straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Pro dva vážené členy prozatím rezervuji 3 a 13. Začneme tedy dávat dohromady čísla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Dá se nastřelit přibližnej rozpočet? Pokud +/- 20k, tak OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Takze Honza do toho jde taky :-) , tak ja prosim 2, kdyz uz cislujeme. Na jednicku si nedovoluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Už jsem se pomalu chystal poslat Igeny převléknout kabátek a vy takhle. Tak je asi ještě nepošlu. Zní to velmi lákavě a rád bych se předběžně přidal. Co tak třináctku M.Promiň, než řekne vážený kolega že nemá zájem, rezervuju mu jeho obvyklou třináctku. Vyřeší se to určitě brzo, zatím vem nějaké jiné číslo, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Ja vim, ze vetsina tech borcu, ktery se 'predbezne' pridavaj, se na to tesne pred fimale vysere. Nechcem zkusit limitku na prvni dobrou? Mohla by to bejt z tohodle hlediska p...l a zjistilo by se, jak se na tom je s tema koulema.Můžeš rozvést co tím myslíš? Nějak jsem to nepochopil. Předběžně beru č. 2 Edit: Tak asi pozdě. Tak jenom kdyby ji sect pustil, předběžně... Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Takze Honza do toho jde taky :-) , tak ja prosim 2, kdyz uz cislujeme. Na jednicku si nedovoluju.Jestli jsem pochopil Finance, tak jednička je zadaná. Na Honzu počkejme- ještě o tomhle vlákně neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Můžeš rozvést co tím myslíš? Nějak jsem to nepochopil. Předběžně beru č. 2 Nemuzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Kliiiiid, dám to nějak dohromady, hergot, to je fofr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Dá se nastřelit přibližnej rozpočet? Pokud +/- 20k, tak OK. Jo, to by mě taky alespoň přibližně zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 A která čísla jsou teda ještě volná? Nějak se neorientuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Za chvilku to zpracuju. Po zkušenosti z jiných limitek kde se dělaly cifry či dýnka si troufnu odhad do 15 tisíc. Překvapení by nemělo nastat.. Edit: Tlačenice je na dvojce, půjdu podle pořadí a páni se domluví, ok? Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 "9" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Promiň, než řekne vážený kolega že nemá zájem, rezervuju mu jeho obvyklou třináctku. Vyřeší se to určitě brzo, zatím vem nějaké jiné číslo, prosím.Ok. Jsem v pořadí. Jinak jsou mi čísla fuk, leda by byla 40. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 7? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) 1 Financ2 Sect3 rezervace Mischa456 Tittus7 Decebal89 Ricous ?1011 Mirek12 Straspol13 rezervace Honza.Manta1415 Nodus dál uvidíme.. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 To sem blazen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 To sem blazen.Něco jsem zvoral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 1 Financ2 Sect3 rezervace Mischa456 Tittus7 Decebal89 Ricous ?10 Marfi (13?]11 Mirek12 Straspol13 rezervace Honza.Manta1415 Nodus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 15ks je dost, stačí že bude plný prodejní vlákno Noudejtů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 1 Financ2 Sect3 rezervace Mischa456 Tittus7 Decebal89 Ricous ?10 Marfi (13?]11 Mirek12 Straspol13 rezervace Honza.Manta1415 NodusZe tam nejsem! Co mam delat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se