African Odesláno včera v 09:48 Nahlásit Odesláno včera v 09:48 50 minutes ago, Prochy68 said: Jeste dodam, kupovano na Sestce v RockPointu, jestli to nekam posilaji nebo to rozhodli sami netusim, resil si to sam, ale nehodla s tim dal ztracet cas. Prisli o zakaznika. Vždycky musí předat písemné zamítnutí reklamace s odůvodněním proč bylo zamítnuto, což moc prodejců nedělá a řeknou ti to klidně ústně. Na základě písemného vyjádření od prodejce můžeš na klid podstoupit podnět k ČOI, pokud si jseš jistý, protože zadarmo to není.
Ivan Lelák Odesláno včera v 11:46 Nahlásit Odesláno včera v 11:46 V 10. 12. 2025 v 10:04, AndyAaron napsal: 6 let a 1500 trackovanych km plus spoustakm kolem baraku a prace na zahrade. A ty mrchy Lowa Zephyr se ne a ne rozpadnout Jsou to super boty, nevyhodiu je ta podrazka, co v urcitych podminkach klouze. Plus teda kdyby mely lepsi odpruzeni. Castecne se to da resit vlozkou, ale stejne, po 30km jsem z nich vyflustlej. Na dlouhe trasy jsem radsi bral behaci boty s lepsim odpruzenim. Mate nekdo porovnani se Zephyr 2? Je to lepsi? Ja uz koupil Renegade jako nastupce, s velkym ocekavanim. Tam je vibram podrazka, takze tolik neklouze, ale co se tyka odpruzeni, tak jsem mel vetsi ocekavani… Idealne bych potreboval robustnost pohorky s pohodlim bezecke boty Lowy jsou za mne jedny z nejlepších bot. Mám jedny nízké snad 10 let, stály tehdy snad 5.000,- a také se ne a ne rozpadnout. Už je na nich vidět patina, tak je nosím denně na venčení psa, vzal bych si je klidně i na delší túru, ale do města, hospody či kina už nejsou. Problém je, že jsem si u nich zvyknul na lanko místo běžné tkaničky, které se zatáhne skrz takovou stahovací sponu a rád bych sehnal zase něco takového. Je někde v ČR obchod s větším výběrem, kde by se daly jejich různé boty vidět a vyzkoušet? Mám i goretexové pohorky Columbia, už nevím kolik stály, je jim přes 20 let a stále jsou úžasné, nikde ani náznak trhání a kupodivu do nich teče minimálně. Nejsem si jistý, že když si dnes půjdu koupit drahé značkové trekové boty, vydrží zase 10-20 let, ale rád bych, protože ve finále je to pro mne nejlevnější řešení a dlouhou dobu bych měl zase skvěle sedící boty, na které je spoleh v každé situaci.
Prochy68 Odesláno včera v 11:53 Nahlásit Odesláno včera v 11:53 Chlapi, to mate ty boty ve vitrince nebo co? Chapu ze boty muzou vydrzet 10 let, ale kolik toho v nich sakra nachodite, ze tam mate jeste podrazku?
Prochy68 Odesláno včera v 11:55 Nahlásit Odesláno včera v 11:55 před 2 hodinami, African napsal: Vždycky musí předat písemné zamítnutí reklamace s odůvodněním proč bylo zamítnuto, což moc prodejců nedělá a řeknou ti to klidně ústně. Na základě písemného vyjádření od prodejce můžeš na klid podstoupit podnět k ČOI, pokud si jseš jistý, protože zadarmo to není. Ja bych to tak nenechal, ale mladej se s tim prej nebude nervovat...tak byly to jeho prachy...
AndyAaron Odesláno včera v 12:17 Nahlásit Odesláno včera v 12:17 Chlapi, to mate ty boty ve vitrince nebo co? Chapu ze boty muzou vydrzet 10 let, ale kolik toho v nich sakra nachodite, ze tam mate jeste podrazku? Proto jsem to daval do kontextu s tema nachozenyma 1500km v Zephyrech. Podrazka tam jeste jaks taks je.Ja mam bot hodne, takze to stridam. Trackuju spis km nez vek.
