Lu2cz Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Uz jsem taky koumal ve strapshopu... moc hezky remen to je, jen co je pravda... asi ho zkusim napasovat na svoje STOWicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Uz jsem taky koumal ve strapshopu... moc hezky remen to je, jen co je pravda... asi ho zkusim napasovat na svoje STOWicky... Jestli máš model Marine, tak jim bude slušet, stejně jako Kemmnerkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Srovnání bronzovek. Fotky jsou nekvalitní, foceno narychlo během srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Srovnání bronzovek. Fotky jsou nekvalitní, foceno narychlo během srazu. Může za Financ (přišel pozdě a už nebylo světlo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2014 Z téhle svaté trojice u mě vede Lum-tec (tvar, velikost, design, cifr) Už jsem koukal na jejich web, ta lumi nanášená v X vrstvách nemá chybu a záŕí fakt parádně, ale kua budu si muset ještě nějaký páteček počkat.... btw: mám Antea 390, takže nevím, chtělo by to někde připasovat, ale oni jsou Antey Marinám "dost podobné" a taky se dělají ve verzi s hnědým řemenem, takže si myslím no problem... ať ladí řemínek k pásku a botám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Z téhle svaté trojice u mě vede Lum-tec (tvar, velikost, design, cifr) Už jsem koukal na jejich web, ta lumi nanášená v X vrstvách nemá chybu a záŕí fakt parádně, ale kua budu si muset ještě nějaký páteček počkat.... btw: mám Antea 390, takže nevím, chtělo by to někde připasovat, ale oni jsou Antey Marinám "dost podobné" a taky se dělají ve verzi s hnědým řemenem, takže si myslím no problem... ať ladí řemínek k pásku a botám... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Tmavší řemen jim taky moc sluší, jsou to parádní kousky... ale dost už chvály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Tmavší řemen jim taky moc sluší, jsou to parádní kousky... ale dost už chvály Jen dodám, že je to voděodolný Hirsh Mariner. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Víte díky za srovnávací foto. Každé ze tři hodinek mají něco do sebe. Jinak patina na tvých B19 začína nabývat dramatických rozměrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Víte díky za srovnávací foto. Každé ze tři hodinek mají něco do sebe. Jinak patina na tvých B19 začína nabývat dramatických rozměrů. Fotka trochu zkresluje, je z mobilu, navíc vše je mnohonásobně zvětšeno.Konec konců jsi je viděl před necelým týdnem. -------------------------------------------------------------------------------------------- Takto to dopadne, když se vtipálkovi (ne mně) na firemní pobočce dostanou do rukou samolepky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Jen dodám, že je to voděodolný Hirsh Mariner.Cece hledal jsem ho potvoru u Hirsche a zjistil, ze to je RIOS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Cece hledal jsem ho potvoru u Hirsche a zjistil, ze to je RIOS Nevím, co jsi našel, ale je to TENTO řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Aha, sorry, Mariner ma Hirsch i Rios.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Je hezci ten Hirsch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Je hezci ten Hirsch... Pošli mi přes SZ email a pošlu ti naskenovanou recenzi z HaŠ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 (upraveno) Ten Hirsch se mi líbil na sraze tak, že jsem nad ním uvažoval jako o univerzálu na různé hodinky ( SKX007,Stargate,Mako). Škoda ceny. Na 2. stranu nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat nekvalitní=levné věci Upraveno 6. dubna 2014 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 v tom bronze su parádne nesedí mi len ten remeň s tymi cvočkami po bokoch klasicke NATO by bolo lepšie ale inak pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 v tom bronze su parádne nesedí mi len ten remeň s tymi cvočkami po bokoch klasicke NATO by bolo lepšie ale inak pekne Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Náááádhera!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 (upraveno) Napsal jsem špatný příspěvek, nevím jak ho vymazat, Sorry Upraveno 18. dubna 2014 uživatelem jast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se