Návštěvník Alda Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Pekne cteni, dobre hodinky, navic 100% inhouse ???. Budu se tehle znacce muset vic venovat.
Horhe Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 No vida, takže první znak jsem za pomoci čínské vepřovky určil naprosto přesně
Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 ????1? - "Chinese military form the 1st"Ať již byla cesta jakákoli a i tý čínský vepřovce .
Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Jak prosté, milý Watsone google translates.jpgNěkdy není vše tak jednoduché,jak vypadá,zvlášť když máš nápis na fotce.Takže,najít nápis,nebo ho z fotky dostat do translátoru.Obé chce trochu nasazení :-)
Viktor Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Někdy není vše tak jednoduché,jak vypadá,zvlášť když máš nápis na fotce.Takže,najít nápis,nebo ho z fotky dostat do translátoru.Obé chce trochu nasazení :-)True story.
Návštěvník Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Kurwa nesrovnavejte moje hodinky s vepřovkou . BTW uz jsme tam chteli s Valisem prdnout ETU, ale nesedel by datovy venec. Meli jsme je otevreny, fotky strojku vecer. A ze je na co se tesit. Misto noveho strojku tam bude jen AR. Ach jo
Návštěvník Alda Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 (upraveno) Etu neee. To by si dojebal cele hodinky.<br />Inhouse je inhouse Upraveno 2. dubna 2014 uživatelem Alda
Arthur N. Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 mám strojek Seagull ST2526 a dělají +4s za denchrastí, ale to je prý normální, takže jsem si zvykl:)
bandicoot Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Kurwa nesrovnavejte moje hodinky s vepřovkou . BTW uz jsme tam chteli s Valisem prdnout ETU, ale nesedel by datovy venec. Meli jsme je otevreny, fotky strojku vecer. A ze je na co se tesit. Misto noveho strojku tam bude jen AR. Ach joTohle je věru aktuální myšlenka... Já s nima teda nehodlám dělat nic, jen chvíli ukazovat.
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) Mozna by slo provrtat dynko a narvat tam samorez, aby se ten mrzak nemoh tocit a delat bordel. A natahovat to rucne. Kur\/a ze me to nenapadlo. Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Bandicoot ma poradny hodinky, ja nic nemam.
gas Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Myslim ucitelskyho, ty jsi ztraceny v tritiove kouli
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Ciwe sleduj to tady trochu, tady byznys frci lip jak v PRC....!
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Supr článek a hezké fotky. Díky za rozšíření obzorů.
sibirnaya Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 20 sec za den?? V mém pojetí se tyto hodinky hodí leda ku létání.... neser, nebo taky poletis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se