Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V dnesni MFD je zvlastni priloha o motocyklech a hned na prvni stranku se propasoval kolega Prim. Tak gratuluji. Celkem i vhodne zminil vyrobu hodinek v Eltonu pro motorkare. Jsou mu videt Prim Rider, jen ten typ motorky je nejaky cizokrajny biggrin.gif

Odesláno

Jo, někde to tu dřív problesklo, že odbyt Riderů by mohl být lepší...

No, mě to teda připadá jako nesmysl, přidělávat si hodinky přes rukáv. Musí to bejt hrozně nepraktický na manipulaci a navíc to ani IMHO moc pěkně nevypadá..

Odesláno

No, mě to teda připadá jako nesmysl, přidělávat si hodinky přes rukáv. Musí to bejt hrozně nepraktický na manipulaci a navíc to ani IMHO moc pěkně nevypadá..

Vojaci takto nosi sve hodinky taky, i kdyz jsou o poznani mensi.

Odesláno

Vojaci takto nosi sve hodinky taky, i kdyz jsou o poznani mensi.

Aha.

Odesláno

nemáš-li hodinky na motorce extra, nebo jako součást budíků, čas jinak při jízdě nepoznáš. A docela to často je potřeba vědět, minimálně je to praktické. Takže potom hodinky přes oděv jsou to nejpraktičtější.

Odesláno

Lidi, motorka také není úplně praktická! Když to vezmu kolem a kolem, tak to má jen samé nevýhody. Jste zabalení v kůži olepení od potu, smrdíte a vlasy máte zmuchlané od helmy. Musíte si nandavat páteřový chránič, bederní pás, kuklu, helmu a pak nasazovat brýle, rukavice. No co mám povídat, je to pěknej vopruz! No a pak takové připnutí nesmyslně velikých hodinek, jejichž funkci může splnit i laciný digitální šmejd, no to už je vážení úplná katastrofa!

Jenže já a mnoho dalších lidí to považujeme za obřad. Máme to prostě rádi! To asi ostatní nepochopí a zvlášť ne naše partnerky a maželky!

Odesláno

Lidi, motorka také není úplně praktická! Když to vezmu kolem a kolem, tak to má jen samé nevýhody. Jste zabalení v kůži olepení od potu, smrdíte a vlasy máte zmuchlané od helmy. Musíte si nandavat páteřový chránič, bederní pás, kuklu, helmu a pak nasazovat brýle, rukavice. No co mám povídat, je to pěknej vopruz! No a pak takové připnutí nesmyslně velikých hodinek, jejichž funkci může splnit i laciný digitální šmejd, no to už je vážení úplná katastrofa!

Jenže já a mnoho dalších lidí to považujeme za obřad. Máme to prostě rádi! To asi ostatní nepochopí a zvlášť ne naše partnerky a maželky!

Ale Váš sestřih se zrovna moc nemuchlá, ne ? smile.gif

Jinak je vše o pocitech, adrenalínu atd. A kdo na motorce alespoň jednou jel, tak tomu dobře rozumí.

Odesláno

Ach jo, já zapomněl.wink.gif No jo, už nejsem nejmladší....smile.gif

Myslel jsem délku smile.gif

Odesláno

V dnesni MFD je zvlastni priloha o motocyklech a hned na prvni stranku se propasoval kolega Prim. Tak gratuluji. Celkem i vhodne zminil vyrobu hodinek v Eltonu pro motorkare. Jsou mu videt Prim Rider, jen ten typ motorky je nejaky cizokrajny biggrin.gif

Tak jsem to celý pečlivě pročetl,píšou tam o různých VIP klientech,ale Tebe jsem tam furt nemohl najít biggrin.gif.

Odesláno

Mně se ty primky moc líběj a už už jsem si je koupil, ale pak mě napadlo, že vždycky když někam dojedu, tak si sundám bundu a co pak? Buď si je dát na krk, nebo na ruku a překousnout, že tam bude plandat čtvrt metru tuhýho koženýho řemínku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...