šíma Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Tak jsem si říkal, že by to mohla být pro někoho inspirace. Některé hodinky, které mi procházely rukama, jsem nechával profesionálně fotit u Kibiho a ze dvanácti z nich jsem sestavil fotoknihu abych měl památku na svoje hodinkové období. Takže malá ochutnávka : Upraveno 1. března 2014 uživatelem šíma
People Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Zaujimave. Som zvedavy, ze ci fotky nebudu musiet byt zmazane. Dufam, ze nie.
Eman2208 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Zaujimave. Som zvedavy, ze ci fotky nebudu musiet byt zmazane. Dufam, ze nie. V nejhorším to roztrhá a začne znovu s čistým štítem....
filo-boxer Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Tak jsem si říkal, že by to mohla být pro někoho inspirace. Některé hodinky, které mi procházely rukama, jsem nechával profesionálně fotit u Kibiho a ze dvanácti z nich jsem sestavil fotoknihu abych měl památku na svoje hodinkové období. Takže malá ochutnávka :Pekne. Doufam, ze deti maji aspon stejne hezkou knizku
rur Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Kolik stran? Já to zatím nechal dělat jen pro děti
šíma Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 12 hodinek, tedy 12 dvoustran + dvě strany jako vnitřní obálka.
jast Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Velmi pěkné a taky inspirace pro vytvoření vlastní knihy. Dík
Robert35 Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Tak toto je velice vydařené a profesionální.
hirsch Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Moc hezký a ten formát A4 je myslím ideální
Hajek Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Moc hezké. Škoda jen, že na obálce nejsou vidět hodinky + ten narozeninový font. Ale nápad perfektní.
šíma Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Ty hodinky na obálce pokračují na zadní straně, takže kniha je vlastně zabalena do velké A3 fotky. Ale ten font, ten font se mi tedy líbí i po výše uvedených pomluvách. Opravdu mě nenapadá žádný font typicky se hodící právě k hodinkám...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se