Přejít na obsah

Tudor Heritage Black Bay Blue


IzTaPa

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 108
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak rozhodně je budu chtít zkusit. Červené se mi líbily fakt hodně a kdyby mi hlavu nemotaly moony, tak jsem do nich asi i šel. Ale tyhle mi sedí víc, jak píše Bandi, nenápadné a přitom rafinované. Vlastně jako ty černé bondovky a jejich na první pohled a při špatném světle stěží viditelné vlnky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, modre jsou moc pekne, ale vedle cervenych s kombinaci zlaty mi ty modry prijdou, ze zapadnou mezi plno podobnych hodinek. Ty cerveny vzhledove vic vycnivaji.

 

to Ondoni: nejsou špatné, ale chybí jim hravost předešlého modelu....to je důvod, proč pro mě právě ten zůstane nejkrásnějšími hodinkami, které jsem kdy viděl. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V té modré jsou fakt úžasné. Hrozně se mi líbí!

 

Na druhou stranu musím souhlasit s Aldou... Bavili jsme se o jeho MM300. Seiko mám velice rád a MM300 patří na můj wishlist!

Přestože se Seiko na fóru těší docela oblibě, nemluvě o GS, což je liga sama pro sebe, pořád je velkou částí lidí vnímáno jako Japonec, který tak úplně do té "pravé" hodinařiny nepatří. Myslím tím reakce či názory typu: chci supr hodinky za supr cenu, ale hlavně ne Japonce...jó, Seiko dobrý, ale tak do deseti litrů, dyť to není Swiss made...co že to máš? Seiko? To jsou ti co dělají levné baterkáče? Sice se takové názory projevují čím dál méně často, ale občas se dají slyšet i u lidí, u kterých by to člověk nečekal. A já jsem mu říkal, že dát za Seiko 50.000,- Kč a víc (možná už i 20) chce opravdu koule. Já je rád dám (jakmile je budu mít), protože jsem přesvědčený o tom, že za to stojí...takže mělo jít o kompliment. Nicméně, Alda na mě kouká a povídá "ne, ne, dát 50 za Tudor s ETOU, to chce opravdové koule...!" A když jsem se nad tím zamyslel, musel jsem s tím souhlasit. A myslím, že to není jen o Tudoru, ale o ETĚ obecně... Nevím co všechno Tudor s tím kalibrem dělá, než ho strčí do svých hodinek, ale pořád to bude ETA (nic proti ní...v mnoha hodinkách maká bezchybně již dlouhá léta). Kalibr v MM300 je ale myslím krapýtek výš. A celkové zpracování MM300 je taky parádní. Dokonce asi začínám i chápat minerál místo safíru... Tak jak je sakra možné že MM300 s in-housem stojí minimálně o 10.000 míň než Tudory s ETOU???

 

Každopádně ani tento výlev nic nemění na skutečnosti, že se mi ty Tudory fakt líbí  :oneeyed02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takto nápadité hodinky by zaslúžili povýšiť, hoci Rolex by to pravdepodobne nedovolil. Inhouse stroj by tomu dal iný rozmer a rozšíril športové portfólio Rolex-Tudor-Cellini skupiny. Viem si predstaviť, že Tudor by bol predskokanom s novými technológiami a trendami, ktoré by sa ako už osvedčené potom objavili aj v Rolexe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...