kalba Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Chtěl bych dodatečně pogratulovat všem orlíkářům. Původně jsem si těma hodinkama nebyl jistej, ale nakonec je to moc povedené...zvlášť v kombinaci s šedým kaučukem, ten jim sekne. Navíc mně příjemně překvapuje ta přesnost stojku.
zekon7302 Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Objednal jsem černou gumu, ať jim to spolu sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guca Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Moc pěkné KOMBO Výroba těchto krásných hodinek mě nějak minula... To datum je prima. Ale třeba se časem nějakému vlastníku okoukají.
Kristian.nov Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Ty blaho super! Taky ji asi poridim...
cali Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 mna skorej zaujala ta spona na tej gume,... kde sa to da zohnat?
jankoxxx Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 dusan, bezpodmienecne sa musime na jesen stretnut aby som si ich omakal nazivo!
zekon7302 Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Janko, určite, nejako sa dohodneme. Cali, Strap code.com, ale nefunguje ani jeden odkaz, na FB je nejaká galérka a kontakt.
ony Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Keby niekto objednával sponu aj ja by som jednu zobral rozdelíme si náklady na dopravu.
peterL Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Su to velmi pekné hodinky a ja osobne by som ich považoval za dôstojného nástupcu pôvodných Prim Orlík a nie to čo sa prezentuje a predáva pod označením Prim Orlík II.
cali Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 (upraveno) Orliky II su nahodou na zivo tiez podarene, na to jak su obrovske sa kupodivu celkom aj daju nosit, co ich u mna zabija je stroj, byt v nich ETA tak uz ich mam, mozno aj za plnu palbu. Upraveno 28. srpna 2014 uživatelem cali
Beet Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Su to velmi pekné hodinky a ja osobne by som ich považoval za dôstojného nástupcu pôvodných Prim Orlík a nie to čo sa prezentuje a predáva pod označením Prim Orlík II. Mě osobně se Orlíky II, líbí víc než první verze.Ale možná všeho dočasu. Loni jsem taky říkal, že Monstra jsou hnusné hodinky a teď už dva měsíce nemám na ruce nic jiného než oranžády. Zjevně se člověk vyvíjí.
Fajkus Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Orlíky II jsem měl na ruce poprvé tento týden v pondělí a hodně mne zaujaly.V Panké pasáži se mi slečna věnovala, nechala vyzkoušet a je jisté, že naživo je to o 200% něco jiného než nabídne jakákoliv fotka.
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Kluci kdo mate naky 40mm Rolexy nemohli by ste udelat spolecny foto na ruce kvuli velikosti?Ty Orliky mi nedaj spat,ale ty velikosti se bojim..nebo nema je tady nekdo z vychodnich cech?Diky moc
Peta-Biker Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Vůbec bych se velikosti nebál, pocitově jsou asi jako plechový Suby.
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) Peto plechový suby jsou akorát,s těma nemám rpoblém,ale tohle je o 2mm míň,takže nevím,už mi psal jeden hodný člen,že je můžu vyzkoušet,tak uvidíme.Edit:Každopádně dneska od rána mě přepadla myšlenka,že prostě nemám český hodinky no Upraveno 8. září 2014 uživatelem panedge
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Je to 39mm s lunetou. Nosím většinou hodinky 42mm a víc, ale Orlíky mi sedí v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 ked chvilu vydrzis, vecer ti to cvaknem so sub-nodate
cali Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 No nie som ziaden Saudek ale snad to postaci. Fyzicky su Orliky o kusok mensie, ale opticky su IMO porovnatelne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Diky moc,tak to se mi zdá fakt dost malý teda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se