sibirnaya Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 tenhle tuner ma pro me zvlastni kouzlo - posere, na co sahne.. http://www.highsnobiety.com/2014/04/02/blaken-submariner-explorer-dial/#slide-1
IzTaPa Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 volu, co mu za to daji 11k euro se urcite 10 najde
Chosef76 Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Jsem konzerva jak cyp, proto mi to přijde divný a nehezký.
organic Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Expy zvlášť jsou krásné, Suby taky, ale jejich dítě je divný ba.stard. Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem organic
sashator Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Jsem konzerva jak cyp, proto mi to přijde divný a nehezký.Na to aby se ti to zdálo nehezký (respektive hnusný) nemusíš byt konzerva, já jsem vcelku otevřen novým nápadům ale tohle opravdu neeee! Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem sashator
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Obal a stroj neni zas tak špatnej :-) ,to bude nějakej chyták,jinak to nejni možný.
bandicoot Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Ta zapuštěná korunka na třetí fotce je jako co... Sundat ze subů ty krásný "baton" indexy je kokotina.
Ohm-Aztec Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Mě to zas tak moc neuráží... připomíná to Suby 6200... I když, raději bych je viděl takto přímo od výrobce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se