Ardennius Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Prostě jsem je musel mít! Černé hodinky mě braly vždycky a kombinace titanu a PVD je prostě manželství na 1+ Pogumovaná luneta a korunka ( mám z ní trochu strach, když se tady o ní tolik napsalo ) se i za mokra drží velmi dobře (zatím jen ve sprše ). Ale lumi mně dostalo naprosto! Celou noc svítí jak baterka a to na hodinkách miluju. Kaučuk je na ruce velmi příjemný a i titanová spona je velmi decentní, jen jedna věc mě trošku mrzí,a to, že i sklíčko na dýnku je kouřové, no snad to přežiju . Tady pár velmi profesionálních fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Paradne su, keby mali plne dno, nemali by chybu Gratulujem, uzivaj dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Velmi pěkné TH,kouřové sklo na dýnku se mi naopak líbí.Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Fajnový a přehledný.Tak ať se často koupou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Paradni potapky na leto! Taky se mi trepala ruka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Wow, peknej kousek! Gratulace. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Prima kauf Davide :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 20. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 Za posledních pár měsíců jsem to točil až moc, ale tyto BLACK watch se zeleným lumi mě fakt berou! Díky kluci za podporu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2014 jojo, kalibr 5 umi udelat hodne parady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Gratulace k novému přírůstku Davide a pevně doufám, že pomohou tvé chronoduši, dojít kýženého klidu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Gratulujeme...jsou moc pekny.. Jeste bys to mohl podporit nekolika fotkama nocni lumi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Krásný potápky, snad se také v létě vykoupou. Většina lidí se s nimi jen ukazuje...-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se