Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak v tom případě jde o totální vyhoření k tomuhle kousku.Jestli nepomohlo odložení ani přehazování tahu třeba za gumu nebo hadr,vypadá to na konec vzájemného vztahu.S oblečením bych si hlavu nelámal,oboje jsou parádní univerzály,ale i tak bych neměnil a podíval se jinam nebo vejš.

Odesláno

Tak a je rozhodnuto. Někdo si možná bude ťukat na hlavu, ale za víkend co je nosím jsem s nimi spokojen. Jsou menší, lehčí, člověk o nich ani neví a na kůži vypadají perfektně. Děkuji všem za radu a postřehy.

post-11260-0-70913400-1398618591_thumb.jpg

post-11260-0-31622900-1398618605_thumb.jpg

Odesláno

Tak a je rozhodnuto. Někdo si možná bude ťukat na hlavu, ale za víkend co je nosím jsem s nimi spokojen. Jsou menší, lehčí, člověk o nich ani neví a na kůži vypadají perfektně. Děkuji všem za radu a postřehy.

Ahoj, prosim ta, aku velkost ma puzdro tych expov, myslim od jedneho konca po druhy tych noziek (48mm?).

Diky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Patriku, jsou Ti malý. Fakt. Hodinky jsou to krásný, ale ne na Tvojí ruku. Pořídil bych jednoznačně Expa I 41mm.  

Odesláno

Chlape, bez urazky, ale na tve tlape vypadaj jak detsky hodinky.

Odesláno

Vím, že na dnešní standart jsou malé, ale jak jsem řekl, nosil jsem teď 2 týdny traktory a nevadilo mi to. Člověk na ruce o nich ani neví a o to jde.

A taky to beru tak, že v minulosti se nosili jenom tyhle velikosti a nebyl problém))

Uvidíme no;)

Odesláno

Borci, taky bez urazky, ale co meli delat chlapi v dobe, kdyz Rolex delal jen spolecensky modely do velikosti 34 mm? Rekl bych, ze zapesti od te doby nepovyrostly, ze... Leda ze by v minulosti nosily rolady jenom deti. Cely je to jednoduchy, vsechno je v hlave.

Patriku, jsou Ti malý. Fakt. Hodinky jsou to krásný, ale ne na Tvojí ruku. Pořídil bych jednoznačně Expa I 41mm.  

Chlape, bez urazky, ale na tve tlape vypadaj jak detsky hodinky.

Odesláno

Skalis... Děkuji za podporu ), v hlavě to je hodně. Byla doba, kdy jsem si říkal, že i Suby jsou malé a nosil gshocky, teď mi géčka příjdou jako obludně velké orloje.

Přidám fotku dobové reklamy

upepaja5.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...