African Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Super tool watch, za mě palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karm Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Na promo foto jsem se zamiloval...na wristshotech zase odmiloval :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Čím víc o nich čtu, tím víc mě zajímaj. Pro mě toho času novinka roku. Mají všechna er, co od potápek vyžaduju. Jsou radikální, racionální, redukované, retro, robusní a rekreační ( krátký až žádný rukáv nutností ) Celý koncept je originální a promyšlený, asymetrie logická a ergonomie výtečná - lug to lug nepředpokládám více, než 50mm. Úderná estetika, která se navíc nelíbí každému - blaho mne polévá . Adekvátní křiklavá ale nevykřičená barevnost. Jen váhám, je-li krytka korunky elox, jak to tak vypadá, budu velice zklamán, elox na hodinkách nemám rád, je přespříliš rekreační, i když tady to revokuje to retro. Jestli krytka zároveň aretuje lunetu, tak , pánové, klobouk dolů ....... potápky roku 2014 !!! Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Asymetrie k hodinkovym pouzdrum proste nepatri, ani kdyby to byl RLX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 na mé ruce určitě ne. Moc velký,zamykání korunky se mi taky nelíbí. Ale já jsem dost konzervativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Jen upozorňuju, že každý hodinkový pouzdro s ochranou korunky je asymetrický ........ i ústřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Z čeho je vůbec ta krytka korunky,plast?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak ty jsou hodně povedený, úplně jsem je tu minul a to by byla škoda, ty barvy a celková hravost hodinek mě hodně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2015 http://www.hodinky-edox.cz/eshop-edox-hydrosub-48130.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) No..tak som neodolal a su na ceste...Nie ta limitka. NP je cenovka o cca 1000 EUR vyssia ako normalny model Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovic Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Tak ozivim tuhle mrtvolu, ale asi jsem nikde nedaval fotku limitky : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se