Prochy68 Odesláno včera v 12:20 Nahlásit Odesláno včera v 12:20 před 1 minutou, AndyAaron napsal: Proto jsem to daval do kontextu s tema nachozenyma 1500km v Zephyrech. Podrazka tam jeste jaks taks je. Ja mam bot hodne, takze to stridam. Trackuju spis km nez vek. To bylo spis na Ivana, 20 let a stale krasne....ja tocim asi 50 paru a do 5 let je podrazka v hajzlu (mam teda metrak).
Ivan Lelák Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami před 43 minutami, Prochy68 napsal: Chlapi, to mate ty boty ve vitrince nebo co? Chapu ze boty muzou vydrzet 10 let, ale kolik toho v nich sakra nachodite, ze tam mate jeste podrazku? Fakt 10 let, pokud ne ještě víc, narazil jsem na ně v outdoorovém krámě na pěší zóně v Náchodě. Od první minuty jsem z nich byl tak nadšený, že jsem je nosil celoročně, denně, s výjimkou zimních procházek ve sněhu a formálnějších situací. Na kolo, koloběžku a motorku mám také jiné. Ale jinak byly denně na noze, v létě i v zimě do práce, na procházky, túry, všechny volnočasové aktivity, procestovaly se mnou Evropu obytným autem, na motodovolených byly celé ty roky a desítky akcí vždy v kufru, abych se do nich navečer přezul - projely se mnou takhle X-krát Alpy, Rumunsko, přes Balkán dojely do Makedonie, chodily po Oděse, Petrohradu, týden po Izraeli, 24 hodin v letadle cestou na opačnou stranu zeměkoule, kde pak chodily 3 týdny a pak zase 24 hodin na noze cestou domů. Jak tak o tom přemýšlím, je zázrak a nechápu, že je na nich ještě podrážka, ale je jí tam ještě dost, protože se mi teď vzorek několikrát denně při procházkách se psem po okolních lukách ucpává blátem. A to mám 90 kilo. Podrážka je asi nezničitelná, protože jak nesprávně chodím, došlapuju nejdřív na vnější část paty. Všechny boty se mi tam opotřebí nejdřív, podrážky ubývají, ale u těchhle bot vůbec ne (u těch Columbií taky ne)! Udělat z toho materiálu pneu na auto, ujedou stovky tisíc kilometrů a nebudou ani zpuchřelé. Až doslouží, vydrbu je a dám do vitríny, mám k nim za ty roky a akce docela osobní vztah a za tu věrnou službu si nezaslouží zmizet v popelnici. A proto sháním zase pokud možno ty stejné nebo nějaký nástupnický model.
Ivan Lelák Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami před 49 minutami, Prochy68 napsal: To bylo spis na Ivana, 20 let a stale krasne....ja tocim asi 50 paru a do 5 let je podrazka v hajzlu (mam teda metrak). Ty Columbie už tak krásné nejsou, ale ošklivé také ne, jsou to koneckonců pohorky. Ale nejsou nošením poškozené, roztrhané, nelezou z nich nitě, nerozlepují se, stále mají podrážku.. Nenosím je často, třeba 15-20x ročně, obvykle v zimě, párkrát i do hor v létě. O Lowách jsem psal v předchozím příspěvku, tam to nechápu, jejich výdrž je asi zázrak. Musejí mne mít rády jako já je, když stále nechtějí "odejít". 1
AndyAaron Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami Ja jsem letos na jare po zime konecne vyradil Garmonty, ktere jsem kupoval nekdy ve 2006-2007. Mely skvely grip do snehu. Hlavni duvod vyrazeni byl zejmena ten, ze se mi za tu dobu zmenila noha a najednou mi byly pocitove male. Boty samotne byly jeste celkem ok a s trochou pece na takove to korzovani kolem baraku cajk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se