Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych dodatečně pogratulovat všem orlíkářům. Původně jsem si těma hodinkama nebyl jistej, ale nakonec je to moc povedené...zvlášť v kombinaci s šedým kaučukem, ten jim sekne. Navíc mně příjemně překvapuje ta přesnost stojku.

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

zekon7302

Ty hodinky mně baví čím dál víc, dokonalé univerzálky.   nějaké mobilní fotopokusy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

dfcb74310009b561

Odesláno

Objednal jsem černou gumu, ať jim to spolu sluší :smile_anim:

Odesláno

Moc pěkné KOMBO :)

Výroba těchto krásných hodinek mě nějak minula... To datum je prima. Ale třeba se časem nějakému vlastníku okoukají.

Odesláno

Keby niekto objednával sponu aj ja by som jednu zobral rozdelíme si náklady na dopravu.

Odesláno

Su to velmi pekné hodinky a ja osobne by som ich považoval za dôstojného nástupcu pôvodných Prim Orlík a nie to čo sa prezentuje a predáva pod označením Prim Orlík II.

Odesláno (upraveno)

Orliky II su nahodou na zivo tiez podarene, na to jak su obrovske sa kupodivu celkom aj daju nosit, co ich u mna zabija je stroj, byt v nich ETA tak uz ich mam, mozno aj za plnu palbu.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Su to velmi pekné hodinky a ja osobne by som ich považoval za dôstojného nástupcu pôvodných Prim Orlík a nie to čo sa prezentuje a predáva pod označením Prim Orlík II.

Mě osobně se Orlíky II, líbí víc než první verze.

Ale možná všeho dočasu. Loni jsem taky říkal, že Monstra jsou hnusné hodinky a teď už dva měsíce nemám na ruce nic jiného než oranžády. Zjevně se člověk vyvíjí.  :eek:

Odesláno

Orlíky II jsem měl na ruce poprvé tento týden v pondělí a hodně mne zaujaly.V Panké pasáži se mi slečna věnovala, nechala vyzkoušet a je jisté, že naživo je to o 200% něco jiného než nabídne jakákoliv fotka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kluci kdo mate naky 40mm Rolexy nemohli by ste udelat spolecny foto na ruce kvuli velikosti?Ty Orliky mi nedaj spat,ale ty velikosti se bojim..nebo nema je tady nekdo z vychodnich cech?

Diky moc

Odesláno (upraveno)

Peto plechový suby jsou akorát,s těma nemám rpoblém,ale tohle je o 2mm míň,takže nevím,už mi psal jeden hodný člen,že je můžu vyzkoušet,tak uvidíme.

Edit:Každopádně dneska od rána mě přepadla myšlenka,že prostě nemám český hodinky no :)

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Je to 39mm s lunetou. Nosím většinou hodinky 42mm a víc, ale Orlíky mi sedí v pohodě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...