tommi Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Díky za info šímo, dobrý výsledek. Až dorazí, také otestuju
tommi Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Tak Hamiltony predevcirem dorazily,velika krasa,jsem nadsenej. Ze mam novy hodinky si vsimli i kolegove/kolegyne,vsem se libi. Trochu zklamani z remene,kterej je na mne moc jemnej, zato strap je vynikajici,suprove k hodinkam ladi.
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 JJ modráky mám doma, ale jsou pro kámoše a tak už do krabice ani nelezu, ale za ty prachy je to imho bomba.
mazzi Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 V 20. 11. 2015 v 13:02, wizard-ov napsal: JJ modráky mám doma, ale jsou pro kámoše a tak už do krabice ani nelezu, ale za ty prachy je to imho bomba. Bomba by to byla s WR 100 m.
wizard-ov Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Na mytí rukou OK, na vodní hrátky mám jiné, ale jinak jo, máš recht - s WR100 by to byli kandidáti pro OWG.
šíma Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 (upraveno) Já se teda osobně vodě vyhýbám i bez hodinek, takže takova WR mi stačí, navíc nemaji šroubovací korunku a to považuji pro běžný suchozemský provoz za výhodu pro nastavování, zvlášť u day/date. Nicméně Hamiltony teď odpocivají a testuji "nové" SMP z Chrono24. Jsou to stejně geniální hodinky... Upraveno 21. listopadu 2015 uživatelem šíma
tommi Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Mně to WR stačí, pro mne to jsou hodinky do práce a volnočasové neoutdoorové aktivity. Jinak ještě jeden komentář na to, když je viděl jeden můj kamarád: "to je ňáký retro, ne?" Wizarde, proč ty Tvý posíláš do světa??
wizard-ov Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Ne ne, já jsem je jenom koupil kamarádovi (dostane je pod stromek od své manželky), neměl jsem je ani na pazouře...
tommi Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Tak zatím vyzkoušena výdrž přes víkend, od pátku 18:50 hod do pondělí 07:00 hod, pokud dobře počítám,výdrž je 60 hod a 10 min. Předtím tři dny nošeno během dne, před uložením v pátek 15 nátahů. Zatímmi to plně postačuje. wizarde, a ruka Tě nesvrbí, mít ty Hamiltony doma?
wizard-ov Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Ne, dal jsem mu slovo. Ale doufám, že mi je při předání půjčí na pazouru Tommi, k té výdrži - v to pondělí v 7:00 se ty hodinky zastavily, nebo jsi je jdoucí dal na ruku ? A jestli můžu poprosit, tak zkus je v pátek jak přijdeš z kolbenky odložit bez nátahu...protože jestli je to tak jak píše Šíma, tak ta výhoda 80ti hodinového strojku se proti standardní Etě začíná nějak zmenšovat. Pokud nevydrží na sichr víkend (v mém případě cca 64 hodin) a musí se dotahovat, tak to samé můžu udělat i s Etou. Anebo s Pan-Europama v pátek zuřivě masturbovat v práci, ať se nabijí
tommi Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 To jsem zapomněl napsat, v pondělí ještě samozřejmě Hamiltony běžely. Tenhle týden jsem je dal do šuplíčku ve čtvrtek v 19:15 hod, před minutou jsem na ně kouknul,stále ještě jdou. Ve čtvrtek jsem je jen nosil, cca 11 hod, nenatahoval, tak uvidíme.Zítra sem hodím výsledek. Ohledně přesnosti - zatím jsem to nijak neměřil, ale vzhledem k tomu, že jsem je od doby,kdy mi dorazily ještě znovu nenařizoval. Myslím, že jsou nepatrně rychlejší, vidím to do +5 s/den.
wizard-ov Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2015 Super, takže víkend vydrží... přesnost taky OK, no kua zase mám o čem přemýšlet
tommi Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Nakonec Hamiltony běžely do neděle do 19:55 hod,takže v součtu výdrž 72 hod 40 min. Možná,že kdybych využil wizardovo rady na jejich porady nataženi,vydržely by běžet déle
Vladice Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 (upraveno) Teda musim říct, že tyhle se fakt povedly. Fantastickej design a ty barvy, zkrátka krása. Jenže já jsem fanoušek quartzu a tudíž bych chtěl jejich quartzovou verzi, která se ale zatím nevyrábí, co vim. Nemáte někdo informaci, jestli se nechystají v quartzu nebo jste případně neviděli někdy hodinky s velmi podobným designem? Upraveno 26. května 2016 uživatelem Vladice
Sphinxx Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 V quartzu můžeš pořídit za zlomek ceny hodinky Vratislavia, který mají podobné pouzdro i look, ale mám takový dojem, že jsou jen v chronu. Jedny zelené se válí za 4.500,-Kč v prodeji. Moje foto modrých.
Quido Morava Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 (upraveno) tyhle modrý nemají chybu - původně se mi více líbila ta chrona, ale na živo jsem zjistil, že se mi špatně odečítají, je tam prostě moc rušivých elementů - tyhle day-date jsou bezvadně čitelný Upraveno 3. října 2019 uživatelem Quido Morava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se