moco Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Tak jsem si pred nedavnem poridil hodinky do prace, nad kterymi jsem premyslel uz dlouho a vyprodej v US shopu me nakopnul k nakupu. Hodinky jsou superlehke (material karbon) az pusobí lacinym dojmem,ale cim vice je nosim, tim se mi vice libi. Kvuli sve vaze se daji nosit 24/7 coz ocenuji a proto jsem si je taky poridil. Dalsi pozitivum je prehlednost za kazdeho svetla.Tady mala ochutnavka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Tady na dennim svetle...myslim, ze do tohodle prostredi se hodi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sborez Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 JJ, tak další snímky vše osvětlily :-) Hodinky se k tvému účelu hodí skvěle... Při prvním kuku se mi taky moc nelíbí, ale jak říkám další fotky vše vysvětlují...
gougy Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 jj, lehounké plasťáky od Luminoxu, Imho skvělá volba hodinek "na dobití", co mají něco navíc - trubičky já můžu.
bandicoot Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Hm, před tím zcela naplněným účelem naše kancldajvry a kanclflígry blednou. Slušný...
moco Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) Navy Seal maji pekne holky a hodinky taky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem moco
Daemonultimate Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Paráda a gratulace,všemu to co jeho vlastní je,tak i těmhle toolovejm krasavicím.
moco Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 jj, lehounké plasťáky od Luminoxu, Imho skvělá volba hodinek "na dobití", co mají něco navíc - trubičky já můžu.Oznaceni carbon zni lepe nez pkasťaky :-) Ale lunetu maji myslim opravdu plastovou, naproti tomu je pouzdro urcite karbonove, coz je plast vyztuzeny uhlikovymi vlakny, takze ti odpustim oznaceni "plasťáky" :-):-):-)
moco Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2014 All black Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 To jsou automaty? Popis hodinek a fotky jak vino. Jediny, co jsem se dozvedel, ze jsou cerny.
moco Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2014 (upraveno) Googluj,tohle neni recenze hodinek,ale rad ti odpovim na otazkyhttps://www.luminox.com/watches/sea/?watch=A.3001.BO Upraveno 7. května 2014 uživatelem moco
miroslav zub Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Skvělá volba, Mám taky jedny a 100% spokojenost. M
moco Odesláno 26. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 jsou pohodlné a super lehké, ani o nich nevím. Jen bych uvítal safírové sklíčko, protože je nijak nešetřím.
miroslav zub Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 Mám je na kovovem tahu a taky bez problémů. Skvělé je ze snesou i hrubsi zacházení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se