Radek124 Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Jaro Léto Podzim Zima (jak na potvoru zatím opět bez sněhu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Super fotky a hlavně hodinky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwi Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Tyhle hodinky jsou prostq fantastický. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Z mého pohledu nejzajímavější hodinky loňského roku zde na chronomagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemonultimate Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Paráda a jaro k tomu, cejtim tu novou krev v žilách Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Vzdy a vzdy tu nad nima slintam, mozna nejhezci hodinky na foru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoj Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Vzdy a vzdy tu nad nima slintam, mozna nejhezci hodinky na foru. Tiež sa hlásim do klubu slintajúcich... Vyzerajú parádne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mabob Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 Aktuálně sháním čistou date verzi rovněž s modrým cifrem, ačkoli chrono verze je rovněž neskutečná. Pouze si potřebuji doma obhájit cenu - myslíte, že si budou tyto hodinky +- rozumně držet cenu, resp. nebude závratná ztráta při prodeji ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 (edited) To si piš že bude, jestlli budeš kupovat nový u AD.. a jinde jich myslim moc neni. Ale jsou parádní. Edited January 6, 2020 by Micey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Nejsou to Rolby se statisícovou produkcí, ?lepších? GO se ročně dělá pár kousků - a podle toho samozřejmě vypadá i ?second hand? nabídka na Chrono24 (kdekdo nabízí, ale fyzicky je ?překupníci s produktovkama? nikdy neviděli). V případě Seventies hlavně bacha na ?výhodné? nabídky oholené (při ?slevě? o cca 5-10k) o origo tah. Přitom i ta divná guma nebo kožka s (celkem pitomou origo překlápěčkou) stává samostatně nesmysl (>20k?), zatímco za samostatně dokupovaný (a opravdu řádově lepší!) ocelový tah tu místní svého času vyvalili snad 3x tolik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
palom Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 ja ich proste žeriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Zkoušel jsem si je a jsou na mou ruku podobně jako Monaka tak nějak moc cihličkovitý. To je ale subjektivní věc. Objektivně jsou naprosto nádherný, strojek je parádní. Snad časem v Glashütte trochu zjemněj to svoje humpolácký logo, jejich výrobky by si to (zejména na rotoru) zasloužily. Ale hlavně ty cifry, to je prostě žrádlo. Stříbrnej i šedej jsou fajn, ale limitovanej zelenej a především tenhle standardní modrofialovej, to je... to je... to se nedá popsat, to se musí vidět. V Pforzheimu prostě žijou machři se zázračnejma rukama. Máš Radku můj respekt, koupils fantastickej kus hodinařiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Né, že bych Tě chtěl Martare nějak provokovat, ale to jsi ještě (asi) neviděl jejich modrou zasazenou do platiny .... :-) Velká paráda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Stříbrnej i šedej jsou fajn, ale limitovanej zelenej a především tenhle standardní modrofialovej, to je... to je... to se nedá popsat, to se musí vidět. V Pforzheimu prostě žijou machři se zázračnejma rukama. Máš Radku můj respekt, koupils fantastickej kus hodinařiny. Martine, ta zelená, ta je absolut. Jinak souhlasím s výše uvedeným. Radku ta poslední fotka na této stránce mi nedá spát. Díky moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Né, že bych Tě chtěl Martare nějak provokovat, ale to jsi ještě (asi) neviděl jejich modrou zasazenou do platiny .... :-) Velká paráda!Tu jsem fakt neviděl, ale něco mi říká, že ta platina z cihličkoidního pocitu na ruce moc neubere, naopak... Obecně platinu na hodinkách vyjma příležitostnejch oblekovek moc nechápu. Super drahá, super těžká, a pŕitom měkká jak sviň. Je to takovej fyzikální podraz, od matroše s touhle hustotou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Kdepak, žádná cihlička, hezky kulaté .... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56647-glashütte-original-senator-950-platin/?p=865935 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Jo tyhle, no hezky!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav zub Posted January 16, 2020 Report Share Posted January 16, 2020 Měl jsem možnost ponosit tyhle krásky, a za mě pecka. Klidně bych je zkusil znovu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted April 23, 2020 Report Share Posted April 23, 2020 Venku je krásně, všecko kvete - a spíš než čínské viry zahnané do kouta sluníčkem teď chcíplotinám s náhubkama hrozí alergie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 A teď v létě zas pro změnu chčije a chčije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts