Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já mel ted pul roku Sx4 a spokojenost. Dobře se s tím parkuje, je to celkem agilní a v zime je ta světla výška fakt dostačující, 4x4 mi stačila všude a do kopců se s tím jezdí pohodlně. Vadily mi jen plasty, které se lehce odiraji ( ale je fakt, ze jsem se k nemu nechoval moc hezky ) a vysoká hrana kufru pro nakládání věci.

Odesláno z mého B1-710 pomocí Tapatalk

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

z tohoto vyberu bych nevahal ani chvilku a zvolil skodu. spaceback je moc pekny auto a hlavne vypada jako "auto"..

(nedavno jsem ho videl v bile, cerna strecha, cerny kola. bomba)

.. cervena mu taky slusi. a ten vnitrek - parada. (vim samozrejme, ze vyobrazene verze nejsou zakladni za +/- 300 t)

Odesláno

Jak škodu nemusím. Tak tahle v červené s tou černou střechou je fakt krásná. A užitná hodnota taky naprůměr. Zpracování interiéru fakt za 1. Snad už koncern VW vychytal ty problémové váhy vzduchu. zanesené egr ventily. totálně nepovedené motory PD.  Nějaké ty dětské nemoci jako brzy tekoucí vodní pumpy a ložiska v kolech.

Odesláno

Rapid fresh má omezené motory a ve výbavě stojí i "no-fresh" ranec... 300k je základ, slevu bych viděl max. kolem 10%

to černý je panorama za 17k...

Odesláno

Tchýně doporučila manželce Fluence , to bude těžký ho vymluvit - jedině když bude SX4 nebo Nissan Juke, protože se jí "nejvíc líbí džípy!..." :D

Odesláno (upraveno)

Fabku 3? Ma byt letos a ma byt supr...<br /><br />U renaultu jsem se jednou dival, na to kolik maji uzitecnou hmotnost a kolik utahnou prives, byly to docela male cisla napr. oproti koncernu VW.. od te doby je mam zapsane jako libiva ale papirova auta..<br /><br />

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Já před rokem vyměkl a koupil jsem ženě Yardu... a mám pokoj :)

Fotka je z předávačky, prodejci to nazdobili, žena byla z té mašle celá pryč, no romantika á la "škrk do rži" :D

post-35193-0-96887800-1396991388_thumb.jpg

Odesláno

Za mňa ten B-Max... motor síce má o niekoľko kW menej, ale to vyhrievanie čelného skla to vyváži... (mal som ho pri 2 Fordoch a je to fičúra k nezaplateniu)

Odesláno (upraveno)

Takže ze všech favoritů se udržel jen ten Ford.

No ještě mi před chvílí přistály dvě nabídky. Nějak si nemůžu vybrat. Jo, a tu Merivu manželka zavrhla, když viděla, jak se otevírají zadní dveře...

ix20

i30

Edit: neví někdo, jak je na tom B-max a ix20 ve srovnání vnitřního prostoru?

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

ricousi: do mesta urcite ix20, ak prevazuje mimomestske dialnicne jazdenie, tak i30. Priestor tej ix20 by som si isiel obzriet pred rozhodnutim, ono to auto klame telom /vo svoj neprospech/. 

Odesláno

ricousi: do mesta urcite ix20, ak prevazuje mimomestske dialnicne jazdenie, tak i30. Priestor tej ix20 by som si isiel obzriet pred rozhodnutim, ono to auto klame telom /vo svoj neprospech/. 

mám 205 cm, seděl jsem v obou a ix 20, neřku-li i30 nad fordem b-max jasně vítězí

Odesláno

iX 20 mám doma už dva roky a už bych si ho znovu nekoupil. Bezprostředně po koupi jsem byl vyloženě n....ý, ale postupně jsem si na něj téměř zvykl... Velkým plusem je opravdu velký vnitřní prostor, zatím jsem nenarazil na nic co bych potřeboval odvézt a do auta se to nevlezlo. Vyšší a vzpřímenější posez je velmi příjemný, když teď řídím normální auto, připadám si jak v motokáře.

Mám benzín 1,4 a je to docela líná žravá mrcha. Ve městě bez problému 8 litrů, na papírovou spotřebu jsem se nikdy nedostal. A to si myslím, že mám docela lehkou nohu. A pak je tam hromada blbostí, které člověku pijou krev.

Pokud chceš vědět něco konkrétního, tak se ptej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...