Radek124 Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna (upraveno) U Seventies hlavně nešetřit na tahu, který dělá doslova půlku těch hodinek - na gumě/kožce chrona moc nesedí, plandají a dodatečný nákup tahu stojí nesmysl Jinak už od včerejška se raduju z návratu svých modrásků po velkém servisu v Onyxu, tisíceré díky Rudovi za skvělou práci Upraveno 14. ledna uživatelem Radek124 4
patprom Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Jedny z nejkrásnějších hodinek na Foru. Jednou se pro ně taky hecnu
OndraPod Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Já vždycky slintali nad modrýma, ale ty šedý tříručky jsou TOP
Radek124 Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Sluníčko (a nebo jeho absence) z toho ciferníku dokáže vyčarovat úplně jiné hodinky... 2
Salamaster Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Koukám, že už to tu je takové menší soukromé vlákno
Radek124 Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Ono je tady podobných "osvětových" vláken víc - viz třeba úžasná Vítova "soukromá" fotovlákna na téma LÜM-TEC. Ne každý výrobce holt seká hodinky jak Baťa cvičky a ne každého rajcuje představa servilního čekání ve frontě kvůli zápisu do pořadníku na konfekční plechovou tříručku, aby se s ní pak mohl prsit v populárnějších vláknech před méně šťastnými. GO Seventies Chrono jsou pokud vím na Chronomagu minimálně dvoje, ty druhé jsem zahlídnul ve fotce winderu plného GO - no a to že je na ulici nenosí každý trouba vlastně vůbec není k zahození Jinak nadšení po podzimním velkém servisu v @ONYX servis hodinek nepolevuje - koukám že od změny času jsou v plusu pod 20 sekund, celkově 1 2
SUZUKIGSXR Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května V 18. 5. 2025 v 16:20, Radek124 napsal: Ono je tady podobných "osvětových" vláken víc - viz třeba úžasná Vítova "soukromá" fotovlákna na téma LÜM-TEC. Ne každý výrobce holt seká hodinky jak Baťa cvičky a ne každého rajcuje představa servilního čekání ve frontě kvůli zápisu do pořadníku na konfekční plechovou tříručku, aby se s ní pak mohl prsit v populárnějších vláknech před méně šťastnými. GO Seventies Chrono jsou pokud vím na Chronomagu minimálně dvoje, ty druhé jsem zahlídnul ve fotce winderu plného GO - no a to že je na ulici nenosí každý trouba vlastně vůbec není k zahození Jinak nadšení po podzimním velkém servisu v @ONYX servis hodinek nepolevuje - koukám že od změny času jsou v plusu pod 20 sekund, celkově Tak já ti pomůžu, už v tom nebudeš plavat osamocený. Jinak parádní kolekce 3
SUZUKIGSXR Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 5 minutami, SUZUKIGSXR napsal: Tak já ti pomůžu, už v tom nebudeš plavat osamocený. Jinak parádní kolekce 3 1
Radek124 Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července (upraveno) Upraveno 13. července uživatelem Radek124 1
Conrad Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Kdyby se o některých hodinkách dalo říci že zpívají, byly by to jistě tyto. 2 1
Radek124 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna No vida jak se nám letos zvyšují stavy - konečně to tady nebude mono(b)log
SUZUKIGSXR Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna V 9. 8. 2025 v 11:44, Conrad napsal: Kdyby se o některých hodinkách dalo říci že zpívají, byly by to jistě tyto. Ten původní model je dle mého názoru top, hlavně indexy á la řezaný drahokam nemají chybu. Sice méně lumina, ale já v noci spím a nepobíhám s hodinkama venku. Skvělá volba.
Radek124 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Taky mi u Seventies subjektivně víc sedí původní provedení se "šipkama", novější "datejust" indexy mi úplně neladí se zužujícícím se tvarem ruček. Na druhou stranu tohle "šetření luminovou" u (od začátku poměrně drahých) sportovních hodinek moc nechápu - ale to bychom nebyli u GO, kde jsou úplně v pohodě schopní osadit takovouto luminiscencí opatřený ciferník i na model Senator bez luminiscenčních ruček...
Conrad Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Až teď jsem si uvědomil jak drobný detail změní vzhled hodinek S šipkou spíše jako šperk nový model like tool.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se