Přejít na obsah

Bells Story & Magrette Regattare Tiki

Bells

Doporučené příspěvky

Ahoj, tiez sledujem tvoje vlakno a musim povedat ze fotky su perfektne a ten strap tak to je fakt   :speak_cool:  a sedi ako rit na serbel. 

Díky moc, pravdou je, že asi málo k čemu by seděl tak, jako právě k Magretkám a s každým dalším řemenem jsem víc a víc rád, že je mám :)

Ten remen je uzasny. Klobouk dolu obema.

Klobouk dolů hlavně před Spinachem, který měl odvahu se do toho pustit  dokázal ho i vytvořit, já si ho jen načmáral, vysvětlil co bych jak chtěl, ale pak už bylo vše jen v jeho rukách a dopadlo to perfektně.

Jedním slovem PARÁDA :clap:

Díky díky, nebo možná děkujem v množném čísle :)

Vím, jak ses s tím pachtil a na řemen jsi i nějakou dobu čekal, takže super! Jak koláž, tak i řemen. Velká paráda, těším se až to uvidím lajv :).

A jak je vidět vyplatilo se to  :clap: Neboj uvidíš ho hned jak se sťuknem  :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem je moc rád, mesh jim strašně slušel a nebylo jim co vytknout, safír s krásným modrým AR, k tomu safírová vložka lunety, opravdu paráda. Vesměs je to taková levnější verze IWC Aquatimer 2000, rozdílů je tam na první pohled opravdu málo :) Bohužel se stali obětí cestování, takže v určitou dobu museli z domu a po pravdě řečeno, od doby co jsem je prodal si pokaždé, když kupuji nějaké nové hodinky říkám, jestli do nich nejít znovu :)

Co se týče tvaru pouzdra, je to pouhá náhoda, nemám na to žádnou úchylku :), spíš se rád něčím liším a pouzdro Alpin se málo čemu podobá, takže to byla jasná volba. A Magretky...ispirace je zjevná a to v PAMech, ale nijak mi to nevadí, hodinky se mi líbí a to je nejdůležitější, tak je to u mě vždy :)

Odkaz ke komentáři

Krásný foto příběh a já osobně se koukal i na hodinky při prohlížení těch 19ti stran :D .. Magrette mají opravdu kouzlo a hodně mě nadchly !

Líbí se mi ty zlaté co tady kolega z fora zakoupil.. být dnes v inzerci, tak jsou moje (nevím proč, ani nejsem milovník zlata..)

Celou dobu přemýšlím jestli by nemohli být číslice ciferníku trošku víc stylizovanější v duchu Maori.. stávající jsou takové prosté (nemyslím špatné)

něco takového : 

736d126a59d53b6b2c545807234e506d.jpg

jinak tohle se mi líbí, budu tě citovat: .. "podle mě člověk vyhraje, když má hodinky, které ho opravdu baví, užívá si je, má k nim nějaký vztah a díky nim už jiné nepotřebuje a to se mi s těmito podařilo."

To bych hrozně chtěl, ale bojím se že to nejde :D .. možná jsem ještě nezralý..........

Big up a pochvala tohodle topicu.. pokračuj v tom ;)

Odkaz ke komentáři

Teda jestli jsi to dal celé od začátku, tak to byl pěkný výkon a já moc děkuju za chválu :)

S tím fontem to je takové dvojsečné, možná by to i vypadalo dobře a určitě zajímavě, ale na druhou stranu už by to také mohlo být hrozně přeplácané až kýčovité, přece jen v jednoduchosti je krása, tak jsem i já skončil u toho nejjednoduššího modelu a to jsem viděl dost Magrettek na živo. Ono třeba gravírované modely Moko, nebo Tangaroa jsou sice opravdu úchvatné na pohled, ale už je to také moc, rozhodně ne na všední nošení a podobné by to bylo podle mě i s tím fontem.

