cali Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Pedros napsal: Přátelé, jen mě zajímá, jak to doma řešíte, když máte na ruce novou lásku a teď samozřejmě chcete nové hodinky nosit a manželka není slepá a vy oba víte, že máte už jedny, které jste si koupili cca před měsícem. Co teď? Jsou z výprodeje, od kamaráda na zkoušku? Máte nějakou škálu výmluv nebi nějaký postup? Protože ženuška se samozřejmě zeptá, kolik že ta novinka stála Pakliže tedy nejste oba do hodinek fandové, pak je to něco jiného ) Samozřejmě, že je to silně individuální, ale je ze zajímavosti, kolik peněz za hodinky a utrácíte? A jak často? ja myslim ze to je hodne individualne a konkretna suma vlastne nic nehovori su ludia co si mozu kazdy mesiac kupit rolexky a manzelka si to ani nevsimne a su ludia ktorym budu vycitane aj digy od vietnamcov,... skor by som otazku preformuloval na "kolko precent mesacneho prijmu utratite na hodinky?"
gas Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Pedros: musíš ji do toho aktivně zapojit já teď budu chtít další dvoje, které fakt musím mít tak jsem jí před tím objednal jedny Rado, ať mám lepší výchozí pozici pro vyjednávání
pam firenze Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 najkrajsi darcek su hodinky...
Pedros Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 jasně ,takhle je to lepší. Zajímalo mě, jestli to vnímáme všichni tak nějak stejně, nebo jak moc jsem tomu propadl ) Chtěl jsem, jestli se jako nesvěříte, jak na tom jste, ať už máte měsíčně tisíc 100, nebo jen 15. Já jsme si právě objednal Hamiltony Khaki Auto a teď jsem zamilovanej do Longines Avigation, který v USA vyjdou kolem 20 tisíc a řeším, jak to udělat, abych doma neměl rozvod, protože pro mě těch dvacet za další hodinky je docela dost peněz?
Pedros Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Gas: Jo, aktivně, aktivně, víš, ona je mazaná, móc mazaná, prokoukne mě raz dva ) ?Tyhle hodinky fakt musím mít? tuhle větičku prostě miluju, to je krása? Mno, když se mnou do toho nepůjde a žádné chtít nebude, zkusím jiné zbraně, stejně to bude stát balík tak i tak )
uns Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Karl napsal: Já měl loni před Vánoci od manželky zadání na Vánoční dárek - hodinky, musí být velké (tedy úměrně dámské ruce), pokud možno do červena, ale přitom musí vypadat seriozně aby je mohla nosit na jednání s klienty, a navíc to musí to být automaty! Tím mně trochu překvapila. Hledal jsem docela dlouho a pořád nic, nakonec si je sama objevila v Details nahoře na Václaváku. Ani ji nevadilo že už nic jiného pod stromečkem neměla :-)) http://www.omega.ch/index.php?id=181&n...3&iddial=12 tie omegy sa mi naozaj páčia...dobrý výber...
klobadysek Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Priprava pudy na dalsi nakupy. Prave zakoupene obmekcovadlo... Ja vim ze tam nejsou zubata kolecka, ale hlavni jsou prece diamanty a perlorodka. Sok byl kdyz se me vcera zeptala co bych chtel na vyroci svatby, hmmm pockej... Upraveno 14. června 2007 uživatelem klobadysek
klobadysek Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 mnovace napsal: jaké diamanty Tydlety: http://www.citizenwatch.com/COI/English/de...mber=EG3060-52D
michali Odesláno 15. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2007 máme doma nového favorita - Mido All Dial v automatu s perleťovým cifernikem a samozřejmě červeným řemínkem
lolohh Odesláno 15. června 2007 Nahlásit Odesláno 15. června 2007 klobadysek napsal: Priprava pudy na dalsi nakupy. Prave zakoupene obmekcovadlo... Ja vim ze tam nejsou zubata kolecka, ale hlavni jsou prece diamanty a perlorodka. Sok byl kdyz se me vcera zeptala co bych chtel na vyroci svatby, hmmm pockej... To mi něco připomíná Přítelkyni jsem ke svatbě (která bude v srpnu) koupil Longinesky (dokonce se zubatejma kolečkama) a taky mi to vyšlo, odplata bude stejná Dneska asi jdu objednat Fortis B42 Marinemaster.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se