omni Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 A ja som myslel, ze ako cechoslovak som jeden z poslednych...
georg Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Nic na tom neměň - stejně za chvíli budeme všichni euroobčani! Čechů je dost, Slováků taky, ale Čechoslováků je čím dál tím míň. Původně jsem to směřoval na Odklízeče, ale platí to i pro tebe Omni.
HonzaX Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 To je alibismus. Dvěma pánům nelze sloužit. Něčím musíš být víc.
odklizec Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Nevidim na tom nic alibistickeho? Proste jsem se narodil v ceskoslovensku a tak to pro mne i zustava. A je mi celkem jedno, ze si par dementnich politiku vymyslelo hru na rozdelovani, aby si mohli hrat na vlastnim pisecku. Mam ceske i slovenske obcanstvi i pas, 6 rokem ziju na slovensku a ked budes dobry, aj po slovensky ti viem daco povedat..
omni Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Mam sa rozhodnut podla prislusnosti matky, otca, bydliska, miesta zamestnania alebo pouzivanych jazykov? :) Cechoslovak je proste cechoslovak. Narodil jsem se jako cechoslovak, nevidim duvod, proc na tom neco menit? .
georg Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 Panstvo, vraťme se k hodinkám - nebo třebas k ženským, co vy na to?
31682 Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 To je alibismus. Dvěma pánům nelze sloužit. Něčím musíš být víc. Netřeba sloužit dvěma pánům, Československo je moje rodná vlast a Slovák je můj bratr. Paradoxní je, že jsme si to většinou uvědomili až po rozdělení republiky. Ale aspoň že tak!
Petr_S Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Když tak sleduju vaše příspěvky, nedá mi to, abych k tomu něco nenapsal. Byť jsem z rozpadu společného státu neměl radost, nyní si myslím, že to naopak přispělo k tomu, aby si obě strany bez předsudků a objektivně uvědomily, jaké jsou jejich vazby. Slováci dostali možnost rozhodovat o své budoucnosti sami a nemusí mít pocit, že za ně rozhoduje někdo v Praze. Výsledek je podle mě takový, že naše vztahy jsou paradoxně lepší, než kdyby společný stát trval a v EU se hranice stejně víceméně stírají. Vždy jsem Slováky považoval za bratry a nemám důvod na tomto postoji nic měnit. Howgh. Heslo týdne: "Tyhle hodiny se do tanku nevejdou..." maršál Koněv, Staroměstské náměstí, květen 1945
georg Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Petr_S: To jsme měli kliku, že neměl tehdy větší tank!
gandalf Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Viděli jste Katku? To víte my Jihočeši .... :-))
Japezz Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Prada Katka je nej nej nej..A zdravim do Budejek a PT
HonzaX Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 odklizeči, ještě jsi se nevyjádřil k tomu máslu.
gandalf Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Tak doplnit nápoje, na místa a fandit!
Ondraj Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 Tak se opravdu ukázalo, že špatné výkony nebyly náhoda. Slováci by třeba došli dál, škoda.
Japezz Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 To mas pravdu, skoda bratri treba by to bylo lepsi...ale snad bude zitra aspon ta medajle.
aCIDfire Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 největší prdel byla,když pak hodili záběr na Václavák,jak jim tam po zapase hráli písničku "Severní vítr je krutý"
Japezz Odesláno 24. února 2006 Nahlásit Odesláno 24. února 2006 největší prdel byla,když pak hodili záběr na Václavák,jak jim tam po zapase hráli písničku "Severní vítr je krutý" Joo to se opravdu hodilo
31682 Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Dobrý! Hokej se stává milou evropskou záležitostí :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se