Mirek Odesláno 8. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2014 (upraveno) Já prej přišel dom po 4... matně si pamatuju, že jsem šel ještě do toho baru, co neexistuje, jestli tam bunda náhodou nebude existovat.. Edit: hmm, komerčka na svoboďáku.. proč mám teda plnou kapsu lístků "neplatný pin" ze spořky na Palacké?? Upraveno 8. března 2014 uživatelem Mirek
Lamiczka Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 no leda bych tam neposilal tebe, ale někdo si chtěl vybrat hned po tom co jsme vypadli z Empiru, poslal jsem ho do KB, ale palackého třída je trochu z ruky....to asi nebylo v tý době
Mirek Odesláno 8. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2014 To bylo těsně před tím, než jsem dorazil dom. Asi jsem se snažil vybrat love na tágo z druhé karty, peněženka, telefon a klíče od domu jsem měl naštěstí v kalhotách, druhá karta s vybranejma lovama a klíčema od auta je v bundě
straspol Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 To bylo těsně před tím, než jsem dorazil dom. Asi jsem se snažil vybrat love na tágo z druhé karty, peněženka, telefon a klíče od domu jsem měl naštěstí v kalhotách, druhá karta s vybranejma lovama a klíčema od auta je v bundě No, člověče, to teda vypadá jako že fakt umíš žít...
Mirek Odesláno 8. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Od Silvestra jsem nechlastal a takhle to pak dopadá..
sibirnaya Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 hehe, ja dojel ted dom. na hotelovy snidani pet min pred zavirackou - v 11 - z nas meli fakt radost.. a vo tvy bunde fakt nevim, tvl.v mandaku nebyl spolecnej listek, ja vsechno lepil solo, v tabaku taktez. leda by ju zebrala ta norka z mandarinu..
Mirek Odesláno 8. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Jaká norka zas??... klíče od káry nalezeny v botníku, boty mám vokopaný, jak kdybych v nich běžel velkou pardubickou, napínáky jsem do nich narval navopak, já su strašnej ko.kot... teď už teda chybí jen bunda, karta a love...
siwi Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Krásný vlákno Napínavý jak Kriminálka Anděl. Klíče od auta nalezeny, hurá! Držím palce, ať se nakonec najde i ta bunda a peníze.
Lamiczka Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Jaká norka zas??... klíče od káry nalezeny v botníku, boty mám vokopaný, jak kdybych v nich běžel velkou pardubickou, napínáky jsem do nich narval navopak, já su strašnej ko.kot... teď už teda chybí jen bunda, karta a love...tvl to je jak telenovela na pokračování, za chvili bude karta a penize za nadrzkou na zachode :-D
sibirnaya Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Tvrdila, ze je z osla, a prej mluvim dobre anglicky, na to, ze su z ruska. Jak na to dosla netusim..
straspol Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Prachy se asi najdou těžko- vzhledem k tomu v jakém stavu ráno byl si troufám odhadnout jak skončily...
mondeo2 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 (upraveno) Hmm když mušíš tak mušíš......................no držím palce, povedlo se mi hodně věcí ale tohle to ještě tedy ne, jednou jsem dokonce hledal i horský kolo po hospodách.Nakonec jsem ho našel ve sklepě...........dala ho tam manželka,došla pro něj sama do hospody, když mě viděla v jakým jsem stavu, jen mi to škodolibě neřekla. Upraveno 8. března 2014 uživatelem mondeo2
gas Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Mel jsi s nama pokracovat, prisel jsem na hotel v pul sedme rano, mam vsecko a navic asi 5 tel cisel
sibirnaya Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 ja mam vypadky pameti, snad bude o vcerejsim veceru tlamicka vedet vic
solidus Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Mirek: hrozně Ti fandim, abys vše našel, ale jinak je to boží story, co vstoupí do dějin
tombed Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Pěkná storka, vím proč do hospody chodím zásadně bez dokladů, peněženky, jen s penězmi v kapse...
gougy Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Mirek: hrozně Ti fandim, abys vše našel, ale jinak je to boží story, co vstoupí do dějin vlákno jako báječná odpověď na otázku "můžu taky na sraz?" :D
M3maniac Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Tak toto je masakr, jen pro Tvůj klid, cca dvě oblíbené bundy jsem už taky proprcal a k tomu asi dvě super levné mikiny když se kalí tak se kalí. Jednou tak přijdu k nám do pizzerky a říkám pinglovi z druhé šichty, máš pěknou bundu (má oblíbená Leviska) a on na to fakt se ti líbí? Díky jelikož jsem ji tam nechal cca před třemi lety držel jsem hubu a nechal ho se v ní masírovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se