na rozdelovani, aby si mohli hrat na vlastnim pisecku. Mam ceske i slovenske obcanstvi i pas, 6 rokem ziju na slovensku a ked budes dobry, aj po slovensky ti viem daco povedat.. :D

Odesláno

Mam sa rozhodnut podla prislusnosti matky, otca, bydliska, miesta zamestnania alebo pouzivanych jazykov? :):):)

Cechoslovak je proste cechoslovak. Narodil jsem se jako cechoslovak, nevidim duvod, proc na tom neco menit?

.

Odesláno
To je alibismus. Dvěma pánům nelze sloužit. Něčím musíš být víc.

Netřeba sloužit dvěma pánům, Československo je moje rodná vlast a Slovák je můj bratr. Paradoxní je, že jsme si to většinou uvědomili až po rozdělení republiky. Ale aspoň že tak!

Odesláno

Když tak sleduju vaše příspěvky, nedá mi to, abych k tomu něco nenapsal.

Byť jsem z rozpadu společného státu neměl radost, nyní si myslím, že to naopak přispělo k tomu, aby si obě strany bez předsudků a objektivně uvědomily, jaké jsou jejich vazby. Slováci dostali možnost rozhodovat o své budoucnosti sami a nemusí mít pocit, že za ně rozhoduje někdo v Praze. Výsledek je podle mě takový, že naše vztahy jsou paradoxně lepší, než kdyby společný stát trval a v EU se hranice stejně víceméně stírají. Vždy jsem Slováky považoval za bratry a nemám důvod na tomto postoji nic měnit. Howgh.

Heslo týdne:

"Tyhle hodiny se do tanku nevejdou..."

maršál Koněv, Staroměstské náměstí, květen 1945

Odesláno

Tak se opravdu ukázalo, že špatné výkony nebyly náhoda. Slováci by třeba došli dál, škoda.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...