patriknapr Odesláno 25. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Jj dnes mám schůzku a dám si je na ruku. A uvidím no ))A oblek nenosím )) spíš manžestráky a svetr )
Daemonultimate Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 Tak v tom případě jde o totální vyhoření k tomuhle kousku.Jestli nepomohlo odložení ani přehazování tahu třeba za gumu nebo hadr,vypadá to na konec vzájemného vztahu.S oblečením bych si hlavu nelámal,oboje jsou parádní univerzály,ale i tak bych neměnil a podíval se jinam nebo vejš.
Návštěvník Alda Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2014 IzTaPa: ten prispevek nebyl mysleny vazne, ze ne?
patriknapr Odesláno 27. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Tak a je rozhodnuto. Někdo si možná bude ťukat na hlavu, ale za víkend co je nosím jsem s nimi spokojen. Jsou menší, lehčí, člověk o nich ani neví a na kůži vypadají perfektně. Děkuji všem za radu a postřehy.
Daemonultimate Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Řemen jim sekne.Víš jak,ať si ťuká na hlavu kdo chce,je to tvoje rozhodnutí.A ještě pořád to jsou rolády :-)
Toams Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Tak a je rozhodnuto. Někdo si možná bude ťukat na hlavu, ale za víkend co je nosím jsem s nimi spokojen. Jsou menší, lehčí, člověk o nich ani neví a na kůži vypadají perfektně. Děkuji všem za radu a postřehy.Ahoj, prosim ta, aku velkost ma puzdro tych expov, myslim od jedneho konca po druhy tych noziek (48mm?).Diky
panedge Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Klobouk dolů,že s tím nemáš problém,jsou opravdu hodně malinký.
Návštěvník dlubix Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Patriku, jsou Ti malý. Fakt. Hodinky jsou to krásný, ale ne na Tvojí ruku. Pořídil bych jednoznačně Expa I 41mm.
HDS1200 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Tak a je rozhodnuto. Někdo si možná bude ťukat na hlavu, ale za víkend co je nosím jsem s nimi spokojen. Jsou menší, lehčí, člověk o nich ani neví a na kůži vypadají perfektně. Děkuji všem za radu a postřehy.Chlape, bez urazky, ale na tve tlape vypadaj jak detsky hodinky.
patriknapr Odesláno 28. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Vím, že na dnešní standart jsou malé, ale jak jsem řekl, nosil jsem teď 2 týdny traktory a nevadilo mi to. Člověk na ruce o nich ani neví a o to jde. A taky to beru tak, že v minulosti se nosili jenom tyhle velikosti a nebyl problém)) Uvidíme no;)
David_B Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Ten řemen je opticky zmenšuje. Na tahu je to mnohem lepší.
gougy Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2014 Gratuluji k (protože jsi z Chronomagu tak chvilkovému) ukončení trápení
skalis Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Borci, taky bez urazky, ale co meli delat chlapi v dobe, kdyz Rolex delal jen spolecensky modely do velikosti 34 mm? Rekl bych, ze zapesti od te doby nepovyrostly, ze... Leda ze by v minulosti nosily rolady jenom deti. Cely je to jednoduchy, vsechno je v hlave.Patriku, jsou Ti malý. Fakt. Hodinky jsou to krásný, ale ne na Tvojí ruku. Pořídil bych jednoznačně Expa I 41mm. Chlape, bez urazky, ale na tve tlape vypadaj jak detsky hodinky.
patriknapr Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Skalis... Děkuji za podporu ), v hlavě to je hodně. Byla doba, kdy jsem si říkal, že i Suby jsou malé a nosil gshocky, teď mi géčka příjdou jako obludně velké orloje. Přidám fotku dobové reklamy
Návštěvník superjoe Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Ty Submariny jsou ale vážně děla!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se