belkov Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Rychlá domluva,rychlé dodání,doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Už před nějakým časem jsem si s Vítkem trochu zaobchodoval. Rychlé, seriózní jednání. Budu se těšit, třeba zase někdy na kávě v Brně. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Velmi příjemný kupující, perfektní domluva a jako bonus velmi příjemné posezení při předání. Vítka vřele doporučuji a řadím jej na svůj seznam členů, se kterými kdykoliv opět rád zajdu na pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Komunikace 1A, dodržení dohody 1A, osobní předávka hodinek + pokec 1A. Díky za obchod a spolupráci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stvonji Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Díky Vítku za výborný obchod. Mohu všem jen doporučit. Výborná komunikace a jednání a také za důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskej Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Rád bych z pozice prodávajícího poděkoval za obchod. Výborná domluva, perfektní jednání. Jednoznačně doporučuji. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Za mě perfektní obchod, výborná káva i pokec. Věřím, že spokojenost je na obou stranách a kdykoliv rád znovu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Paradni obchod, vyborna a rychla domluva, prijemny pokec. Dekuju za obchod a rozhodne doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Vsetko v pohode. Tak ako ma byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Borec a vsechna cest! Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku. Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu. Dekuju a vsem urcite doporucuji! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 Super jednání, rychlé odeslání, vše přesně dle popisu. Děkuju za obchod a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 Provedli jsme spolu jeden nehodinkový obchod. Nemám co vytknout. Komunikace rychlá a zboží odpovídalo popisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Obchod proběhl, ale že bych byl odvařenej, to ne. Domluva, komunikace, rychlost, všechno skvělý. V inzerátu byly hodinky popsány jako "hrany ostré, vlásečnice jsou, nic zásadního". Měl jsem možnost se podívat na HD fotky v inzerátu i si hodinky prohlídnout osobně, to uznávám, ale prostě jsem to neviděl. Mají na 12h škráblý safír. Nechápu to, proč tohle prodávající(který mi to ještě teď po sms potvrdil, že o tom věděl, že je tak dokonce kupoval) nenapíše do inzerátu a sedí naproti mě na kafe face to face a čeká, jestli si toho všimnu. Tohle bych čekal na bazoši a ne na magu. Chtěl jsem se dohodnout na kompenzaci, ale to prodávající hned po mým návrhu odmítnul s tím, že jsem se měl možnost se stavem seznámit a je to můj problém a proto, že je gentleman, tak můžu hodinky vrátit. Popravdě mi nejde o to sklo, dá se to řešit, ale proč to nebylo napsaný v inzerátu a osobně mi to taky neřekl, když to věděl? Nechápu toto jednání, fakt ne... u hodinek za 1/4 mega... Takže za mě nedoporučuji z důvodu zatajení skutečnýho stavu hodinek(škráblej safír není z mýho pohledu úplně banalita). P.S. nechci tady rozjet flame, metvis se k tomu postavil ex post v zásadě férově v tom, že nabídnul zpětný odkup hodinek, já jsem odmítnul a nechám si je. Vyřízeno, pouze sdílím zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Nehodinkový obchod. Výborná komunikace, bleskové poslání zboží. Za mě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloss Odesláno 14. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2023 Koupil jsem od Metvise notebook a nemám co vytknout. Komunikace i doručení bylo rychlé, stav počítače i přes jeho věk jako nový. Za mě naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolek86 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Všem doporučuji. Výborná komunikace a bleskový obchod. Za mou osobu velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 S Vitkem to byl obchod na jednočku. Během deseti minut obchod domluveny. Za par hodin osobní setkani s fajn pokecem. Urcite doporucuji a dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se