Přejít na obsah

Hodinky Rolex

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den 

zdravým všechny kteří mi pomohou s těmito hodinkami , můžete mi někdo říci jakou mají tyto hodinky hodnotu a nebo aspoň o jaký se jedná typ.

děkuji za jakékoli  informace.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pokud to nemyslíš jako špatný vtip, tak poradím. Hoď je na Aukro od koruny, prodejní cena odpoví na Tvůj dotaz na hodnotu hodinek. ;-)

Odesláno

To s tím aukrem byl určitě vtip B)
Prodej padělků určitě není v souladu se zákony týhle země ani dobrými mravy. Jenom doufám že ti těmi hodinkami někdo nesplatil velký dluh :D

Ale abych nebyl OT, je to padělek samozřejmě a cenu má možná tak toho kovu, zeptej se spíš ve sběrných surovinách kolik je teď za 10 dkg železa

Odesláno

PNS:

To s tím aukrem byl určitě vtip B)
Prodej padělků určitě není v souladu se zákony týhle země ani dobrými mravy. Jenom doufám že ti těmi hodinkami někdo nesplatil velký dluh :D

Ale abych nebyl OT, je to padělek samozřejmě a cenu má možná tak toho kovu, zeptej se spíš ve sběrných surovinách kolik je teď za 10 dkg železa

Aukro je plné kousků, které nejsou v souladu. Tyto zlaté Rolexy vysázené diamanty se tam ztratí. ;-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Pokud to nemyslíš jako špatný vtip, tak poradím. Hoď je na Aukro od koruny, prodejní cena odpoví na Tvůj dotaz na hodnotu hodinek. ;-)

Pokud to nemyslis jako spatny vtip, tak se zeptam: Ses posrals?

Odesláno

Pokud to nemyslis jako spatny vtip, tak se zeptam: Ses posrals?

Život je plný špatných vtipů, tak si to přeber. Myslel jsem, žes chytřejší. :-D

Odesláno

PNS: budu ráno místo snídaně klečet 15 minut na hrachu a zpytovat své svědomí. Navádět ke špatnostem je hřích, snad mi bude polehčující okolností, že jsem v žalostném stavu způsobeném alkoholovým opojením z důvodu odchodu mých milovaných rádoby definitivních Submarinerů..... :angel:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Život je plný špatných vtipů, tak si to přeber. Myslel jsem, žes chytřejší. :-D

Jsem obycejny clovek.

Odesláno

Já sy mislým, že jsou skoro praví. Cenu bich řek tak kolem asy maxymálně nejvýc dvjestě tisýc, možná ale trochu míň. Kdibi bili jenom pozlacený totiš. Takoví modeli se prej taki opčas dělali ale bilo jych málo docela. Bila to prí verze pro víchodní trch.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...