Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Však Magretky jsou pro mě stále číslo jedna, tak to je a bude. Vystihnul jsi to naprosto přesně - s těma jsem splynul. A jak už jsem tu i párkrát napsal, sice to není žádný hodinkový zázrak, ale vím, že ať přijde cokoliv, tak Magretky jsou ty, které budou už navždy a všechny ostatní hodinkové přírůstky se kolem nich proženou a buď také zůstanou a nebo ne, to se uvidí :)

Odesláno

Tomu věřím, ty ses očividně také našel že :) I když já musím říct, že mi u tebe chybí ty MM :)

Odesláno

Moc děkuju za chválu, to vždy potěší a ještě víc, když si vezmu jakou fototechnikou to většinou fotím a jakým způsobem, většina těch co opravdu umí fotit by mě asi prokopla :)

Návštěvník Alda
Odesláno
  V 18. 1. 2015 v 17:52, Bells napsal:

Tomu věřím, ty ses očividně také našel že :) I když já musím říct, že mi u tebe chybí ty MM :)

MM jsou fajn, vcera jsem je mel zase na chvili v ruce a na ruce. Ale ne, zpet uz ne :) Obecne divery nejsou muj salek kavy.

Spis tohle. 

http://jlc.watchprosite.com/img/watchprosite/jlc/53/raw/jlc_image.3693153.jpg

http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/10899284_615181261941437_595971208_n.jpg

http://www.hentschel-hamburg.de/wp-content/uploads/H2-Hafenmeister-Automatik0.jpg

Odesláno

Škoda, fakt krásně jsi je fotil, vlastně díky tobě jsem si na ně začal dělat také zálusk, ale to je ještě otázkou času zda se k nim také někdy dostanu :)

Jinak ty bílé JLC vypadají zajímavě, k těm zasněženým pláním by se ti teď hodili :)

Odesláno

Leoncina mě moc neberou, přijdou mi takové moc usedlé už a to není pro mě :)

Já bych nejraději Regattare Chrono nejlépe ještě v PVD, protože ty vypadají úplně nejlíp, ale ty už se bohužel neprodávají. Jedině je někde sehnat z druhé ruky a to jsem zatím nikde neviděl :( A pak bych bral ještě připravované Dual Time a v neposlední řadě se mi i dost líbí bronzovky Vantage Bronze. Chrona bych bral ze všech nejvíc, ale s těmi mám asi smůlu, takže zůstanu u svých Tiki, ty zůstanou tak jako tak už navždy :)

Btw: Fotky budou určitě a to hlavně až budu mít doma mnou zmiňovaný řemen :) 

Odesláno

Joo to byl takový pokus, sice to nevyšlo úplně jak jsem chtěl, ale lepší než nic a když už jsem to fotil, tak proč to sem nedat :)

Odesláno

Ne, že to vykecáš dřív, než to přijde. Už smolím předem příběh, aby to bylo komplet se vším :)

Odesláno

Tvoje fotky mají moc příjemnou atmosféru, vždycky když na ně koukám, mám podobný pocit jako když sleduju zajímavý dokument o nějakém pěkného místě na světě. Díky :)

Odesláno

Moc ti děkuju, horší je, že teď už toho ze světa moc nebude, po operaci mám na hodně dlouho spoustu věcí zakázáno, hlavně moře, takže budu muset vymýšlet jiná místa kam se podívat a nebo to více rozjet hodinkově :)

Odesláno

To už vím dávno jaké je to tady nemoc :) Naštěstí mám ale stále pud sebezáchovy a určité limity, přes které prostě nejdu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...