No a k té citaci, pořád to platí, ale už jsou tam také malé rezervy, nebo asi lépe řečeno Magrettky jsou pro mě stále jednoznačně číslo 1, ale jak je i tady ve vlákně vidět, už kolem nich také něco prošlo a určitě i ještě projde, takže další hodinky asi stejně potřebuju, ale rozhodně jsem klidnější a jedny definitivní také mám :) Teď už jen doufám, že se jednou dostanu k Magrettkám v chronu, které už jsem zde několikrát zmiňoval a které už bohužel nejsou, pak ještě k mým vysněným SMP a bude konec, nic nekoupím, neprodám a bude se mnou nuda :)

Odkaz ke komentáři

Fortisky vypadají dobře, takové univerzálky.. ale ty Alpiny vypadají ještě lépe.. proč ses jich zbavil ? Byly na tom meshi pohodlné a jak váha ?

To v nich i vidím, jsou to hodinky pro každou příležitost, dají se vzít snad ke všemu a za každé situace. Jednoduché hodinky, ale přitom i nepřehlédnutelné, zatím jsem s nima maximálně spokojený a fakt mě baví, hlavně díky tomu AR, ten je u nich fakt perfektní. 

Proč šly Alpiny do světa jsem psal už výše, staly se obětí cestování, víceméně mi zaplatili letenku do AUS :) No třeba se k nim ještě někdy vrátím, mám je v hlavě pořád, takže se to klidně může stát...

Co se týče meshe, tak ten byl hodně pohodlný a i díky němu se dobře nosili i přes svojí ne zrovna nejnižší váhu (nevím už kolik to přesně bylo, ale nebyly zrovna nejmenší, takže na váze se to samozřejmě podepsalo). Mě osobně se i nejvíc líbí právě s meshem, na tahu jsou nic moc a guma sice není špatná, pěkně ladí k černému cifru (na gumě je tady na foru má Akam), ale také to není úplně ono, ne pro mě :)

Teda, jak Alpiny nemusím, tak na fotce vypadají super!

Vždyť to říkám pořád, že jsou prostě skvělý, víš jak o nich vždycky básním, ach jo fakt je asi musím zase mít :) horší je, že ty své už asi neseženu a jinak na foru kolují jen na gumě a to není úplně ono.

Odkaz ke komentáři

To v nich i vidím, jsou to hodinky pro každou příležitost, dají se vzít snad ke všemu a za každé situace. Jednoduché hodinky, ale přitom i nepřehlédnutelné, zatím jsem s nima maximálně spokojený a fakt mě baví, hlavně díky tomu AR, ten je u nich fakt perfektní. 

Proč šly Alpiny do světa jsem psal už výše, staly se obětí cestování, víceméně mi zaplatili letenku do AUS :) No třeba se k nim ještě někdy vrátím, mám je v hlavě pořád, takže se to klidně může stát...

Co se týče meshe, tak ten byl hodně pohodlný a i díky němu se dobře nosili i přes svojí ne zrovna nejnižší váhu (nevím už kolik to přesně bylo, ale nebyly zrovna nejmenší, takže na váze se to samozřejmě podepsalo). Mě osobně se i nejvíc líbí právě s meshem, na tahu jsou nic moc a guma sice není špatná, pěkně ladí k černému cifru (na gumě je tady na foru má Akam), ale také to není úplně ono, ne pro mě :)

No jo já netušil co je tvá "oběť cestování" .. mě napadlo že jsi je rozbil nebo tě při cestách někdo obral :D .. Jinak souhlas na meshi jsou super.. já bych ho střídal s gumou, kterou můžu... 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ty Tvoje koláže jsou prostě fantastický!   :clap:

Tento model mi přijde od Fortis nejhezčí...

Btw., v pátek jsem koukal na film Surfařka o Bethany Hamilton. Určitě znáš. Strašně se mi to líbilo. Ta holka je vážně neskutečná!! Má můj nejhlubší RESPECT!! :smile_anim:

Jinak ta příroda, životní styl, prkna, voda, celá ta kultura, atd. jsou mi strašně sympatický. Občas mi to připadá jako ráj na zemi. Já jezdím na skejtu (už spíše méně než více) a v zimě na snb a surf je takový můj sen. Moc Ti přeju, ať se dáš co nejdříve do kupy a zase můžeš chytat parádní vlny. 

Super vlákno. Díky!!  ;-)   :thumbsup_anim:  :speak_cool:

Upraveno uživatelem Wrch
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...