afrikab Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 I panove z teamu Super Aguri maji sve hodinky. Jedna se o limitovanou adici 300 kusu.
afrikab Odesláno 24. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2007 A jeste k doplneni formulka.
gas Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 zajímavé, Seiko dělá F1 model i pro Honda BAR, tak to v podstatě zůstalo v "rodině"
afrikab Odesláno 24. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2007 zajímavé, Seiko dělá F1 model i pro Honda BAR, tak to v podstatě zůstalo v \"rodině\" Jinak by to ani nedelali Ale moznym duvodem je, ze se staji Super Aguri ted dari lepe nez oficialnimu tymu HONDA
frista Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 I panove z teamu Super Aguri maji sve hodinky. Jedna se o limitovanou adici 300 kusu. Nejak se mi ty skvosty nezobrazuji - jsou to tyhle? Nebylo zrovna jednoduche je najit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
afrikab Odesláno 8. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Nejak se mi ty skvosty nezobrazuji - jsou to tyhle? Nebylo zrovna jednoduche je najit Jojo tyhle, diky zmene fora se nezobrazuji nikomu. Docela uvazuju, ze si na eBay koupim jejich tricko. Zacinam jim fandit;)
Mike. Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Nejak se mi ty skvosty nezobrazuji - jsou to tyhle? Nebylo zrovna jednoduche je najit Vypadaji dobre. 8)
Návštěvník RaGe Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Moc hezký !!! Nevíte prosím, jaké nosí Schumi ?
jacob Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 (upraveno) Moc hezký !!! Nevíte prosím, jaké nosí Schumi ? Tipuju ho na Omega Speedmaster.... má svoji edici hodinek, ale zase nevim jesli je nosí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. července 2007 uživatelem jacob
frista Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 (upraveno) Jojo tyhle, diky zmene fora se nezobrazuji nikomu. Docela uvazuju, ze si na eBay koupim jejich tricko. Zacinam jim fandit;) Já bych jim fandil taky - jezdi dobre.Ale fandit v tricku je pro mne malo:-( A cena za tyhle limited edition je neuveritelna - na forech pres 800-1000$. Udaje o edici jsou ale dost sporadicke od 300 do 500 kusu. Jenze lakaji mne vic nez F1 BAR Honda chronograph Upraveno 8. července 2007 uživatelem frista
afrikab Odesláno 26. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2008 Tahle nova limitka uz vypada o poznani lepe. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
frista Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 Rekl bych ze je to taky limitka posledni a udelaji pa pa, alespon podle toho co se suska v pit lane, dlouho AGURI jezdit nebude. Skoda, byli to takovi mili formulovi pionyri, co nestihli vyrust :-(
afrikab Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Rekl bych ze je to taky limitka posledni a udelaji pa pa, alespon podle toho co se suska v pit lane, dlouho AGURI jezdit nebude. Skoda, byli to takovi mili formulovi pionyri, co nestihli vyrust :-( Vsak on se jich nekdo ujme.
Bobr Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Nestalo se - končí viz :http://aktualne.centrum.cz/sportplus/motor...phtml?id=604437
frista Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Nestalo se - končí viz :http://aktualne.centrum.cz/sportplus/motor...phtml?id=604437 aktualne cena hodinek tedy stoupa nicmene je jich skoda. tohle soutezeni, kde souperi marketing velkejch firem uz neni zabavny. kde je lotus, kde je brabham, kde je jordan...kde je formule? Hlavne ze Mosley dela Osly a necha se placat pres holej zadek. Ach jo...je mi jich lito.je to skoda. jeste ze je tam aspon ten red bull - co dava kridla
Radimk Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Mi to připadá, že F1 je jen boj peněz... sport je jen zástěrka. Něco sem zaslech o továrních týmech- značka- tým. Žádné prodeje podvozků, motorů...nevím, moc se kolem toho nemotám, ale je to posledních pár let nějaký divný směr..
frista Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Mi to připadá, že F1 je jen boj peněz... sport je jen zástěrka. Něco sem zaslech o továrních týmech- značka- tým. Žádné prodeje podvozků, motorů...nevím, moc se kolem toho nemotám, ale je to posledních pár let nějaký divný směr.. souhlas - je to neco jako superstar nebo x factor - hlavne aby se to lidem libilo a koukali na reklamy. opravdovy jezdeni je asi uz jenom v rallye (kdyz uz se Dakar letos nepoved), ale to jsme uz off topic
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se