Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já prej přišel dom po 4... matně si pamatuju, že jsem šel ještě do toho baru, co neexistuje, jestli tam bunda náhodou nebude existovat..

Edit: hmm, komerčka na svoboďáku.. proč mám teda plnou kapsu lístků "neplatný pin" ze spořky na Palacké??

Upraveno uživatelem Mirek
  • Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no leda bych tam neposilal tebe, ale někdo si chtěl vybrat hned po tom co jsme vypadli z Empiru, poslal jsem ho do KB, ale palackého třída je trochu z ruky....to asi nebylo v tý době

Odesláno

To bylo těsně před tím, než jsem dorazil dom. Asi jsem se snažil vybrat love na tágo z druhé karty, peněženka, telefon a klíče od domu jsem měl naštěstí v kalhotách, druhá karta s vybranejma lovama a klíčema od auta je v bundě :(

Odesláno

To bylo těsně před tím, než jsem dorazil dom. Asi jsem se snažil vybrat love na tágo z druhé karty, peněženka, telefon a klíče od domu jsem měl naštěstí v kalhotách, druhá karta s vybranejma lovama a klíčema od auta je v bundě :(

No, člověče, to teda vypadá jako že fakt umíš žít...

Odesláno

hehe, ja dojel ted dom. na hotelovy snidani pet min pred zavirackou - v 11 - z nas meli fakt radost.. a vo tvy bunde fakt nevim, tvl.

v mandaku nebyl spolecnej listek, ja vsechno lepil solo, v tabaku taktez. leda by ju zebrala ta norka z mandarinu..

Odesláno

Jaká norka zas??... klíče od káry nalezeny v botníku, boty mám vokopaný, jak kdybych v nich běžel velkou pardubickou, napínáky jsem do nich narval navopak, já su strašnej ko.kot... teď už teda chybí jen bunda, karta a love...

Odesláno

Krásný vlákno  :D Napínavý jak Kriminálka Anděl. Klíče od auta nalezeny, hurá! Držím palce, ať se nakonec najde i ta bunda a peníze. 

Odesláno

Jaká norka zas??... klíče od káry nalezeny v botníku, boty mám vokopaný, jak kdybych v nich běžel velkou pardubickou, napínáky jsem do nich narval navopak, já su strašnej ko.kot... teď už teda chybí jen bunda, karta a love...

tvl to je jak telenovela na pokračování, za chvili bude karta a penize za nadrzkou na zachode :-D

Odesláno (upraveno)

Hmm když mušíš tak mušíš......................no držím palce, povedlo se mi hodně věcí ale tohle to ještě tedy ne, jednou jsem dokonce hledal i horský kolo po hospodách.Nakonec jsem ho našel ve sklepě...........dala ho tam manželka,došla pro něj sama do hospody, když mě viděla v jakým jsem stavu, jen mi to škodolibě neřekla.

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Mirek: hrozně Ti fandim, abys vše našel, ale jinak je to boží story, co vstoupí do dějin :)

Odesláno

Mirek: hrozně Ti fandim, abys vše našel, ale jinak je to boží story, co vstoupí do dějin :)

vlákno jako báječná odpověď na otázku "můžu taky na sraz?" :D :D

Odesláno

Tak toto je masakr, jen pro Tvůj klid, cca dvě oblíbené bundy jsem už taky proprcal a k tomu asi dvě super levné mikiny  :D když se kalí tak se kalí. Jednou tak přijdu k nám do pizzerky a říkám pinglovi z druhé šichty, máš pěknou bundu (má oblíbená Leviska) a on na to fakt se ti líbí? Díky  :D jelikož jsem ji tam nechal cca před třemi lety držel jsem hubu a nechal ho se v ní masírovat  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...