A10 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Odesláno 28. září 2015 Tyhle hodinky jsou mimo moje finanční možnosti, ale neskutečně mne oslovily ta modrá varianta. Ohromně mne oslovila, ta jejich jednoduchost s historickým charisma:-) A oficiální stránka tudorů je teď mnou nejprohlíženější:-) ze začátku mi vadilo že nemají datumovku, ale teď je mi to jedno:-) mají léty prověřenou ETU vyladěnou Tudorem, krásnou velikost a ta korunka s logem je nádherná:-) dokonalý tvar pouzdra, velikost, váha, safír, dobrý strojek, textilní řemen....a duch historie podpořený špičkovým výrobcem. Ano, člověk si za ty peníze může koupit hromadu hodinek, ale .............tyhle chytnou za srdce a já si dokážu představit že majitel je bude mít po mnoho let, a nosit je ke každému oblečení a příležitosti. Všem majitelům v dobrém závidím:-)
Porsche_911 Odesláno 13. května 2016 Nahlásit Odesláno 13. května 2016 Tady je celá rodinka pohromadě. Pro mě jsou pořád nejhezčí Blue.
tomcatt Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Ešte k nim chýba 36mm verzia.Videli ste niekde zive foto porovnania hrubky novej a sterej verzie BB??
Porsche_911 Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Odesláno 20. května 2016 Píšou, že dýnko je o 1,8mm vyšší.
neumann Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Explorery jsou nuda všech nud. Black Bay mají oproti nim neuvěřitelný náboj. Krom toho jak jsi přišel na zrovna toto srovnání ?Naprosty souhlas Rolex obecne je SUPERDUPER kategorie sama pro sebe ale nejaka zabava a vasen = zero, ale mozna jsem jeste nedospel;). Kulhave prirovnani z motorkarskyho sveta v kterym se malinko pohybuju: Honda, Suzuki... (japonci obecne) vetsinou do detailu vyladeny motorky kvalita jak svin, temer neznicitelny - ALE az na cestne vyjimky sterilni vysavace. Naproti tomu italove Ducati, Aprilia atd. kvalita, spolehlivost...no lepsi se to, ne ze ne. Ale ten charakter, zabava a to jak dokazou vydesit jen si na ne sednete...
Porsche_911 Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 A watch case (9; 19; 29) comprising:a middle (2; 12; 22),a bezel (3; 13; 23) mounted to turn on the middle,a ring (5; 15; 25) interfacing between the middle and the bezel, anda first indexing element (1; 11) and a second indexing element (3 a; 13 a; 23 a) which collaborate in such a way as to index the bezel in position relative to the middle, the watch case comprising a first elastic element (4b, 4 c, 4 d; 15; 25) pressing the bezel against the middle and a second elastic element (4 a) pressing the first indexing element against the second indexing element (3 a; 13 a; 23 a), the ring comprising an opening (5 a; 15 a) through which the first or the second indexing element is arranged.
dwg Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Tady je celá rodinka pohromadě. Pro mě jsou pořád nejhezčí Blue. jsem toho názoru, že s barvama a velikostí by měli přestat tak blbnout.. tohle už mi opravdu připomíná štajny.
Porsche_911 Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Primárně Stein s celou řadou Ocean masivně kopíruje Rolex. Tudor patří do rodiny Rolex takže tam ta podobnost logiku má, navíc Tudor ví, co dělá a dělá to dobře.
steel Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Větší jsou ty bronzovky jinak maj 41 a tri barvy, to mi jako nic hrozneho neprijde, napr. proti Omega, ta ma ruznych variaci modelovych rad mnohem vice
ensi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Ví co dělá, jen na těch červených má obráceně řemen. Upraveno 15. června 2016 uživatelem ensi
Exiztence Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ví co dělá, jen na těch červených má obráceně řemen. Technicky vzato není, jelikož když máš kratší díly dole, tak text překlápěčky není vzhůru nohama když otočíš zápěstí.
Porsche_911 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Ten kožak s překlápěčkou se u BB zapíná opačně než obvykle a je to o zvyku.
ensi Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) Na překlápěčku jsem zapomněl, ale i tak to je zvláštní. Upraveno 15. června 2016 uživatelem ensi
Miloshu Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Občas si říkám, jestli by jim neslušela víc černá luneta..
dwg Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Primárně Stein s celou řadou Ocean masivně kopíruje Rolex. Tudor patří do rodiny Rolex takže tam ta podobnost logiku má, navíc Tudor ví, co dělá a dělá to dobře. Tak to je snad jasné. Štajny kradou a na nic si nehrajou. Jde o ten poněkud laciný princip vychrlit co nejvíc modelů a barviček ať si každý vybere, který je u štajnu pochopitelný, ale v cenové kategorii tudoru už trapný. Mě osobně současná produkce Tudoru moc dobrá nepříjde a naopak bych byl rád, aby rolex kradli víc. Strategie odlišit se od zatím moc nefunguje. Občas mě něco zaujme (modrý pelagos, BB 36), ale proporce starých tudorů s oystery rolex jsou pořád o třídu výš.
wizard-ov Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Odesláno 16. června 2016 No pro mne jsou zase nové Tudory velikostně ideální. Black baye tady nejsou dva roky, takže to až zas tak moc nechrlí . Z barev to je vlastně jen modrá, červená a černá (a bronzofky) - to zase taková divočina není. RLX OP se dělají v ještě divočejších barvách a je to v pohodě.aby rolex kradli vícno já si třeba myslím, že jedou dobrým směrem vlastní, svébytné značky. Osobně je mi Tudor jako značka o chloupek sympatičtější než RLX (tedy do té doby, než ty zatracené rolády dám na pazouru )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se