Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si pred nedavnem poridil hodinky do prace, nad kterymi jsem premyslel uz dlouho a vyprodej v US shopu me nakopnul k nakupu.

Hodinky jsou superlehke (material karbon) az pusobí lacinym dojmem,ale cim vice je nosim, tim se mi vice libi. Kvuli sve vaze se daji nosit 24/7 coz ocenuji a proto jsem si je taky poridil. Dalsi pozitivum je prehlednost za kazdeho svetla.

Tady mala ochutnavka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tady na dennim svetle...myslim, ze do tohodle prostredi se hodi.

Odesláno

JJ, tak další snímky vše osvětlily :-) Hodinky se k tvému účelu hodí skvěle... Při prvním kuku se mi taky moc nelíbí, ale jak říkám další fotky vše vysvětlují...

Odesláno

jj, lehounké plasťáky od Luminoxu,  Imho skvělá volba hodinek "na dobití", co mají něco navíc - trubičky já můžu.

Oznaceni carbon zni lepe nez pkasťaky :-) Ale lunetu maji myslim opravdu plastovou, naproti tomu je pouzdro urcite karbonove, coz je plast vyztuzeny uhlikovymi vlakny, takze ti odpustim oznaceni "plasťáky" :-):-):-)

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

jsou pohodlné a super lehké, ani o nich nevím. Jen bych uvítal safírové sklíčko, protože je nijak nešetřím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...