Street Glide Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Ahoj kluci,.... Máme na oddělení "Ekolikvidací " práci jak na kostele. Takže jsme opět provedli jednu "zakázku" na COSMOGRAPH DAYTONA,....model byl navíc zvláštní tím,že měl "invalidní a nekonečný chronograf "-nešel totiž zastavit a ručička subčíselníku s hodinovou indikací nevykazovala žádný pohyb,....tento krásný testovací objekt k nám navíc dorazil s rozlomenou sponou a ulomeným závitem šroubku,....naštěstí se dostal do dobrých rukou :-))))) Tlakovou zkoušku skla a dýnka prováděl kolega TOKAREV 7.62 a posléze nárazovou pevnost pouzdra a lunety kolega TAURUS 44. Váš Ekotým Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondra.palas Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Dobrá práce, jen mi chybí informace o stavu chronografu po úpravě.Podařilo se odstranit problémy?
Street Glide Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 ....podařilo,.....a to i s doživotní zárukou na práci :-)
bandicoot Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Až se mi dostane fejk do ruky, objednám se s dovolením na workshop.Nástroje mám vlastní.
kleofash Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 musím se zeptat v dílně kam chodím, jestli si tam taky smím opravit hodinky... Pokud mi vyhoví, tak musím rychle nějaké pokažené sehnat!
carpaccio Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Ano, oba problémy byly odstraněny. Chronograf se, jak už vyjevil autor vlákna, skutečně zastavil. (Patrně bylo na tlačítko chronografu nutno vyvinou větší než obvyklou sílu.)Zároveň se i rozpohybovala ručička subdialu - učinila poměrně prudký pohyb směrem za dýnko. Je to nekonvenční a blbě se z toho odčítá (skoro jako Longines Master Collection Moonphase), ale rozhodně jsou hodinky nyní ve výrazně uspokojivějším stavu než před odborným zásahem.
Krakonosh Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Professional Fakebusters Team, so to speak ... Opět úspěšně vyřešen jeden nepříjemný problém
ivan_989 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Hehe ze fakebusters, kewl najvyssi cas tocit aspon kratke videa, fotky a nasledne komentare nemaju az taku stavu..kvalitne odvedena praca kvalitnymi profikmi si zasluzi aj kvalitne reportaze. So go ahead punks, make my day
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Dobrý kluci, čí je to práce, Tvoje Dave? Dobrá trefa ... Dnes jsem si na vás vzpomněl. Stojí frontu u řezníka na maso, čumím na nabídku, přijde tam namistrovanej "kulturista" a na ruce fakový BfB ... Následující konverzace se hodí spíš do tématu "jak se tváří odhalení fejkaři", ale napíšu to sem: Já ... máš pěkný hodinky ... On ... jojo, díky a nic víc ... ... Já ... to jsou BfB, ne? Moc hezký, můžu se mrknout ? On ... přehodil si bundu přes zápěstí s fíkama, objednal si nějaký kuřecí a říká ... mám je hrozně zasviněný a šel do prčič ... Já ... no ni, tak snad příště ... K*kot jeden, říkal jsem si, že by mu prospěl výlet k Vám ... a vy už na terči Daytony ...
Alexion Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 paradna rozborka. normalne sa dufam ze sa mi niekedy dostane do ruky podobny fejk aby som tiez vyskusal co nejake to nacinicko
Johny111 Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Krásny tuning fejkového kalibru nefejkovým olovom. Výsledkom ekotuningu bol asi konvolut.
Street Glide Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Sphinxxovi : Třeba byly ty BfB v pohodě a kulturista byl soustředěnej na výběr kuřecích steroidových prsních řízků a nemohl si dovolit,abys mu dlouho omakával jeho "budíky",když už na něj přišla řada :-)))))
Sphinxx Odesláno 13. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2014 Street Glide: Tak to zcela jistě ne, nechtěl jsem ho zdražovat, byl krapet nervozní, jak přišla řeč na hodinky. Ano vo tom nic nevěděl :D ..
PepaSFI Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 bohužel, takový servisní zákrok toho moc neřeší. Ty hodinky totiž už splnily účel pro jaký byly vyrobeny. Prodaly se. Jako osvěta to taky asi moc nebude fungovat. Většina lidí by to stejně nepochopila. Většina lidí nechápe ani jak někdo může dát za hodinky takový peníze, což platí i pro nějaký Seika nebo Casio za pár tisíc natož Daytony v ceně slušnýho auta. Chce to nějakou osvětu a to není jednoduchý.
Návštěvník superjoe Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Teda klobou dolů! Na tuhle práci musí mít člověk pevné nervy, nevím jestli bych takto náročnou opravu dokázal tak jsem rád, že na to jsou profíci v Ekotýmu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se