Přejít na obsah

Glashütte Original Seventies Chrono Panorama Date

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

U Seventies hlavně nešetřit na tahu, který dělá doslova půlku těch hodinek - na gumě/kožce chrona moc nesedí, plandají a dodatečný nákup tahu stojí nesmysl ;)

Jinak už od včerejška se raduju z návratu svých modrásků po velkém servisu v Onyxu, tisíceré díky Rudovi za skvělou práci B)

image.jpeg.66456a712cbc35705af99cb9fb2194c1.jpeg

Upraveno uživatelem Radek124
  • Like 4
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ono je tady podobných "osvětových" vláken víc - viz třeba úžasná Vítova "soukromá" fotovlákna na téma LÜM-TEC. Ne každý výrobce holt seká hodinky jak Baťa cvičky a ne každého rajcuje představa servilního čekání ve frontě kvůli zápisu do pořadníku na konfekční plechovou tříručku, aby se s ní pak mohl prsit v populárnějších vláknech před méně šťastnými. GO Seventies Chrono jsou pokud vím na Chronomagu minimálně dvoje, ty druhé jsem zahlídnul ve fotce winderu plného GO - no a to že je na ulici nenosí každý trouba vlastně vůbec není k zahození :speak_cool:

Jinak nadšení po podzimním velkém servisu v @ONYX servis hodinek nepolevuje - koukám že od změny času jsou v plusu pod 20 sekund, celkově :notworthy:

• Díky 1
  • Dát hlas 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno
V 18. 5. 2025 v 16:20, Radek124 napsal:

Ono je tady podobných "osvětových" vláken víc - viz třeba úžasná Vítova "soukromá" fotovlákna na téma LÜM-TEC. Ne každý výrobce holt seká hodinky jak Baťa cvičky a ne každého rajcuje představa servilního čekání ve frontě kvůli zápisu do pořadníku na konfekční plechovou tříručku, aby se s ní pak mohl prsit v populárnějších vláknech před méně šťastnými. GO Seventies Chrono jsou pokud vím na Chronomagu minimálně dvoje, ty druhé jsem zahlídnul ve fotce winderu plného GO - no a to že je na ulici nenosí každý trouba vlastně vůbec není k zahození :speak_cool:

Jinak nadšení po podzimním velkém servisu v @ONYX servis hodinek nepolevuje - koukám že od změny času jsou v plusu pod 20 sekund, celkově :notworthy:

Tak já ti pomůžu, už v tom nebudeš plavat osamocený. Jinak parádní kolekce👍

G1.jpg

20250521_1620041.jpg

PD11.jpg

• Like 3
Odesláno
před 5 minutami, SUZUKIGSXR napsal:

Tak já ti pomůžu, už v tom nebudeš plavat osamocený. Jinak parádní kolekce👍

G1.jpg

20250521_1620041.jpg

PD11.jpg

CH2.jpg

• Like 3
  • Díky 1
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Kdyby se o některých hodinkách dalo říci že zpívají, byly by to jistě tyto.

20250809_113949.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 9. 8. 2025 v 11:44, Conrad napsal:

Kdyby se o některých hodinkách dalo říci že zpívají, byly by to jistě tyto.

20250809_113949.jpg

Ten původní model je dle mého názoru top, hlavně indexy á la řezaný drahokam nemají chybu. Sice méně lumina, ale já v noci spím a nepobíhám s hodinkama venku. Skvělá volba. 

Odesláno

Taky mi u Seventies subjektivně víc sedí původní provedení se "šipkama", novější "datejust" indexy mi úplně neladí se zužujícícím se tvarem ruček. Na druhou stranu tohle "šetření luminovou" u (od začátku poměrně drahých) sportovních hodinek moc nechápu - ale to bychom nebyli u GO, kde jsou úplně v pohodě schopní osadit takovouto luminiscencí opatřený ciferník i na model Senator bez luminiscenčních ruček... :huh:

image.png.59bdd36a5ac56c8eac39aa131419e7ad.png

Odesláno

Až teď jsem si uvědomil jak drobný detail změní vzhled hodinek S šipkou spíše jako šperk nový model like tool.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...