jiri Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 zdravim, vazeni priznivci hodinek prim, shanim originalni reminek na prim orlik 1968. vlastne ani nevim jaky u nich byl, sehnal jsem je bez neho. na nejake fotografii byl sedy kaucuk, na jine cerny kozeny prosivany. jestli nekdo vite, rad se poucim a koupim. a na dotaz kde jsem je sehnal odpovim jednoduse - dostal. diky jiri
mirage7 Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Gratuluji. Kde se ti je podarilo sehnat?
jacob Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 taky moc gratuluju, asi bohuzel trosicku zavidim :-)
vor Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 jiri napsal: zdravim, vazeni priznivci hodinek prim, shanim originalni reminek na prim orlik 1968. vlastne ani nevim jaky u nich byl, sehnal jsem je bez neho. na nejake fotografii byl sedy kaucuk, na jine cerny kozeny prosivany. jestli nekdo vite, rad se poucim a koupim. diky jiri Nebyla by fotka?
Pal Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Zkus to tady: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=19546#p19546
vor Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Pal napsal: Zkus to tady: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=19546#p19546 Ty jsou super. Chtěl bych ale vidět v jakém stavu jsou tady ty.
jiri Odesláno 18. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2007 jsou nepouzite, v originalni krabicce se zarucnim listem. stejne jako muzejni. jen bez toho reminku :-( muzu vyfotit.
jacob Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 jiri napsal: jsou nepouzite, v originalni krabicce se zarucnim listem. stejne jako muzejni. jen bez toho reminku :-( muzu vyfotit. Určitě nám je vyfot, jesli budes mít chvilku čas!!!
vor Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 decebal napsal: Gratuluji. A nepokrytě závidím. Já to samé.
X-Bob Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 taky se pripojuji do rady tech, co uprimne zavidi
mnovace Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 No jen si tak nějak matně vzpomínám, že prim už ty orlíky nemá. Na jedné schůzce říkal, že mu někde v ¨Praze vykradli auto, kde ty orlíky zrovna měl. Takže to vypadá na šťastného jediného majitele nepoužitých orlíků.
typograf Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 V muzeu Eltonu ještě jedny takové jsou. Plus nějaký prototyp, nebo co.
monsieur Odesláno 19. května 2007 Nahlásit Odesláno 19. května 2007 jiri napsal: zdravim, vazeni priznivci hodinek prim, shanim originalni reminek na prim orlik 1968. vlastne ani nevim jaky u nich byl, sehnal jsem je bez neho. na nejake fotografii byl sedy kaucuk, na jine cerny kozeny prosivany. jestli nekdo vite, rad se poucim a koupim. a na dotaz kde jsem je sehnal odpovim jednoduse - dostal. diky jiri Především gratuluji k hodinkám. Ohledně pásku: setkal jsem se s šedou a černou variantou na kaučukové bázi (viz vlákno k Orlíkům). Identické jsou občas k vidění i na původních Sportech I. Nejsnazší cestou k získání šedé verze - kromě pomoci fóta Chronomagu - je návštěva slušně zásobeného armyshopu. Identické pásky se používaly i na zápěstních kompasech pro potápěče (výrobce Mikrotechna, 60. léta). Je pravda, že ne na všech jsem zmíněný pásek viděl, ale občas se objevil. Cena kompasu je cca 500,- Kč.
ZI Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Trošku přesnější umístění těch armyshopů? Já jsem taky trošku na kompasy a tenhle bych chtěl.....
monsieur Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 To ZI: Párkrát se zmíněný kompas objevil i na Aukru. Exemplář, který mám, se zmiňovaným páskem "Orlík", pochází pravděpodobně z některého brněnského armyshopu (nebo okolí) - byla to výměna za jiný. Pokusím se poptat a ozvu se.
eM. Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Omlouvam se - tento prispevek nebude odpovidat problematice reminku. Pripojuji se ke gratulaci pro Jiriho. Zahadne hodinky Prim Orlik 1968, nikdy jsem je nevidel ve skutecnosti. Nikdy jsem je nevidel prodavat na zadne drazbe. ( Mozna jsem nemel stesti. ) A krome Jiriho nevim o nikom kdo by je vlastnil. Chci se zeptat - mozna to bude nekdo vedet: 1. Kde se daji takove hodinky sehnat. Pokud to vudec jde. ( Ponekud usmevna otazka - ja vim. Ale lina huba ... ) 2. Pokud je nekdo videl prodavat - tak za kolik. 3. Proc se tyto krasne hodinky objevuji tak malo na svetle? ( Je to tim, ze vetsinu jich ma stale ACR? )
Frantik Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Precti si mnoho relevantnich vlaken zde na foru. Nebo primo informace na prim.cz. Mnohokrat se to tu uz resilo. Jinak strucne odpovedi: 1. Nedaji se sehnat nikde. 2. Stoji dost - v dobrem stavu minimalne 40 000,- 3. Bylo jich vyrobeni asi jen 600. Mnoho se jich poztracelo a znicilo a ostatni jsou mezi lidmi. Ja bych rekl, ze existuje tak 50 - 100 kousku. Ale to je jenodhad.
eM. Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Frantik napsal: Precti si mnoho relevantnich vlaken zde na foru. Nebo primo informace na prim.cz. Mnohokrat se to tu uz resilo. Jinak strucne odpovedi: 1. Nedaji se sehnat nikde. 2. Stoji dost - v dobrem stavu minimalne 40 000,- 3. Bylo jich vyrobeni asi jen 600. Mnoho se jich poztracelo a znicilo a ostatni jsou mezi lidmi. Ja bych rekl, ze existuje tak 50 - 100 kousku. Ale to je jenodhad. Diky za info.
JJ Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 No můžeme se na to dívat také tak, že remake s tuctovým ETA strojkem stojí 55.000 a tím pádem originální Orlík za 40kKč zase tak drahý není.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se