Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak Hamiltony predevcirem dorazily,velika krasa,jsem nadsenej. Ze mam novy hodinky si vsimli i kolegove/kolegyne,vsem se libi. Trochu zklamani z remene,kterej je na mne moc jemnej, zato strap je vynikajici,suprove k hodinkam ladi.

Odesláno
  V 20. 11. 2015 v 13:02, wizard-ov napsal:

JJ modráky mám doma, ale jsou pro kámoše a tak už do krabice ani nelezu, ale za ty prachy je to imho bomba. 

Bomba by to byla s WR 100 m.

Odesláno (upraveno)

Já se teda osobně vodě vyhýbám i bez hodinek, takže takova WR mi stačí, navíc nemaji šroubovací korunku a to považuji pro běžný suchozemský provoz za výhodu pro nastavování, zvlášť u day/date. Nicméně Hamiltony teď odpocivají a testuji "nové" SMP z Chrono24. Jsou to stejně geniální hodinky...

Upraveno uživatelem šíma
Odesláno

Mně to WR stačí, pro mne to jsou hodinky do práce a volnočasové neoutdoorové aktivity. Jinak ještě jeden komentář na to, když je viděl jeden můj kamarád: "to je ňáký retro, ne?" :)

Wizarde, proč ty Tvý posíláš do světa??

Odesláno

Tak zatím vyzkoušena výdrž přes víkend, od pátku 18:50 hod do pondělí 07:00 hod, pokud dobře počítám,

výdrž je 60 hod a 10 min. Předtím tři dny nošeno během dne, před uložením v pátek 15 nátahů. Zatím

mi to plně postačuje.

wizarde, a ruka Tě nesvrbí, mít ty Hamiltony doma?

Odesláno

Ne, dal jsem mu slovo. Ale doufám, že mi  je při předání půjčí na pazouru  :)

Tommi, k té výdrži - v to pondělí v 7:00 se ty hodinky zastavily, nebo jsi je jdoucí dal na ruku ? A jestli můžu poprosit, tak zkus je v pátek jak přijdeš z kolbenky odložit bez nátahu...protože jestli je to tak jak píše Šíma, tak ta výhoda 80ti hodinového strojku se proti standardní Etě začíná nějak zmenšovat. Pokud nevydrží na sichr víkend (v mém případě cca 64 hodin) a musí se dotahovat, tak to samé můžu udělat i s Etou. Anebo s Pan-Europama v pátek zuřivě masturbovat v práci, ať se nabijí  :)

Odesláno

To jsem zapomněl napsat, v pondělí ještě samozřejmě Hamiltony běžely.

Tenhle týden jsem je dal do šuplíčku ve čtvrtek v 19:15 hod, před minutou jsem na ně kouknul,

stále ještě jdou. Ve čtvrtek jsem je jen nosil, cca 11 hod, nenatahoval, tak uvidíme.

Zítra sem hodím výsledek.

Ohledně přesnosti - zatím jsem to nijak neměřil, ale vzhledem k tomu, že jsem je od doby,

kdy mi dorazily ještě znovu nenařizoval. Myslím, že jsou nepatrně rychlejší, vidím to do +5 s/den.

Odesláno

Nakonec Hamiltony běžely do neděle do 19:55 hod,takže v součtu výdrž 72 hod 40 min. Možná,že kdybych využil wizardovo rady na jejich porady nataženi,vydržely by běžet déle :)

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Teda musim říct, že tyhle se fakt povedly. Fantastickej design a ty barvy, zkrátka krása. Jenže já jsem fanoušek quartzu a tudíž bych chtěl jejich quartzovou verzi, která se ale zatím nevyrábí, co vim. Nemáte někdo informaci, jestli se nechystají v quartzu nebo jste případně neviděli někdy hodinky s velmi podobným designem?

post-41909-0-47484400-1464245621_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Vladice
Odesláno

V quartzu můžeš pořídit za zlomek ceny hodinky Vratislavia, který mají podobné pouzdro i look, ale mám takový dojem, že jsou jen v chronu. Jedny zelené se válí za 4.500,-Kč v prodeji.

Moje foto modrých.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

tyhle modrý nemají chybu - původně se mi více líbila ta chrona, ale na živo jsem zjistil, že se mi špatně odečítají, je tam prostě moc rušivých elementů - tyhle day-date jsou bezvadně čitelný

Upraveno uživatelem Quido Morava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...