Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyprava chronomagu ve slozeni Viktor, Roman a osazenstvo chronoshopu komplet je na miste. Od vcerejska registrovani mame za sebou prvni utesene navstevy u nezavislych hodinaru a ocumovani stanku velkych firem. Podrobne se rozepiseme po navratu o vikendu, v press centru s hlaholicimi Asiaty nema clovek klid na praci a lovit ceskou klavesnici taky neni na erarnim compu uplne vono.

Takze Highlights vcerejsiho dne

1. Longines predstavilo kopii leteckych hodinek MVS. Jsou kouzelne a s Viktorem mame jasno o budoucich hodinkach.

2. Omega seamaster ma sest novych hodinek v kolekci, nazivo na prvni pohled ok, ale na druhy nadseni trochu ochlada. Aspon u me

3. Rolex sea dweller nazivo pocitove subtilni - videno ve vitrine

valime na schuzku ke Moritzu Grossmanovi. to be continued, cus

• Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak seamastery budou drahy jako prase, startuje to nekde na 6000 CHF za bycejne, Titan 8100

Teste se na Arnold & Son. Borec na moji otazku, koho povazuje za konkurenci v budoucnosti, smele prohlasil, ze Vacheron Constantin, Patek Phillpe. Hodinky krasny, mam fotku pyramidy na ruce, chlupy prolezaji

Nenapadna norska znacka Bruvik, avizovana Hasnou je podle me nazivo velmi mila, ceny do 40000 czk, jen to jmeno, jen to jmeno.

Sinn predstavil verzi  EMZ 9 bez chrono. Damasko muze jit do hajzlu, cenu sdeli Kubson vecer na pivu.

kliknete  www.matwatches.com.  Pekne francouzske Military hodinky, Viktor je oznacil jako mrdky, ale myslim reseni pro originalni nebojsy se 40 litry v kapse.

Hostesky jsou puvabne

Odesláno

Hubloty jsou na pobliti a u Zenithu meli pri vyvoji Gran Feu - 60 milimetrovych volbud pri vyvoji pytel travy a bednu skopku a sjeli se pod vobraz. Neco tak hnusnyho bych od nich nikdy necekal.

Odesláno

U Moritz Grossmann jsme se dovedeli, ze aktualne v Glashutte je 10 hodinarskych manufaktur. BTW zajedte na Tutimy a jejich novou kolekci. Jak klasiky tak letecke chrona

Odesláno (upraveno)

Zatim super vlakno, jen tak dale. Bruvik nela moje byvala sefka. Maji krasne reklamni fotky, ale to jmeno je velky hendikep. <br /><br />EZM-9<br /><br />ezy7u2ud.jpg<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Co maji EZM 9 za kalibr? A cena? Jsou fakt pekne.<br />

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

U Moritz Grossmann jsme se dovedeli, ze aktualne v Glashutte je 10 hodinarskych manufaktur. BTW zajedte na Tutimy a jejich novou kolekci. Jak klasiky tak letecke chrona

to by jsi se dozvěděl i u mně... 

Odesláno

Co maji EZM 9 za kalibr? A cena? Jsou fakt pekne.<br />

Uz je ma Sinn na webu. Btw, nemohl by mi nekdo hodit konkretni odkaz na novinky Tutimy? Na jejich webu nemuzu nic najit. Dik

Jo a Sinn 144 ve vyrocni edici v cerne uprave vypada super:

144-St-S-Jubilaeum_V.jpg

Návštěvník Alda
Odesláno (upraveno)

Tak jsem na to kouknul zjezily se mi vsechny chlupy. EZM 9 Testaf na silikonu jsou za 3310 eurokorun s kalibrem sellita sw200.<br />Tak u me je to s tim hajzlem presne naopak :)<br />

Upraveno uživatelem Alda
Odesláno

Bruvik jsem vůbec neznal ? omlouvám se a o to mě, jako cyklistu, nesmírně těší, že jejich ambasadorem jest mistr světa Thor Hushovd ! :)

enapadna norska znacka Bruvik, avizovana Hasnou je podle me nazivo velmi mila, ceny do 40000 czk, jen to jmeno, jen to jmeno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...