Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, African napsal:

No, vyfasoval jsem nové Devold ponožky a víkend byl už lepší, ta bota asi potřebuje oproti předchůdci delší prošlap.....a nezbude než tejpovat, ale to na delší trasy dělám preventivně pokaždé. Tak snad to ještě klapne 🤙

Ja na turistiku ted uz jen DarnTough.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Prochy68 napsal:

Díky za tip, právě jsem si říkal že zkusím něco jiného. Devold pecka, nosím medium hiking, mega spokojenost, ale za ty prašule moc nevydrží. Máš nějaký ověřený model na celodenní chození? Líbí se mi ta na fotce se západem slunce :guitar: Made in USA, zajímavé materiály, vypadají opravdu dobře.

Screenshot_20250218-164018~2.png

Screenshot_20250218-160142~2.png

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Prochy68 napsal:

Presne tak. Mám ich v nižších gramážach už roky aj na bežné nosenie. Vlastne nenosím nič iné, len na ťažkú turistiku a dlhé chladné túry mám heavyweight Smartwool, pretože som ich objavil skôr a mám zásoby.

V živote som „tejpovať“ nijako nutne nemusel, len doslova párkrát po dlhšej prestávke, kým si nohy zasa zvykli na záťaž.

Odkaz ke komentáři

@African

Mám převážně model hiker ve verzi midweight a lightweight, heavy nemám žádný. Doporučuji minimálně vyzkoušet, podle ověřených informací doživotní záruka vážně funguje.

@wawrik

Já si pamatuju, že ses ptal kde jsem je bral, ale tys je znal dávno přede mnou. Já to mám z nějakého podcastu o dalkovejch trecich.

Odkaz ke komentáři

Dragontaily mám asi už čtvrtou sezónu. Trochu jsem se bál, jak takhle úzkou botu budu moci nosit s mou širokou ploskou a vyšším nártem, ale je to hlavně o správném zavázání tkaniček. Ta bota je snad větší zevnitř, než zvenku, připomíná mi to Smrťovu knihovnu 😸

Ale jinak mám stejně na chození nejraději těžké a vysoké Toubkaly, to je fakt super bota (taky ale stála dvojnásobek, co Dragontaily). Ten dvojí systém šněrování se zámečky je úplně nejvíc 😻

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...