Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Blaken Panerai Luminor Base PAM112 zdroj - http://www.totalwatchreviews.com/2013/12/30/blaken-panerai-luminor-base-pam112/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Tak trochu "Thailand" limited Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Že . Také si myslím, že se jedná o nejapný šprým. Tohle nemůže nikdo dobrovolně nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNo1 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 To sedí. Jsem velkej fanda PAM,ale tohle je opradovej hnus. Aspoň můj názor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Fujtajbl, jsem se po ránu vyděsil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Tak naštěstí je to jenom tjůning německé firmy, uff. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Už jsem chvilku váhal, jestli koukám na chronomag, nebo dx. Ještě že to není original PAM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Tvl proč tohle někdo dělá,že si s tím někdo dává práci,to nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 ceska trikolora na hodinkach Vam nevoni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Lego watch collab s Panerai? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JakubWatches Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 Hendrik je asi nemocny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Dětská práce ke školnímu projektu?Někdo, kdo miluje dětské výtvory?Nedal bych se zmást ,oprostil bych se od tohoto paskvilu,neboť každému udělají,co si žádá a vzal v potaz technologii modifikací částečně přiblíženou v odkazu.A jestli je majitel šílenec,může vzniknout i toto.Jestli ne,budete mít svoje rolády nebo pamy,tak jak chcete.(Já bych do toho teda nešel.) Upraveno 4. března 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Neberte ty PAM tak vážně - mně to přijde primově extraordinérní povyraženíčko, na sraz paneristů IDEÁL ( dobré zdravotní pojištění podmínkou ). Je pravda, že jsou to nejen český národní barvy .......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Tak akorat mojej dcere na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Vzhledově do školky, ale cenově zcela jistě ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 barevný bizárek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 no fuj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se