Přejít na obsah

metvis

Doporučené příspěvky

• Po roku...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • Po letech...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Obchod proběhl, ale že bych byl odvařenej, to ne. Domluva, komunikace, rychlost, všechno skvělý.

V inzerátu byly hodinky popsány jako "hrany ostré, vlásečnice jsou, nic zásadního".

Měl jsem možnost se podívat na HD fotky v inzerátu i si hodinky prohlídnout osobně, to uznávám, ale prostě jsem to neviděl. Mají na 12h škráblý safír. Nechápu to, proč tohle prodávající(který mi to ještě teď po sms potvrdil, že o tom věděl, že je tak dokonce kupoval) nenapíše do inzerátu a sedí naproti mě na kafe face to face a čeká, jestli si toho všimnu. Tohle bych čekal na bazoši a ne na magu. Chtěl jsem se dohodnout na kompenzaci, ale to prodávající hned po mým návrhu odmítnul s tím, že jsem se měl možnost se stavem seznámit a je to můj problém a proto, že je gentleman, tak můžu hodinky vrátit. Popravdě mi nejde o to sklo, dá se to řešit, ale proč to nebylo napsaný v inzerátu a osobně mi to taky neřekl, když to věděl? Nechápu toto jednání, fakt ne... u hodinek za 1/4 mega...

Takže za mě nedoporučuji z důvodu zatajení skutečnýho stavu hodinek(škráblej safír není z mýho pohledu úplně banalita).

P.S. nechci tady rozjet flame, metvis se k tomu postavil ex post v zásadě férově v tom, že nabídnul zpětný odkup hodinek, já jsem odmítnul a nechám si je. Vyřízeno, pouze sdílím zkušenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...