Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

uvažuji o koupi něčeho z řady Stratos od Zenithu nebo nových Speedmasteru od Omegy v "dospělácké"

velikosti 44,25mm.

Stratosy jsem už měl a musím říct, že mi El Primero chybí. 9300 mám v nových PO.

Co podle Vás zvolit? Co je lepší? Nebo vymyslíte něco úplně jiného.

Díky za názory.

Posted

Pokud netrvas na tahu, tak by mohla byt moznost Speedmastery Dark Side of the Moon..

Omega_Speedmaster_Moonwatch_black-cerami

Kdybys chtel tah a nevadil retro design, tak se nabizi nove Speedmaster MKII, taky maji relativne dospelackou velikost.

Omega_Speedmaster-Mark-II_327.10.43.50.0

Posted

Dark side jsou super, ale otázka trvanlivosti toho pouzdra... Mark II se mi také líbí, ale jsou na mě malé.

Posted

Oboje jsou super, ale pokud bych vybíral já, tak Omega, ne jednoznačně, ale líbí se mi o chlup více.

Posted (edited)

Za mě rozhodně Zenith, pro mě jsou vzhledově úplně jinde, nebo-li speedmastery se mi nelíbí.

Nejvíc se mi líbí asi tyhle.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Marfael
Posted (edited)

Osobně preferuji Speedmaster. Zenith mi nesedí. Při pohledu na jejich vteřinovku mám tendenci schovávat zub pod polštář pro vílu zuběnku.

A pokud bych vymýšlel alternativy, tak bych si nechal klasické Moony a ušetřené peníze dal do něčeho dalšího

Edited by Altruista
Posted

Dark side jsou super, ale otázka trvanlivosti toho pouzdra... Mark II se mi také líbí, ale jsou na mě malé.

Videl jsem zatim jen fotky, ale temer vsichni se shoduji, ze jsou to opravdu masivni hodinky. Pokud se Ti libi, tak bych je nekde okouknul nazivo (pokud jsi je teda uz nekde nazivo nezkousel).

P1010025_zpsf626d27c.jpg

Posted

tak co jsi vybral?? :)

Zatím má domluvenou zkoušku speedů + verze dark side, takže uvidíme...

Posted

Asi co člověk to jiný vkus..Oboje jsou super a budou ti dělat radost...Spíš bych se rozhodoval na první pocit..Já tíhnu více k Zenithu..

Posted

Mám taky moc rád Zenith a myslím, že je to tady poměrně opomíjená značka.