Viktor Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Zatím 6 samurajů Včetně Snowhite ehm Snowflake
Návštěvník YPO Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 prej tam budou i hodinky s vodotryskem vyfotil si to i zepředu ? nevidím ceny
Viktor Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ceny normal Snowflake 147 (Před slevou ;-) Vodotrysk tady před vobchodem, hezky
Viktor Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ja už jsem na Václaváku v Bechyně, příprava na Basel
PhoeniX Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Netušíte, na kolik přijdou GS potápky? Díky!
tombed Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Kde to tam je v tom Práglu Viktore? Až pojedem za tvou tchýní, určitě to s Máňou navštívíme...
Jezevcik2 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky jsem tam byl a taky fotil. Omlouvám se za obrácenou a asi i velikou fotku - posílám z mobilu.Před prodejnou v pasáži byla veřejná soutěž na rotopedech o nejrychlejšího borce na 500 metrů. Závodníci, kterých byly desítky, se snažili jako by šlo o život. 1. cena pro šťastného vítěze byly hodinky Festina :-)
Jarett Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Zatraceně, teď už mi v definitivní migraci od Rolexu k GS nebude nic bránit ?
odjinud Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Včera jsem tam náhodou byl a taky jsem na ně čuměl. Dobrej počin... i když ty černý úplně vlevo (teda dole .-) mi přijdou v zásadě stejný jako moje SARBy, což teda potěší. :-)
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Do Práglu fičím patnáctýho a asi se na ně půjdu mrknout.Vezmu sněženky na výlet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se