bubuking Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Vitej do klubu, spravna volba Ještě dvě rychlé fotky z ruky.A povinná na ruce ve svetru . Později chystám pár fotek i do galerie (i mých starších kousků). chlapi, máte to fakt moc pěkný, jsou parádně nadčasový, nechcete z jedněch udělat putovní (ala Mondaine) , abychom se my, co na ně nemáme, taky chvíli potěšili ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 paráda, pre mňa jedny z TOP3 chrona. gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 chlapi, máte to fakt moc pěkný, jsou parádně nadčasový, nechcete z jedněch udělat putovní (ala Mondaine) , abychom se my, co na ně nemáme, taky chvíli potěšili ???? Cannondale, BMW a Zacapa? měsíc se uskromni a švihej pro ně! Jinak nevím jak Zdeněk ,ale já je nedám, doufám, že se mnou budou pěkně stárnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Hodinky jsem Ti upřímně pochválil, tak si jen dovolím malou poznámku. Víte někdo proč se už nedělá datumka na nových El Primero mezi "4" a "5"? Kromě toho důvodu, že je to prostě jinak řešený strojek.U původních A386, které jsou vzorem těchto hodinek je datum takhle a díky tomu subdialy nemusely být tak překryté. To nic nemění na tom, že máš parádní kousek, tak se nezlob za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 připojuji se ke gratulaci a jednou si je pořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Jedny z absolutně nejhezčích chronografů vůbec, gratuluju a tiše závidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rolficzech Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Zenith mě momentálně baví nejvíc - né tak profláklé jako Omega nebo třeba Béčka. A kalibr je kapitola sama pro sebe... Móc je chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Když jsem se byl nedávno mrknout v Dealu, tak na mne udělaly ze všech těch hodinek, co tam měli největší dojem. Fakt paráda a tiše závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Z vlastní zkušenosti vím, že El primero je pecka a v tomto podání obzvlášť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 to by šlo:-) krásné hodinky, blahopřeju!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Jsou parádní!! Připojuji se ke gratulantům a přeji ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Jak už někdo řekl; jedny z nejkrásnějších chronografů. Gratuluji k parádním hodinkám! .......... - né tak profláklé jako Omega nebo třeba Béčka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tohle važně pecka. Také o nich uvažuji. Gratulace:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rainee Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Tyhle Primera jsou moc pěkné. Mám rád tyhle hodinky s "hvězdičkou", líbí se mi hodně ten rotor s nápisem Manufacture Le Locle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinga Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 wau nádherné hodinky, gratulace, už se těším na nové fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se