Guest Snow Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 BREMONT BOEING Watch Collection zdroj - Master-Horologer.com?
bandicoot Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Ta vteřinovka je zvláštní, nevím, jestli bych ji jako fanda do symetrie zvládl...
F.B. Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Jednoznačne ÁNO! Hlavne nechrono, tmavý ciferník. Toto nosím na tričku roky: F.
pebe Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 datum kvůli malému strojku/velkému pouzdru je hrozná, naopak tenká luneta jakoby tam nebyla, ta je parádní
Z. Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Hoši měli v Baselu moc pěknou výstavku: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Daemonultimate Posted April 4, 2014 Report Posted April 4, 2014 Pouzdro,korunka,tlačítka,luneta,ručičky....všechno velká paráda,jen to datum,na tom se dohodnem asi všichni.Ale já bych ho i tak zkousnul.A ta vteřinka,sice má něco připomínat,ale taky mi tam ta půlka chybí.Pro mně horší než datumka.
Rainee Posted April 8, 2014 Report Posted April 8, 2014 Mě se líbí, jen to datum, jen to zatracené datum :-(. Mají i hezky zdobený rotor.
azraelsk Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 tie cierne chrona so subcifernimkmi su velmi podarene..pravdupovediac, ani ta biela verzia nie je na zahodenieakurat ta cenovka okolo 6 700 USD sa mi zda trosku ulet
bcmike Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 Líbí se mi. Vteřinovka je super. Jedna z mých nejvysněnějších značek.
michal_45 Posted April 9, 2014 Report Posted April 9, 2014 ... Pekne, opravdu moc ... Ale, ach jo, ta datumovka :-( ...
martar Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 Zajímavý, tady mi ta vteřinovka vadí, a přitom na diverech Boschett Harpoon mi přišla jako super nápad...
Recommended Posts